Zodiakalne Panny [37396]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .uzurpator

moze dlatego,ze trudno mnie zdominować ...
  • Ania

Mnie to się zdaje, że pannę w ogóle trudno zdominować. A jeśli się komuś ta sztuka uda, to wzbudzi w pannie duży szacunek...
  • Anonim

najlepiej jak to będzie ktoś z pod znaku obdarzonego rogami....
  • .uzurpator

a ja sobie zamarzyłam,ze złowie rybkę; ]
    miał ktoś na własność :>?
  • Five

a panna-strzelec? czy to może wypalić?
  • raf

strzelec w panne? To mogłoby skończyc związek..
    ;-))))
  • Agasia

panna + lew bardzo dobra zabawa
    panna + blizniak totalna pomyłka
    panna +byk wieczne kłótnie
  • アダ

Ja tam zauwazylam ze czasem szczescie w zwiazku wcale nie zalezy od znaku zodiaku. Gdybysmy zwracali tylko a to uwage wszystko byloby nudne i zbyt zaplanowane. Gdyby np kazdy lew idealnie pasowal do kazdej panny to wszyscy by pewnie tak wybierali. A jednak tak nie jest i ludzie dokonuja przeroznych wyborow. Kazdy czlowiek jest inny i nie zawsze mozna ocenic po znaku zodiaku czy do kogos pasuje. No ale coz, to jest tylko moje zdanie...
  • Anonim

dla ciebie adusia - strzelec - bez dwóch zdań,
    z panną o zacięciu militarystycznym stworzy groźną parę...uciekam...:):):)
  • .uzurpator

Adusia wiesz jakby nie patrzeć to popieram w 100% chociazby dlatego,ze w każdym horoskopie piszą co innego to raz
    dwa prócz znaku zodiaku warunkowanego miesiacem i dniem w którym się urodzisz to rok i godzina mają tez wpływ na Ascent-czyli położenie względem słońca; na dodatek dochodzi znaczenie imienia,grupa krwi,dzień tygodnia w którym się urodziliśmy..środowisko..i zacyznamy popadać a lekką paranoje :D wszystko trzeba traktowac z przymrózeniem oka :) i dac się ponieść emocją :)
  • raf

Kurcze.. takie gadanei jest lekko bez sensu...
    Przecież nigdy nie ma "czystych" znaków ze wszystkimi cechami to i znajdą sie "dopasowane" związki tworzone przez osoby teoretycznie nie pasujące do siebie..
    :-))
  • .uzurpator

ot włąśnie przed chwilka to napisałam xD
  • raf

oups.. nie zauważyłem wczoraj
    sorki..;-)))
  • Anonim

five no jak ze strzelcen to cos napewno wypali;)

Panna + Panna to musi byc kucz do sukcesu!:D
  • Anonim

ja tam czesto slyszalam ze panna+byk=idealny zwiazek...ale nie wiem...ja tam narazie jestem sama...prawdziwa "panna" ze mne :P :D
  • .uzurpator

Panna+Panna to nie jest klucz do sukcesu z czystą dłonią to moge powiedziec XD
    Owszem jest stabilizacja emocjonalna itp.,ale moim zdaniem to poprostu za wiele podobnych cech; p
    przyjaźń tak,miłość nie
  • Anonim

hmm
    czy to jest przjaźń czy kochanie??
    sorry - dzisiaj nie mogę więcej napisać -
    tzn , jestem po balaaaaaaaaaaaaannnn.ok
  • Anonim

no moze i racja z ta przyjaznia, sam tez nigdy panny w innym wymiarze nie sprawdzilem wiec musze uwierzyc na slowo:)
  • ...:::Aniołecek:::...

Mysle ze Panna z rakiem niezle by bylo a takze Panna ze skorpionem to wcale nie glupi pomysl wkoncu 2 przeciwienstwa sie przyciagaja:P
  • .uzurpator

heh...a ja zaczęłam polować na rybe; ] [ma ktoś rozeznanie :P?]
    Podobno ten znak to nasze całkowite przeciwieństwo,ale jak narazie nie zauwazyłam...