-
Emeno
-
Koszykareczka#17
-
Łysy - krótko i zajebiście
-
Koszykareczka#17
-
-
Emeno
-
Emeno
-
bo trzy kropki też mu nie pasują
>Łysy - krótko i zajebiście napisał
>Nie ma lepszego od Bachy !!!
wszystko zostało powiedziane:)
nie będę powtarzać tego samego;) -
Anonim
o ile mi wiadomo jest jeszcze tu jakas mucha.. i nie chodzi tu o magde :) ale nie słyszalem jak sie prezentuje wiec tylko mowie ze ktos taki jest...podobno jest niezły..ale nie słyszałem nie widzialem wiec nie wypowiadam sie...:) -
Anonim
Ja tam powtórzę - dla takiego mistrza warto - Filipek rulezzzz!!!!!; )
Zresztą poza nim, w okolicy nikogo innego nie znam. Ale wiem, że Bacha niszczy wszystkich!; )
Tyle. -
~MariaN~
bacha kozak i tyle;) ale jeszcze dobrze wychodzi to mrowie z czerwoniaka wiem bo sporo razy ich słyszalem razem ale do bachy chlopakowi jeszcze troche brakuje.....ale ogolnie chlopak daje rade;D -
Anonim
-
Sick Boy
-
Emeno
hmmm..jak narazie to od bachy nie widziałem lepszego?a ty kto jesteś?? -
Emeno
hmmm..jak narazie to od bachy nie widziałem lepszego?a ty kto jesteś?? -
۞ Konrad ۞ Uniwersal Boy
czytam że bacha jest mistrzem itd....... no ej przestańcie serio poprostu beatboxem zajmuje się eeee... 3/4 osoby w Żyrardowie może jest ich więcej tylko nie potrafią się lub niechcą pokazać
(Beat box nie jest wcale łatwy sam próbowałem lecz słomiany zapał) szacunek dla sąsiada że bawi się w to dalej -
Łysy - krótko i zajebiście
To dlaczego Bacha na WBW się pokazał i mu poszło zajebiście (był drugi o ile dobrze pamiętam), jeśli jest "przeciętny" Twoim zdaniem? -
Anonim
> czytam że bacha jest mistrzem itd....... no ej przestańcie serio poprostu beatboxem zajmuje się eeee... 3/4 osoby w Żyrardowie może jest ich więcej tylko nie potrafią się lub niechcą pokazać
> (Beat box nie jest wcale łatwy sam próbowałem lecz słomiany zapał) szacunek dla sąsiada że bawi się w to dalej
no.. eloel.
Chyba chłopcze nie masz zielonego pojęcia o muzykach w tym siedmiogrodzie. Chciałabym poznać to 3/4.. -
Emeno
ogólnie beatbox to zajebista sprawa bo można dzięki niemu tworzyć własne rytmy i muzykę i dzięki temu sie nie nudzę:) -
Jeffer
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Żyrardów
- Załóż własne grono tematyczne
Grono zrzeszające mieszkańców i sympatyków miasta Żyrardowa.
Miejsca grona (8)
-
ogrodniczy ostrzenie łyzew moniuszki, zyrardów
-
Tawerna 1 Maja 23B , Żyrardów
-
3dom Dance School Stefana Jodłowskiego 25/27, Żyrardów
-
OUTBREAK DANCE STUDIO 1 Maja 41/58, Żyrardów
-
chillout drinkbar Legionów Polskich, Żyrardów
- Dodaj miejsce