-
Sir Melon Pierwyszoł Popach
Siema. Kto był już na lodowisku? Opowiadać swoje wrażenia.; ) I jeszcze jedno: czy mimo, że na razie za darmo to istnieje możliwość wypożyczenia łyżew? Jak tak to w jakim są stanie? Nowe? Czy jak? :D -
.Bartek.
Odnośnie łyżew; ) Wie ktoś może jaka tam jest numeracja łyżew do wypożyczenia? :) Przyznam się bez bicia, że stopę mam mamucią (47) i nie wiem czy są tam w ogóle na stanie buty takiego rozmiaru -
Patrycja
a ja mam pytanko do której dziś czynne??
A do łyżew to jest wypożyczalnia, ale czy taki rozmiar dostaniesz hmm miejmy nadzieje:) -
-->AT'T<--
Łyżwy są nówki do wypożyczenia za 6zl/h. A wstęp do końca roku wolny; ) Jak dla mnie no to wreszcie jest coś na poziomie; p -
-
TurboDymoMan . xD
Zgadzam się... Wkońcu coś na poziomie :P Nie mogę się doczekać kiedy sobie poobijam dupsko na tym lodowisku... Takie trochę SAMOOKALECZENIE xD -
,
Jeżeli ktoś ma zamiar przejść się tam chociaż parę razy, to zdecydowanie polecam zakup nowych łyżew. Pieniądze i tak sie zwrócą po jakimś czasie (no chyba, ze mamy zamiar iść raz z ciekawości).
A naprawdę ogarnięte łyżwy dostaniemy już od stówy z kawałkiem. -
Kozioł
Jak ktos ma numer 47, to niech bierze lyzwy 46, ja tak mam i wszystko jest ok :) Lodowisko jest konkret, a jeszcze lepsze jest to, ze jest 300 metrow od mojego domu :D Narazie sporo ludzi, ale jak od stycznia zacznie byc platne to sie troche luzniej zrobi :) -
Ok, dzieki za wszelkie info. :D A co do ilości osób to max. wpuszczają 80-85. :) A jak właśnie przed chwilą przejazdem wpadłem oblookać to jak na ten max. osób (wiem że był max bo facetka w kasie powiedziała że już mają 80 osób) to nie jest tak strasznie tłumnie.; ) I jeszcze jedno: czy w Skierkach dostane fajne i dobre łyżwy? Bo w Żyrku to w naszym jedynym sportowym są: rozmiary od ok. 36-41 lub 42-45 ale to już w komplecie z wymienną płozą do rolek a ja rolki mam. A poza tym jak coś 2in1 to często nie jest to dobry zakup. xP -
-->AT'T<--
>Kozioł napisał
>Jak ktos ma numer 47, to niech bierze lyzwy 46, ja tak mam i
>wszystko jest ok :) Lodowisko jest konkret, a jeszcze lepsze
>jest to, ze jest 300 metrow od mojego domu :D Narazie sporo
>ludzi, ale jak od stycznia zacznie byc platne to sie troche
>luzniej zrobi :)
Nie wiem jak inni, ale ja musiałam swój numer na większy zamienić bo był za mały. Chyba zaniżona numeracja =) -
ciechan
-
shawty mane
wczoraj to była masakra , kilometrowe kolejki .
ja poczekam do Nowego Roku; )
Zapłacę normalnie i będę jeździła w normalnych warunkach bez ścisku; )
gorzej jak inni wpadną na ten sam pomysł co ja; ) -
.Bartek.
Całkiem możliwe, że powpadają na te same pomysły; ) Ale zawsze na początku są większe kolejki :) Później się jakoś ustabilizuje wszystko i będzie można normalnie pojeździć jak człowiek; ) -
-->AT'T<--
> moze Ci nóżka urosła? w tym wieku to chyba jeszcze rośnie? haha
Oh jaki troskliwy; p wiesz co, aż sprawdzę xD -
Anonim
jejku ja w kolejce stałam ponad godzine ale co to się działo to nie mam pojęcia. Ludzie przepychali sie jak by nigdy lodowiska nie widzieli poźniej jakies wyzwiska przeklenstwa przepychanki przy kasie .MASAKRA.
ale w środku juz było super :) -
>Zapłacę normalnie i będę jeździła w normalnych
>warunkach bez ścisku; )
Czy ja nie pisałem, że nie wpuszczają więcej niż 85 osób?!!xD Czyt. że nawet jak przyjdziesz po nowym roku to będziesz miała tyle samo osób. :)
-
Grzesio
ze tak zapytam ... z rana dużo osób jest z rana .. ? :)
idę się jutro troszkę poobijać wiec pytam xD -
Ale po nowym roku będzie trzeba zapłacić więc może będzie mniej chętnych :P ... tyle że ja mam teraz wolne ; ) ... dzisiaj byłam ok. 17 i czekałam godzinę żeby mnie wpuścili ... więc odradzam wieczorem, może rano jest mniej osób chociaż większość ma teraz ferie świąteczne :)
-
Anonim
>.Bartek. napisał
>Odnośnie łyżew; ) Wie ktoś może jaka tam jest numeracja
>łyżew do wypożyczenia? :) Przyznam się bez bicia, że
>stopę mam mamucią (47) i nie wiem czy są tam w ogóle na
>stanie buty takiego rozmiaru
Generalnie numeracja jest do 47, tyle że jak dla mnie jest ona zaniżona :) ja mam numer 45 a łyżwy 44 -
Aś! :]
:D zabieram dziś siostrę na łyżwy i mam tylko jeden problem.... Ostatni raz byłam na lodowisku w wieku 6 lat hahah. Nooo... będzie baaaardzo zabawnie. -
Anonim
>Aś! :] napisała:
>:D zabieram dziś siostrę na łyżwy i mam tylko jeden
>problem.... Ostatni raz byłam na lodowisku w wieku 6 lat
>hahah. Nooo... będzie baaaardzo zabawnie.
Dziś nie zabierzesz raczej bo jest woda na lodowisku, projektant nie przewidział, że deszcz zacina i teraz zamiast lodowiska masz basen.:)
O 14 będzie decyzja czy dziś otworzą:)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Żyrardów
- Załóż własne grono tematyczne