- 1
- 2
-
,
Co jakiś czas widziałem narzekania różnych ludzi na temat, że nie ma tu moderatora.
Jeżeli macie jakieś propozycje dotyczące tego grona pisać w tym temacie, offtop bedzie kasowany -
Anonim
no to mam proźbe by usunąć temat o koncercie gurala
bo zaraz napisze nowy temat z nowymi informacjami(aktualnymi) -
.mαrtuśκα
Hmm. A gdyby tak pokasować trochę starych i niepotrzebnych tematów..? -
,
Nie widzę w tym problemu, ale zależy co uważamy starym i niepotrzebnym tematem... -
-
,
Dostałem właśnie taką wiadomość:
"Gdy kota nie ma, myszy harcują… Wygląda na to, że parę spraw na Twoim gronie Żyrardów posunęło się za daleko – w temacie o nazwie TEST NA IQ zapanował chaos, było blisko naruszenia regulaminu Grono.net, bądź też został on rzeczywiście naruszony. Nie martw się jednak – informujemy, że Moderator serwisu мишка spisał się na medal i skasował już ten kłopotliwy wątek. W razie pytań i wątpliwości pisz więc do niego."
Ogarnijcie się, bo w przeciwnym wypadku będą kasować kolejne wątki... -
Żyrardów1916
czy po otrzymaniu bana wyskakuje ci wiadomosc "nie masz wystarczajacych uprawnien"? -
Anonim
Moderatorowi gratulujemy... nadgorliwości
dot. tematu o McD jakby nie wiedział o co chodzi -
Anonim
>Łukanyo™ napisał
>Moderatorowi gratulujemy... nadgorliwości
> dot. tematu o McD jakby nie wiedział o co chodzi
Sprawa wyjasniona. \sorry za wpis -
♥Tośka♥
wiecie co zróbie jakis temat np. hyde park czy cos takiego bo nie mozna nawet zapytac o nic nigdzie bo wszedzie sa okreslone tematy pzdr;) -
ochnik
Zaproś do dyskusji Załóż nowy wątek | Dodaj fotki/filmy Temat Posty Autor Najnowszy post
Mod 9 nauczę się latać
20/02/2008 18:43
♥♥♥ sysia♥♥♥ ♥♥♥ Syś♥♥♥
wczoraj 13:16
przeczytaj to i zobacz co zrobic w tej stuacji jaka masz :) -
"A"
mam prośbę do moda. Czy jest możliwość zmiany tytułu w istniejącym juz temacie?? Jeżeli jest to poprosze o zmianę tytułu tematu:
2008-06-27 Koncert Pezet Małolat, Plac Jana Pawła II
na
2008-06-27 Koncert Pezet Małolat, skate park przy ul.Jodłowskiego 25/27
pozdrawiam -
"A"
-
JOGLE
możesz pokasować trochę ogłoszeń z działu kupie sprzedam... bo już jest 27 stron a i tak większość to starocie zapewne też już nie aktualne, pierwszych 6 stron jest z 2006 roku -
,
Oczywiscie, ze moge ale jest przy tym sporo monotonnej roboty;p A chyba nikomu to nie przeszkadza -
Łysy - krótko i zajebiście
Już drugi raz czytam o tym kasowaniu ogłoszeń i też nie wiem jaki w tym cel...Jogle, dbasz o pojemność serwerów gronowych??; > -
JOGLE
w sumie nie ale trochę letnich porządków można porobić :) mógł bym pomóc ale nie jestem moderatorem. -
Mex
>JOGLE napisał
>możesz pokasować trochę ogłoszeń z działu kupie
>sprzedam... bo już jest 27 stron a i tak większość to
>starocie zapewne też już nie aktualne, pierwszych 6 stron
>jest z 2006 roku
Jak już ktoś chce się bawić w porządkowanie grona, to wystarczy zablokować aktualny temat "kupię sprzedam zamienię" założyć drugi, a po dwóch tygodniach(wtedy aktualne oferty powinny być już nie ważne) skasować stary temat i po sprawie;) -
,
-
,
z racji, ze nie mam zbytnio czasu i nie bede raczej wykupował gronowladnego, to rezygnuje z bycia modem. Jezeli ktos jest tym zainteresowny to niech pisze do głownego moda, moze sie z nim jakos dogadacie -
Łysy - krótko i zajebiście
Dziś dostałem wiadomość:
dzisiaj 21:46
Grono.net: Twój post został usunięty!
Twój post o treści: Sprzedam nowiuteńki SonyEricsson C902. Poniżej link do aukcji.
Ew. zamienię z moją dopłatą na SE C905 lub też po prostu kupię :)
http://allegro.pl/item578256604_now...
Cena do negocjacji :) w wątku Ogłoszenia drobne - sprzedam, kupię, szukam itp. został usunięty przez moderatora danego grona. Powód: zawierał on treści, które naruszyły regulamin Grono.net.
Chciałbym się grzecznie spytać - który punkt regulaminu naruszyłem ?? Pytam bez bulwersa, z czystej ciekawości; >
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Żyrardów
- Załóż własne grono tematyczne