-
.uzurpator
-
Ania
Mnie to się zdaje, że pannę w ogóle trudno zdominować. A jeśli się komuś ta sztuka uda, to wzbudzi w pannie duży szacunek... -
Anonim
-
.uzurpator
-
-
Five
-
raf
-
Agasia
panna + lew bardzo dobra zabawa
panna + blizniak totalna pomyłka
panna +byk wieczne kłótnie
-
アダ
Ja tam zauwazylam ze czasem szczescie w zwiazku wcale nie zalezy od znaku zodiaku. Gdybysmy zwracali tylko a to uwage wszystko byloby nudne i zbyt zaplanowane. Gdyby np kazdy lew idealnie pasowal do kazdej panny to wszyscy by pewnie tak wybierali. A jednak tak nie jest i ludzie dokonuja przeroznych wyborow. Kazdy czlowiek jest inny i nie zawsze mozna ocenic po znaku zodiaku czy do kogos pasuje. No ale coz, to jest tylko moje zdanie... -
Anonim
dla ciebie adusia - strzelec - bez dwóch zdań,
z panną o zacięciu militarystycznym stworzy groźną parę...uciekam...:):):) -
.uzurpator
Adusia wiesz jakby nie patrzeć to popieram w 100% chociazby dlatego,ze w każdym horoskopie piszą co innego to raz
dwa prócz znaku zodiaku warunkowanego miesiacem i dniem w którym się urodzisz to rok i godzina mają tez wpływ na Ascent-czyli położenie względem słońca; na dodatek dochodzi znaczenie imienia,grupa krwi,dzień tygodnia w którym się urodziliśmy..środowisko..i zacyznamy popadać a lekką paranoje :D wszystko trzeba traktowac z przymrózeniem oka :) i dac się ponieść emocją :) -
raf
Kurcze.. takie gadanei jest lekko bez sensu...
Przecież nigdy nie ma "czystych" znaków ze wszystkimi cechami to i znajdą sie "dopasowane" związki tworzone przez osoby teoretycznie nie pasujące do siebie..
:-))
-
.uzurpator
-
raf
-
Anonim
five no jak ze strzelcen to cos napewno wypali;)
Panna + Panna to musi byc kucz do sukcesu!:D -
Anonim
ja tam czesto slyszalam ze panna+byk=idealny zwiazek...ale nie wiem...ja tam narazie jestem sama...prawdziwa "panna" ze mne :P :D -
.uzurpator
Panna+Panna to nie jest klucz do sukcesu z czystą dłonią to moge powiedziec XD
Owszem jest stabilizacja emocjonalna itp.,ale moim zdaniem to poprostu za wiele podobnych cech; p
przyjaźń tak,miłość nie -
Anonim
hmm
czy to jest przjaźń czy kochanie??
sorry - dzisiaj nie mogę więcej napisać -
tzn , jestem po balaaaaaaaaaaaaannnn.ok -
Anonim
no moze i racja z ta przyjaznia, sam tez nigdy panny w innym wymiarze nie sprawdzilem wiec musze uwierzyc na slowo:) -
...:::Aniołecek:::...
Mysle ze Panna z rakiem niezle by bylo a takze Panna ze skorpionem to wcale nie glupi pomysl wkoncu 2 przeciwienstwa sie przyciagaja:P -
.uzurpator
heh...a ja zaczęłam polować na rybe; ] [ma ktoś rozeznanie :P?]
Podobno ten znak to nasze całkowite przeciwieństwo,ale jak narazie nie zauwazyłam...