Życie bez telewizora [1046]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • w kraju do 21 hehehe:D

jeśli mam ciekawe zajecia to nie potrzebuje telewizora:)poniewaz wole isc gdzies pograc w siatkowke itp.ale jesli nie ma co robic z tym jest gorzej....telewizor mnie wciaga i moge nawet patrzec na telezakupy na ktorych np. odkurzacz lata mi na ekranie przez 30 minut a ja jestem tak w niego wpatrzona ze az mi oczy zastygaja hehe:)
  • Anonim

No to wpadłaś. Teraz władzę nad Tobą przejmujemy MY. Kursor lata Ci po ekranie (no co? odkurzacza nie będę organizował:P), monitor wciąga.. wpatrujesz się w kursor, oczy Ci zastygają..

A tak serio: idz pograc, wyrzuć tv, chora jesteś :>
  • Grono.Net

dialog:
    - nie oglądam tv...
    - to co w takim razie robisz?
    - pokazuję język.
  • SQba blue...:)

pale fajke....:)
  • Anonim

nie ogladam tV, gdy nie ogladam tv to nie ogladam tv
    i tyle:D
  • kaś.

własn, mysle, ze w tym gronie nie walczymy z uzaleznieniem tylko zwyczajnie demonstrujemy fakt, iz nic tkaiego nas nie dopadlo;D

nie ogladam, bo nie lubię, nie czuję potrzeby, wrecz zle mi, jak ktos oglada jakies idiotyzmy w mojej obecnosci, nie wiem, co to m jak miłość ani taniec z gwiazdami, no sor.
  • Anonim

A ja tam wolę sobie poczytać coś sensownego, albo do kina pójść.
    TV jest złe.
  • PioTTr

>kasiula napisała:
    >nie ogladam, bo nie lubię, nie czuję potrzeby,
    >wrecz zle mi, jak ktos oglada jakies idiotyzmy w mojej
    >obecnosci, nie wiem, co to m jak miłość ani
    >taniec z gwiazdami, no sor.

Dokładnie czuję tak samo. Powiem więcej - włączony telewizor mnie irytuje jak nic innego. No do furii doprowadzają mnie najbardziej filmy z jednostajnym głosem lektora oraz te same wiadomości oglądane przez moją żonę kilkanaście razy dziennie.

• maarit

irytujący jest fakt, że zwykle dźwięk w filmach jest dużo cichszy niż kakofonia reklam, które pojawiają się w przerwach :[
    przeszłam na oglądanie filmów tylko w DVD i kinie..;)

a innych ciekawych zajęć też nie brakuje :)
  • Karolka

wole pojezdzic (konno ofcourse) ale wymeczyc mojego psa na spacerze. albo cos przeczytac ciekawego. a jak jest jakis fajny film nowy to na kompie sie oglada i juz :)
  • Anonim

zamiast tv zdecydowanie książki, książki. i kino. czasem dvd. i książki :)
  • Anonim

eee tam....; ) i tak najlepszy jest rower - podczas jazdy mozna zobaczyc duzo wiecej niz w tv :D
  • ARtS

>aMbAsAdOr ZgUdI napisał
    >eee tam....; ) i tak najlepszy jest rower - podczas jazdy
    >mozna zobaczyc duzo wiecej niz w tv :D

co racja to prawda :)
  • Anonim

A i lepiej niż na rowerze to się tylko siedząc na kiblu myśli. Serio, niesamowite pomysły przychodzą podczas spokojnej, rekreacyjnej jazdy do głowy.
  • Anonim

Zgadzam sie, nie ma nic przyjemniejszego niz jazda na rowerze, nie ma tez nic lepszego na ten upal :P
  • Anonim

dopoki nie zejdziesz z roweru, to az tak nie czuc upalu :) jechałem wczoraj i przy 70 km musiałem zrobić przerwę. tylko zszedłem z roweru i trrrach.... :D zlałem się potem :| ale po chwili jak wsiadłem znow na rower - jak było chłodno; )
  • Kitty Litter

Słucham ton płyt, zapuszczam się w przestrzeń poza domową wieczorami, czytam, piszę, spotykam się ze znajomymi, myślę-n atv brak miejsca i czasu
  • elżunia

Czytam książki, czasopisma, koresponduję ze znajomymi, chodzę na spacery itp.
| |

'Telewizja (...) to antychryst i ośmielam się twierdzić, że wystarczą trzy lub cztery pokolen...

Fotki

Miejsca grona (0)