Życie bez telewizora [1046]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

bo wszyscy tak ładnie piszą, że nie oglądają, albo tylko przez chwilę każdego dnia, bo niby reklamy, albo newsy itp.

a ja się pytam - kto NIE MA telewizora???

i odpowiadam - ja nie mam od prawie dwóch lat

kto jeszcze?
  • scarlett o'hara

ja mam uszkodzony i nikomu się zawieźć do naprawienia nie chce. to tak jakbym nie miała =]
  • bojster

Ja nie mam od roku 2000.
  • Pięknie Jest

Porzuciłem swój ponad pół roku temu,
    został w starym mieszkaniu i tam mu dobrze
  • x

ja niby mam takiego starego grata. stoi w pokoju do ktorego wchodze dwa razy w tygodniu, nie ma anteny i niewystrojone kanaly. to chyba jakbym nie mial :)
  • ZuZu

ja nie mam od 20 lat :D
    ale piernik jeszcze nie jestem :D
  • wojboj

A ja nie mam od jakichs 5 lat...
    tj. ciagle sie gdzies przeprowadzam i nie widze potrzeby kupowania sobie tego pudełka.; )
    Karty TV do PCta tez nie zamierzam...
    no i fajnie jest bez tego nalogu.
  • Anonim

Swojego to ja nigdy nie miałem i nic nie wskazuje na to żebym kiedykolwiek odczuł potrzebę posiadania tegoż wynalazku. Za mało interaktywny jest; )
  • Anonim

ej, przesadzasz :)
    mozna kupic z pilotem :))
  • Anonim

11" czy 12" ruski mego sublokatora. stoi u nas, bo mamy najwiekszy pokoj. na szczescie za moimi plecami; )
  • Jagódka

no i ja tez nie posiadam telewizorka od trzech lat i jest mi z tym dobrze. tylko czasem, jak odwiedzam rodzicow to sobie wlaczam to pudlo i patrze, co sie urodzilo nowego; )
  • Grono.Net

jestem nowicjuszka bo od września nie mam ...
    ale NAPRAWDĘ nie mam :)
  • Zolwik ®

Nie mam takiego stacjonarrnego tv od roku...kurcze musze policzyc...to bylo na 2 roku studiow...gdy wyprowadzilem sie z domu a telewizor ktory byl w mieszkaniu oddalem do KRĘGU czyli domu samotnej matki. Chwilka to bylo w lutym 1998 roku a wiec prawie 7 lat temu :). (Musialem sprawdzic w indeksie) Przez jakis czas mialem tv w komputerze i jakis maly przenosny czarno-bialy telewizorek ale odbior byl kiepski wiec tv oddalem bratu a karte tv komus dalem w prezencie :)
  • Anonim

Ja tyż nie mam :) Chyba od lipca 2004... Nie pamiętam dokładnie bo wczesniej też mało oglądałem więc nawet nie zauważyłem jak sie popsuł.... I już go nie ma :) ... tylko dymek z niego poszedl (a raczej wielki czarny dym i kupa iskier :) ).. Ale mam niestety inny nałóg SIEĆ :(......
  • hallo?

Niemam TV, od ok. 7 miechów, wcześniej miałem, ale żadko używałem.; )
  • Anonim

Mam na imię Marcin, telewizje oglądałem ponad 20 lat, obecnie nie oglądam od 2 miesięcy (odbornika nie mam), chciałem się jednak przyznać, że codziennie ściągam ze strony tvp Teleekspres, chociaż na swoje usprawiedliwienie musze napisać, że pod fedorą nie mam kodeka .asf do Mplayera w związku z czym mogę tylko słuchać ścieżki dźwiękowej teleekspresu - jest to więc jakobym słuchał radia :D
  • Anonim

Ja też naprawdę nie mam, od ponad trzech lat. Ostatni posiadany odbiornik - szczytowe osiągnięcie radzieckiej techniki, przenośne (sic!) pudło marki "Elektronika" o ekraniku (kolorowym!) z przekątną ok. 10", rocznik bodajże 1987 - sfajczył się ostatecznie jesienią 2001 r... I tak już zostało.

Nie mam też karty TV w komputerze.

I czuję się z tym świetnie :)

pzdrwn,
    Marcin (inny, niż przedpiśca :)
    --
  • Grono.Net

nie mam tv, od ponad roku :-) hehe oddałem siostrze jako prezent ślubny :-)

miła sprawa cisza bez tv
  • hallo?

"miła sprawa cisza bez tv"

Cisza zawsze korzystną i miłą jest, ale swoją drogą, takim 30 - 40 calowym, flatronem z kinem domowym w systemie 5/6/7(.1)
    + wygodny fotel, bym nie pogardził, a wy ?

(;

Pomimo, ciągnącej się ku nieskończoności, liście wad telewizji, są też i dobre strony, posiadania pudełka z antenką; ). Np jakieś dobre DVD można wyporzyczyć i oglądnąć, samemu, tudzież z obstawą znajomych
    :)

Telewizor taki wcale nie zły... To ta przeklęda kablówka/satelitarna/cyfrowa TV, zgrozę budzi.
  • Anonim

porozmawiajmy o tym, kto nie ma anteny! mój TV jest w garażu, na wszelki wypadek, jakby ktoś wpadł z odtwarzaczem filmów
| |

'Telewizja (...) to antychryst i ośmielam się twierdzić, że wystarczą trzy lub cztery pokolen...

Fotki

Miejsca grona (0)