-
Anonim
bo wszyscy tak ładnie piszą, że nie oglądają, albo tylko przez chwilę każdego dnia, bo niby reklamy, albo newsy itp.
a ja się pytam - kto NIE MA telewizora???
i odpowiadam - ja nie mam od prawie dwóch lat
kto jeszcze? -
scarlett o'hara
ja mam uszkodzony i nikomu się zawieźć do naprawienia nie chce. to tak jakbym nie miała =] -
bojster
-
Pięknie Jest
Porzuciłem swój ponad pół roku temu,
został w starym mieszkaniu i tam mu dobrze -
-
x
ja niby mam takiego starego grata. stoi w pokoju do ktorego wchodze dwa razy w tygodniu, nie ma anteny i niewystrojone kanaly. to chyba jakbym nie mial :) -
ZuZu
-
wojboj
A ja nie mam od jakichs 5 lat...
tj. ciagle sie gdzies przeprowadzam i nie widze potrzeby kupowania sobie tego pudełka.; )
Karty TV do PCta tez nie zamierzam...
no i fajnie jest bez tego nalogu.
-
Anonim
Swojego to ja nigdy nie miałem i nic nie wskazuje na to żebym kiedykolwiek odczuł potrzebę posiadania tegoż wynalazku. Za mało interaktywny jest; ) -
Anonim
-
Anonim
11" czy 12" ruski mego sublokatora. stoi u nas, bo mamy najwiekszy pokoj. na szczescie za moimi plecami; ) -
Jagódka
no i ja tez nie posiadam telewizorka od trzech lat i jest mi z tym dobrze. tylko czasem, jak odwiedzam rodzicow to sobie wlaczam to pudlo i patrze, co sie urodzilo nowego; ) -
Grono.Net
jestem nowicjuszka bo od września nie mam ...
ale NAPRAWDĘ nie mam :) -
Zolwik ®
Nie mam takiego stacjonarrnego tv od roku...kurcze musze policzyc...to bylo na 2 roku studiow...gdy wyprowadzilem sie z domu a telewizor ktory byl w mieszkaniu oddalem do KRĘGU czyli domu samotnej matki. Chwilka to bylo w lutym 1998 roku a wiec prawie 7 lat temu :). (Musialem sprawdzic w indeksie) Przez jakis czas mialem tv w komputerze i jakis maly przenosny czarno-bialy telewizorek ale odbior byl kiepski wiec tv oddalem bratu a karte tv komus dalem w prezencie :) -
Anonim
Ja tyż nie mam :) Chyba od lipca 2004... Nie pamiętam dokładnie bo wczesniej też mało oglądałem więc nawet nie zauważyłem jak sie popsuł.... I już go nie ma :) ... tylko dymek z niego poszedl (a raczej wielki czarny dym i kupa iskier :) ).. Ale mam niestety inny nałóg SIEĆ :(...... -
hallo?
Niemam TV, od ok. 7 miechów, wcześniej miałem, ale żadko używałem.; ) -
Anonim
Mam na imię Marcin, telewizje oglądałem ponad 20 lat, obecnie nie oglądam od 2 miesięcy (odbornika nie mam), chciałem się jednak przyznać, że codziennie ściągam ze strony tvp Teleekspres, chociaż na swoje usprawiedliwienie musze napisać, że pod fedorą nie mam kodeka .asf do Mplayera w związku z czym mogę tylko słuchać ścieżki dźwiękowej teleekspresu - jest to więc jakobym słuchał radia :D -
Anonim
Ja też naprawdę nie mam, od ponad trzech lat. Ostatni posiadany odbiornik - szczytowe osiągnięcie radzieckiej techniki, przenośne (sic!) pudło marki "Elektronika" o ekraniku (kolorowym!) z przekątną ok. 10", rocznik bodajże 1987 - sfajczył się ostatecznie jesienią 2001 r... I tak już zostało.
Nie mam też karty TV w komputerze.
I czuję się z tym świetnie :)
pzdrwn,
Marcin (inny, niż przedpiśca :)
-- -
Grono.Net
nie mam tv, od ponad roku :-) hehe oddałem siostrze jako prezent ślubny :-)
miła sprawa cisza bez tv -
hallo?
"miła sprawa cisza bez tv"
Cisza zawsze korzystną i miłą jest, ale swoją drogą, takim 30 - 40 calowym, flatronem z kinem domowym w systemie 5/6/7(.1)
+ wygodny fotel, bym nie pogardził, a wy ?
(;
Pomimo, ciągnącej się ku nieskończoności, liście wad telewizji, są też i dobre strony, posiadania pudełka z antenką; ). Np jakieś dobre DVD można wyporzyczyć i oglądnąć, samemu, tudzież z obstawą znajomych
:)
Telewizor taki wcale nie zły... To ta przeklęda kablówka/satelitarna/cyfrowa TV, zgrozę budzi. -
Anonim
porozmawiajmy o tym, kto nie ma anteny! mój TV jest w garażu, na wszelki wypadek, jakby ktoś wpadł z odtwarzaczem filmów