Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Emeno

co sądzicie na temat beatbox-u w zyrardowie??
  • Koszykareczka#17

ja tam tylko powiem że Pierożki rulez;]
  • Łysy - krótko i zajebiście

Nie ma lepszego od Bachy !!!
  • Koszykareczka#17

no co prawda to prawda;] Bacha wymiata i jest mistrzem; ]
  • Emeno

bez kitu bach najlepszy w zyrardowie jest i nie tylko:)
  • Emeno

a co do pierożków to mam nadzieje że jeszcze wystąpią:D
  • bo trzy kropki też mu nie pasują

>Łysy - krótko i zajebiście napisał
    >Nie ma lepszego od Bachy !!!

wszystko zostało powiedziane:)
    nie będę powtarzać tego samego;)
  • Anonim

o ile mi wiadomo jest jeszcze tu jakas mucha.. i nie chodzi tu o magde :) ale nie słyszalem jak sie prezentuje wiec tylko mowie ze ktos taki jest...podobno jest niezły..ale nie słyszałem nie widzialem wiec nie wypowiadam sie...:)
  • Anonim

Ja tam powtórzę - dla takiego mistrza warto - Filipek rulezzzz!!!!!; )
    Zresztą poza nim, w okolicy nikogo innego nie znam. Ale wiem, że Bacha niszczy wszystkich!; )

Tyle.
  • ~MariaN~

bacha kozak i tyle;) ale jeszcze dobrze wychodzi to mrowie z czerwoniaka wiem bo sporo razy ich słyszalem razem ale do bachy chlopakowi jeszcze troche brakuje.....ale ogolnie chlopak daje rade;D
  • Anonim

a ja mam zaszczyt z nim współpracować :)
  • Sick Boy

i tak ja jestem najleprzy
  • Emeno

hmmm..jak narazie to od bachy nie widziałem lepszego?a ty kto jesteś??
  • Emeno

hmmm..jak narazie to od bachy nie widziałem lepszego?a ty kto jesteś??
  • ۞ Konrad ۞ Uniwersal Boy

czytam że bacha jest mistrzem itd....... no ej przestańcie serio poprostu beatboxem zajmuje się eeee... 3/4 osoby w Żyrardowie może jest ich więcej tylko nie potrafią się lub niechcą pokazać
    (Beat box nie jest wcale łatwy sam próbowałem lecz słomiany zapał) szacunek dla sąsiada że bawi się w to dalej
  • Łysy - krótko i zajebiście

To dlaczego Bacha na WBW się pokazał i mu poszło zajebiście (był drugi o ile dobrze pamiętam), jeśli jest "przeciętny" Twoim zdaniem?
  • Anonim

> czytam że bacha jest mistrzem itd....... no ej przestańcie serio poprostu beatboxem zajmuje się eeee... 3/4 osoby w Żyrardowie może jest ich więcej tylko nie potrafią się lub niechcą pokazać
    > (Beat box nie jest wcale łatwy sam próbowałem lecz słomiany zapał) szacunek dla sąsiada że bawi się w to dalej

no.. eloel.
    Chyba chłopcze nie masz zielonego pojęcia o muzykach w tym siedmiogrodzie. Chciałabym poznać to 3/4..
  • Emeno

ogólnie beatbox to zajebista sprawa bo można dzięki niemu tworzyć własne rytmy i muzykę i dzięki temu sie nie nudzę:)
  • Jeffer

Madzia a pamiętasz mój beatbox i freestyle Igreka?? :D:D Pozdro! :)
  • Anonim

Mam to jeszcze :)))
| |

Grono zrzeszające mieszkańców i sympatyków miasta Żyrardowa.

Fotki

Miejsca grona (8)