-
w kraju do 21 hehehe:D
jeśli mam ciekawe zajecia to nie potrzebuje telewizora:)poniewaz wole isc gdzies pograc w siatkowke itp.ale jesli nie ma co robic z tym jest gorzej....telewizor mnie wciaga i moge nawet patrzec na telezakupy na ktorych np. odkurzacz lata mi na ekranie przez 30 minut a ja jestem tak w niego wpatrzona ze az mi oczy zastygaja hehe:) -
Anonim
No to wpadłaś. Teraz władzę nad Tobą przejmujemy MY. Kursor lata Ci po ekranie (no co? odkurzacza nie będę organizował:P), monitor wciąga.. wpatrujesz się w kursor, oczy Ci zastygają..
A tak serio: idz pograc, wyrzuć tv, chora jesteś :> -
Grono.Net
dialog:
- nie oglądam tv...
- to co w takim razie robisz?
- pokazuję język. -
SQba blue...:)
-
-
Anonim
-
kaś.
własn, mysle, ze w tym gronie nie walczymy z uzaleznieniem tylko zwyczajnie demonstrujemy fakt, iz nic tkaiego nas nie dopadlo;D
nie ogladam, bo nie lubię, nie czuję potrzeby, wrecz zle mi, jak ktos oglada jakies idiotyzmy w mojej obecnosci, nie wiem, co to m jak miłość ani taniec z gwiazdami, no sor. -
Anonim
A ja tam wolę sobie poczytać coś sensownego, albo do kina pójść.
TV jest złe. -
PioTTr
>kasiula napisała:
>nie ogladam, bo nie lubię, nie czuję potrzeby,
>wrecz zle mi, jak ktos oglada jakies idiotyzmy w mojej
>obecnosci, nie wiem, co to m jak miłość ani
>taniec z gwiazdami, no sor.
Dokładnie czuję tak samo. Powiem więcej - włączony telewizor mnie irytuje jak nic innego. No do furii doprowadzają mnie najbardziej filmy z jednostajnym głosem lektora oraz te same wiadomości oglądane przez moją żonę kilkanaście razy dziennie.
-
maarit
irytujący jest fakt, że zwykle dźwięk w filmach jest dużo cichszy niż kakofonia reklam, które pojawiają się w przerwach :[
przeszłam na oglądanie filmów tylko w DVD i kinie..;)
a innych ciekawych zajęć też nie brakuje :) -
Karolka
wole pojezdzic (konno ofcourse) ale wymeczyc mojego psa na spacerze. albo cos przeczytac ciekawego. a jak jest jakis fajny film nowy to na kompie sie oglada i juz :) -
Anonim
zamiast tv zdecydowanie książki, książki. i kino. czasem dvd. i książki :) -
Anonim
eee tam....; ) i tak najlepszy jest rower - podczas jazdy mozna zobaczyc duzo wiecej niz w tv :D -
ARtS
>aMbAsAdOr ZgUdI napisał
>eee tam....; ) i tak najlepszy jest rower - podczas jazdy
>mozna zobaczyc duzo wiecej niz w tv :D
co racja to prawda :) -
Anonim
A i lepiej niż na rowerze to się tylko siedząc na kiblu myśli. Serio, niesamowite pomysły przychodzą podczas spokojnej, rekreacyjnej jazdy do głowy. -
Anonim
Zgadzam sie, nie ma nic przyjemniejszego niz jazda na rowerze, nie ma tez nic lepszego na ten upal :P -
Anonim
dopoki nie zejdziesz z roweru, to az tak nie czuc upalu :) jechałem wczoraj i przy 70 km musiałem zrobić przerwę. tylko zszedłem z roweru i trrrach.... :D zlałem się potem :| ale po chwili jak wsiadłem znow na rower - jak było chłodno; ) -
Kitty Litter
Słucham ton płyt, zapuszczam się w przestrzeń poza domową wieczorami, czytam, piszę, spotykam się ze znajomymi, myślę-n atv brak miejsca i czasu -
elżunia
Czytam książki, czasopisma, koresponduję ze znajomymi, chodzę na spacery itp.