Żyrardów [2363]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ,

Co jakiś czas widziałem narzekania różnych ludzi na temat, że nie ma tu moderatora.

Jeżeli macie jakieś propozycje dotyczące tego grona pisać w tym temacie, offtop bedzie kasowany
  • Anonim

no to mam proźbe by usunąć temat o koncercie gurala
    bo zaraz napisze nowy temat z nowymi informacjami(aktualnymi)
  • .mαrtuśκα

Hmm. A gdyby tak pokasować trochę starych i niepotrzebnych tematów..?
  • ,

Nie widzę w tym problemu, ale zależy co uważamy starym i niepotrzebnym tematem...
  • ,

Dostałem właśnie taką wiadomość:
    "Gdy kota nie ma, myszy harcują… Wygląda na to, że parę spraw na Twoim gronie Żyrardów posunęło się za daleko – w temacie o nazwie TEST NA IQ zapanował chaos, było blisko naruszenia regulaminu Grono.net, bądź też został on rzeczywiście naruszony. Nie martw się jednak – informujemy, że Moderator serwisu мишка spisał się na medal i skasował już ten kłopotliwy wątek. W razie pytań i wątpliwości pisz więc do niego."
    Ogarnijcie się, bo w przeciwnym wypadku będą kasować kolejne wątki...
  • Żyrardów1916

czy po otrzymaniu bana wyskakuje ci wiadomosc "nie masz wystarczajacych uprawnien"?
  • Anonim

Moderatorowi gratulujemy... nadgorliwości
    dot. tematu o McD jakby nie wiedział o co chodzi
  • Anonim

>Łukanyo™ napisał
    >Moderatorowi gratulujemy... nadgorliwości
    > dot. tematu o McD jakby nie wiedział o co chodzi

Sprawa wyjasniona. \sorry za wpis
  • ♥Tośka♥

wiecie co zróbie jakis temat np. hyde park czy cos takiego bo nie mozna nawet zapytac o nic nigdzie bo wszedzie sa okreslone tematy pzdr;)
  • ochnik

Zaproś do dyskusji Załóż nowy wątek | Dodaj fotki/filmy Temat Posty Autor Najnowszy post
    Mod 9 nauczę się latać
    20/02/2008 18:43
    ♥♥♥ sysia♥♥♥ ♥♥♥ Syś♥♥♥
    wczoraj 13:16

przeczytaj to i zobacz co zrobic w tej stuacji jaka masz :)
  • "A"

mam prośbę do moda. Czy jest możliwość zmiany tytułu w istniejącym juz temacie?? Jeżeli jest to poprosze o zmianę tytułu tematu:

2008-06-27 Koncert Pezet Małolat, Plac Jana Pawła II

na

2008-06-27 Koncert Pezet Małolat, skate park przy ul.Jodłowskiego 25/27

pozdrawiam
  • "A"

dziękuję za szybką reakcję.
    Pozdrawiam
  • JOGLE

możesz pokasować trochę ogłoszeń z działu kupie sprzedam... bo już jest 27 stron a i tak większość to starocie zapewne też już nie aktualne, pierwszych 6 stron jest z 2006 roku
  • ,

Oczywiscie, ze moge ale jest przy tym sporo monotonnej roboty;p A chyba nikomu to nie przeszkadza
  • Łysy - krótko i zajebiście

Już drugi raz czytam o tym kasowaniu ogłoszeń i też nie wiem jaki w tym cel...Jogle, dbasz o pojemność serwerów gronowych??; >
  • JOGLE

w sumie nie ale trochę letnich porządków można porobić :) mógł bym pomóc ale nie jestem moderatorem.
  • Mex

>JOGLE napisał
    >możesz pokasować trochę ogłoszeń z działu kupie
    >sprzedam... bo już jest 27 stron a i tak większość to
    >starocie zapewne też już nie aktualne, pierwszych 6 stron
    >jest z 2006 roku

Jak już ktoś chce się bawić w porządkowanie grona, to wystarczy zablokować aktualny temat "kupię sprzedam zamienię" założyć drugi, a po dwóch tygodniach(wtedy aktualne oferty powinny być już nie ważne) skasować stary temat i po sprawie;)
  • ,

bylem na wakacjach ale juz wrocilem jak cos
  • ,

z racji, ze nie mam zbytnio czasu i nie bede raczej wykupował gronowladnego, to rezygnuje z bycia modem. Jezeli ktos jest tym zainteresowny to niech pisze do głownego moda, moze sie z nim jakos dogadacie
  • Łysy - krótko i zajebiście

Dziś dostałem wiadomość:

dzisiaj 21:46
    Grono.net: Twój post został usunięty!

Twój post o treści: Sprzedam nowiuteńki SonyEricsson C902. Poniżej link do aukcji.
    Ew. zamienię z moją dopłatą na SE C905 lub też po prostu kupię :)

http://allegro.pl/item578256604_now...

Cena do negocjacji :) w wątku Ogłoszenia drobne - sprzedam, kupię, szukam itp. został usunięty przez moderatora danego grona. Powód: zawierał on treści, które naruszyły regulamin Grono.net.

Chciałbym się grzecznie spytać - który punkt regulaminu naruszyłem ?? Pytam bez bulwersa, z czystej ciekawości; >
  • 1
  • 2
| |

Grono zrzeszające mieszkańców i sympatyków miasta Żyrardowa.

Fotki

Miejsca grona (8)