-
Marcin S
czy w zyrardowie jest jakis dzialajacy sklep muzyczny? okoliczonosci zmusily mnie do natychmiastowego zakupu strun, a czas na dojazd do warszawy jest dzis zbyt cenny :) -
Aś! :]
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Kurt
-
prawie jak JA
chciec to można... słyszałem że kiedyś zamiast strun używano jelit... albo ścięgien... teraz nie pamiętam, ale pokombinuj:P -
Anonim
Kazik mówił, że był kiedyś w Żyrku sklep muzyczny, to może ktoś odświeży ten pomysł i coś otworzą w końcu, bo coś ta alternatywa z jelitami do mnie nie przemawia, a właśnie ostatnio w tajemniczych okolicznościach zerwała mi sie struna. :P -
inż. Dominik
Kiedyś był, już nie ma, ale polecam guitarcenter.pl :)
BTW: jakby ktoś bas chciał kupić: http://allegro.pl/show_item.php?ite... -
marszaljr
Kiedyś był sklep muzyczny w Żyrardowie, nazywał się Belkam. Finansowo bardziej opłacało się pojechać do Warszawy, kupić struny i jeszcze browara w pociągu zrobić, niż wykosztować się na miejscu :). Ale w nagłych wypadkach... -
Anonim
To musiało być dawno bo ja nie pamiętam, albo po prostu jeszcze mnie to nie obchodziło co jest, a czego nie ma w Żyrardowie :PP -
marszaljr
Sklep początkowo był całkiem spory, mieścił się przy ulicy Okrzei w tych pawilonach "po schodkach". Teraz w tym miejscu sprzedają gacie i cyckonosze Triumpha... chyba, że to też już uległo zmianie. Później ten sklep przeniósł się za te pawilony, naprzeciwko Pedeciaka, tylko po to, by ustąpić później miejsca fotografowi. Nie dziwne, że tam się nie utrzymał, bo sklep miał bardzo nieregularne godziny pracy- niby od 9 do 16, ale zawsze gdy chciało się coś kupić, sklep był chwilowo nieczynny, albo w statusie "Zaraz wracam". Ewentualnie nie miał oczekiwanego towaru. Przykre. -
Anonim
no to standardowo,jak coś potrzebne, to akurat nie mają na stanie, albo cały sklep zamknięty xD -
yane
Cześć wszystkim, tak jeszcze w temacie sklepu muzycznego w Żyrardowie. Od niedawna w sieci istnieje internetowy sklep muzyczny Muzykalia.com, w którym można znaleźć to co nas interesuje, a jeśli nie ma jeszcze tego w jego ofercie, można poprosić o sprowadzenie tej rzeczy. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, w końcu istnieje wiele takich sklepów, jednak jego właściciel pochodzi z Żyrardowa i za około rok zamierza tam otworzyć sklep stacjonarny. Póki co jednak, można zamawiać przez internet. Ceny są dość ciekawe. -
kuban
-
Marcin Lewandowski
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Żyrardów
- Załóż własne grono tematyczne