Żoliborz [2906]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam :) czy ktoś z Was uczęszcza do tego studium? jeżeli tak, to chciałabym poznać Wasze opinie na temat tej szkoły. :) z góry dzięki!
  • Anonim

chodzi Ci o ta szkole co jest w budynku LO Limanowskiego? moja znajoma tam chodzila i byla zadowolona.
  • principessa ℓuckystar

tak tak:) ja rowniez:) tez sie zastanawiam nad ta szkola:P
  • Anonim

oni to przeniesli teraz na zajaczka; ]

poniewaz rzucilem studia to sie tam wbijam po wakacjach; ]
  • Anonim

chyba tak. znajduje się na terenie Zespołu Szkół Elektronicznych i Licealnych :) poważnie zastanawiam się nad tą szkołą. strona internetowa wygląda b. porządnie więc może i poziom szkoły jest dobry :) oby oby.
  • principessa ℓuckystar

ja myslalam tam o charakteryzacji i stylizacji albo o wizazu...:)
  • Anonim

fajnie fajnie; ]
    ja myślałam o grafice komputerowej albo o kreacji przestrzeni. najbardziej mnie martwi ta rozmowa kwalifikacyjna. :/ trudno dostać się?
  • principessa ℓuckystar

ehh..ale mi sie karta zgloszeniowa nie chce otworzyc:(
  • Anonim

>ja myślałam o grafice komputerowej

ja tez; ]

przyjeli mnie rok temu a jakims mistrzem nie jestem; ]

pokazalem miedzy innymi te prace ktora sie wyswietla po lewej stronie tego posta , czyli jak widac niczego genialnego nie trzeba pokazac :)
  • Anonim

toś mnie pocieszył :)

a jakie mniej więcej pytania zadają na rozmowie ?
  • Anonim

hm, pokazalem tej pani pare prac swoich, ona mnie sie zapytala jak je robiłem, itp i to wlasciwie wszystko :)

( przy czym moja rozmowa byla jakos poza komisja bo mialem egzaminy na studia gdy komisja przeprowadzala rozmowy i mi pozwolili przyjsc pozniej :) )
  • Anonim

dzięki za pomoc :)
  • Anonim

dzieki :) mi co prawda powiedzieli ze przyjecie mnie jest aktualne i w tym roku, ale znajac zycie to sie pewnie zobaczymy na rozmowie , jak pojdziesz na grafike; ]
  • Anonim

hehe; ] jak zdecyduję się na grafikę to raczej będę musiała pójść na rozmowę w późniejszym terminie gdyż w tym samym okresie mam egzaminy. :P więc raczej nie spotkamy się na rozmowie. ale może będziemy w tej samej grupie? kto wie :) jeszcze zastanawiam się czy pójść na grafikę czy na kreację przestrzenną :) okaże się :)
  • magdaart

co to za studium? opowiedzcie cos konkretnego bi nie slyszalam jeszcze o nim, a brzmi ciekawie. moze podajcie tez adres www
  • Anonim

http://www.studiosztuki.pl/

tutaj masz wszystko napisane; ]
  • Anonim

nie lepiej pojsc na jakas ambitniejsza uczelnie?
  • Anonim

w moim przypadku, raczej nie mam innego wyjścia; ] zresztą, sądzę, że warto.
  • Anonim

Moja dziewczyna skończyła to studium i nie miała najlepszej opinii o tej szkole. Przede wszystkim dyrekcja daje ciała na całej linii. Robia ogromne problemy, jezeli ktos chce zabrac prace zaliczeniowe do domu (o pracach dyplomowych, nie ma wogole mowy). Z drugiej strony, czegos sie chyba nauczyla (skonczyla kreacje przestrzeni).
  • Kamil Mirkowicz

ja tam chodze na fotografie ... jednak fotografowie nie maja tam latwo gdyz jest to szkola glownie nastawiona na wizarz...
    dyrekcja faktycznie jest straszna 0o no ale zostal mi jeszcze rok tam
  • 1
  • 2
| |

Grono najpiękniejszej warszawskiej dzielnicy :) Wszelkie ogłoszenia proszę umieszczać w przykl...

Fotki

Miejsca grona (11)