-
Anonim
Celowo przykleiłem się do muzyki "klubowej" bo to prawdziwe siedlisko tandety; p -
Hexen
Jedna wazna rzecz.
Kino jakie by nie było i tak nie będzie premier ! Kopie filmów pirew trafiają do Multikin itd ! Poprostu tam się robi interes. Ciągle jesteśmy na etapie taśm filmowych których kopii jest 30-40 na kraj :). Cyfryzacja Kina (nośnik na płytach), dopiero się wdraża w naszym Kraju.
Grodzisk ma nowoczesne Kino a repertuar bez premier. -
Anonim
>ine napisała:
>niekomercyjna..budzaca kontrowersje..nie znosze nudy i
>tendety
to idź na ścianki -
-
-
Anonim
>Hexen wrote:
>Grodzisk ma nowoczesne Kino a repertuar bez premier.
i pozniej premiery niz my, co sklania ogolnie nas "prowincje" do ogladania kina w domu -
Anonim
i na co komu to kino?
pojawiają się nie raz u nas fajne pozycje to max. 10 osób na seans przychodzi...
bilet jest tani, śmiało można wbić i sprawić, aby rozbudowa kina, bądź wcześniejsze granie nowych filmów stało się realne, nie jest tak? -
Chrzanek/ZJS
Czy Grodzisk ma później premiery niż my to bym się zastanowił i to porządnie...
Nie ma porządnego kina to nie ma ludzi na sali... chyba tak to działa...
Dla mnie to w sumie kino aż tak nie jest potrzebne... po co mam czekać miesiąc na film u siebie w mieście skoro mogę jechać do Janek i tam obejrzeć film dużo wcześniej i w lepszych warunkach... -
Anonim
Co wy właściwie macie na myśli mówiąc "porządne kino"?
Nagłośnienie jest przecież przyzwoite, ekran jest ogromny. Płaciłem dużo większe pieniądze za seanse w trzydziestoosobowej sali z ekranem ponad dwukrotnie mniejszym niż ten w Żyrardowie.
Zapewne chodzi tylko o to, że jest niewielki wybór materiału i dostępny jest z opóźnieniem.
Macie jednak całkiem spory wybór powiedzieć by można offowego materiału; ) ciekawe filmy sprzed pół wieku, ale dość tego!
Kino nie jest w mieście modne i tyle. Ktoś do niego chodzi? Jeśli nie, to po co Wam nowe, większe, lepsze kino, do którego nikt nie będzie chodził, w związku z czym zamkną je?
Zostało już napisane, że gdyby ktoś do "LEN" chodził, to ruszyłoby naprzód technologicznie i z materiałem. -
Korot
Nie wiem jak w tej chwili to wygląda, ale 2-3 lata temu byłem w kinie w Zakopanem; i niby taki kurort, a (chyba jedyne w mieście) kino Giewont to czysty relikt prl-u. Ekranem było coś w rodzaju prześcieradła rozwieszonego na ścianie, dźwięk przerywał, a jakość obrazu tragiczna. Dobrze, że poszedłem tam do kina, a nie na film; ) Nie byłem w wielu kinach lokalnych (w ogóle dawno nie byłem w kinie...), ale to nasze żyrardowskie nie jest chyba wcale takie najgorsze... W sumie mi to się podoba :) a i budynek nie był budowany pod kontem kina; ) w ogóle to mamy piękną salę, z ciekawą architekturą, gdzie (bodajże, mam nadzieję nie przekręcam; p ) cały ciężar budynku opiera się na "obręczy balkonu", że tak to nazwę :) -
JOGLE
Ja też wolę jechać do janek niż u nas coś oglądać. Daleko nie jest więc co za problem, kino u nas faktycznie chyba nie było by sensacją, nawet pewnie jak by coś poprawili ludzie i tak obejrzą z przyzwyczajenia w jankach bo i połazić po sklepach można a w żyrardowie póki co wielkie otwarcie pasażu było a jak tam poszedłem to się zastanawiałem co oni tak hucznie otwierali jak są tam raptem 3 sklepy i chodziło się miejscami jeszcze po deskach bo nie skończyli. -
Anonim
nie bylem jeszcze tam, bo nie mam czasu lazic po miescie, ale wszystkie otwarcia tego typu zalatywaly failem, oprocz parku, ktory rzeczywiscie im sie udal -
Salomea
wy tu takie pitu pitu, a ja powrócę jeszcze do tej sztuki:
poszukuję pilnie artystów chętnych do wzięcia udziału w aukcji na rzecz schroniska dla zwierzaków.
kto ma jakieś talenty, tylko bez zgrywy po sprawa jest poważna(bynajmniej dla mnie)! -
Anonim
-
Salomea
-
Anonim
>wolffrau wrote:
>A mi brakuje porządnego rock/metal shopu; >
a sklep ogrodnik to za malo ?
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Żyrardów
- Załóż własne grono tematyczne