Żyrardów [2363]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JOGLE

a nie było to bardzo stare ogłoszenie? bo robi pewnie porządki i wywala stare ogłoszenia.
  • Łysy - krótko i zajebiście

Niecały msc. Też o tym pomyślałem, ale jakoś nie zauważyłem, żeby inne ogłoszenia z tego okresu zniknęły, więc zastanowiło mnie to.
  • Panna Zuzanna

ja mam prośbę
    albo o usunięcie tematy APSurdalia
    albo zmienienie daty na właściwą, czyli 22 MAJA (a nie czerwca)

pozdrawiam
    zuza zss aps
  • Łysy - krótko i zajebiście

A propos tematu "Regulamin" powinien znaleźć się również - jak to ma miejsce na forach z prawdziwego zdarzenia - punkt odnośnie ogłoszeń o OBOWIĄZKOWYM dołączaniu ceny do ogłoszenia zamiast debilnego "do uzgodnienia".
  • Hexen

Wątki na temat impez w jednym katalogu ? To jakas paranoja jest !? Nie ma szans żeby się normalnie wypowiedzieć na temat wydarzenia i spojrzeć na 1 stronę aby dowiedzieć się wszystkiego o imprezie. Nie myślałem że organizujac koncerty w własnym mieście pojawią się problemy z reklamowaniem imprezy i udostępnianiu informacji ludziom. Ze swojej wiedzy wiem, że ogólny wątek z imprezami ma bardzo małą oglądalność...... żenada. Przeciez chodzi o to żeby było łatwiej i przyjemniej nie trudniej i nie przyjemnie ?

...........czeka mnie ban ?
  • nika

>Hexen napisał
    >Wątki na temat impez w jednym katalogu ? To jakas paranoja
    >jest !? Nie ma szans żeby się normalnie wypowiedzieć na
    >temat wydarzenia i spojrzeć na 1 stronę aby dowiedzieć
    >się wszystkiego o imprezie. Nie myślałem że organizujac
    >koncerty w własnym mieście pojawią się problemy z
    >reklamowaniem imprezy i udostępnianiu informacji ludziom.
    >Ze swojej wiedzy wiem, że ogólny wątek z imprezami ma
    >bardzo małą oglądalność...... żenada. Przeciez chodzi
    >o to żeby było łatwiej i przyjemniej nie trudniej i nie
    >przyjemnie ?
    >
    >...........czeka mnie ban ?

Odpisałam Ci na priv; )

Nie będę kasować wątków o dużych koncertach, wręcz przeciwnie... chętnie je podkleję, żeby nikt nie przeoczył.
  • korzem

A co to znaczy "duży koncert"? Wystąpienie artysty z poza Żyrardowa podchodzi pod to określenie. Więc czy mi się wydaje czy widzę tu ogromną ignorancję z czyjejś strony?
  • Ras Raffi \3 lion's sound

czy jr stress nie jest dużym koncertem ? czołówka polskiego reggae, hh, dh to nie jest duży koncert to może też będzie zależne od upodobań muzycznych moderatorów?? kolejny raz prosimy o podklejenie
  • Wolf

OK, podkleję, tylko nie widzę tematu odnośnie tego koncertu...

Co do moich gustów muzycznych, to nie ten typ :P
  • Wolf

Od dnia 28.08.2009 roku, obowiązki moderatorów niniejszego grona tematycznego pełnią:
    SignedOne ( http://grono.net/users/573149/ ) - Główny Moderator
    Pani Saper ( http://grono.net/users/2013632/ ) - Moderator
  • ine

ktos moze dodac temat schroniska do zielonej strefy??
  • .mαrtuśκα

hop hop moderatorzy!
    może byście nieco to grono ogarnęli?
    niezły pierdzielnik się tutaj zrobił...
  • Anonim

>.mαrtuśκα napisała:
    >hop hop moderatorzy!
    >może byście nieco to grono ogarnęli?
    >niezły pierdzielnik się tutaj zrobił...

Się robi :) No to działamy :)
  • .mαrtuśκα

tia. ja tu tylko sprzątam ^^
    bo aż mi żal patrzeć, jak to grono się zapuszcza...
  • Anonim

W najbliższych dniach, gdy tylko będę miał wolną chwilę planuje małe porządki na gronie. Proszę o wrzucanie wszystkich zapytań pt. sprzedam czy kupię do stosownego tematu - na prawdę odwiedza go sporo ludzi i jest to dużo wygodniejsze niż takie chaotyczna zamieszczanie swoich ogłoszeń :)

Postanowiłem odkleić Chillout'a i Radio Żyrardów, ponieważ w myśl tej decyzji równie dobrze mógłbym podkleić wszystkie lokale znajdujące się w Żyrardowie na samą górę - niestety wszyscy są równi, nie są to nadzwyczajne wątki więc będą znajdować się w głownej kategorii grona. Oczywiście osoby odpowiedzialne za te wątki proszę nie tworzyć 10 tematów o tej samej tematyce i tutaj przede wszystkim zwracam się do Radia Żyrardów - btw. wasze wątki będą przeniesione do jednego tematu w miarę możliwości a reszta zamknięta.

Zastanawiam się nad jednym dużym wątkiem w którym można na szybko pytać o różne rzeczy np. "Pytamy i odpowiadamy na gorąco" - jest to pomysł rzucony wam do oceny, uchroniłby nas od wielu tematów z jednym lub dwoma postami w środku.

Proszę o komentarz:) Pozdrawiam.

| |

Grono zrzeszające mieszkańców i sympatyków miasta Żyrardowa.

Fotki

Miejsca grona (8)