-
Anonim
ja proponuje 14 wrzesnia:) 14 to nie tylko data moich urodzin ale takze pewna magiczna data i ma spore znaczenie w moim zyciu:) tego dnia np. co miesiac swietuje z moim kochanym chlopakiem poczatek naszego zwiazku:) -
Katerina
-
Anonim
o kurcze:) a więc nie jestem sama...łiii 14.09 rządzi :] i nie ma, że nie!:) -
Anonim
oczywiście że urodzeni 14 września są zajebisci i to nie podlega żadnym wątpliwościom...rządzimy:D -
-
Katerina
-
99,99999 % Farciarz ! <><
14.09 RULEZ
jestesmy:
- wspaniali
- kochani
- niepowtarzalni
- odjechani
...... same superlatywy; -) -
99,99999 % Farciarz ! <><
-
Virydi
-
Darusia
-
CW
-
Anonim
Jak tam po imprezach urodzinowych..to bylumoje 18 wiec w piatek byla impreza...mam nadzije ze tez tak zajebisice obchodziliscie swoje urodzinki -
K.
-
Anonim
-
Anonim
Piękna jest ta data,nieprawdaż??? :) "14 września" tak to ślicznie brzmi... :p w tym roku był to cudowny dzionek bo stuknęła mi 18-nastka!!! -
ann.
No to i ja się dopiszę; ) Już myślała, że jestem sama :P 14 września rządzi! -
@rtur
ale mi sie poprawil humor...........a myslalem ze tylko ja z 14 jestem.......pozdrowienia dla swoich:)) -
Elfica
Niech żyją urodzeni 14 września!!; D Po prostu nie na wspanialszej daty!! Co prawda, ja nie jestem do końca normalna, ale może to nie wina daty urodzenia... Co ja piszę?? Jaka "wina"?? Toż to zasługa!! Jestem chora umysłowo i dobrze mi z tym!! (obłąkańczy chichot).
Czy ktoś tutaj też nie czujecie się do końca zdrowy psychicznie?? Czy tylko ja jestem jakaś inna??;> -
Anonim
-
Kyynia !
Hejka kolejna do kompletu ja też urodzona pod szczęśliwą gwiazdą 14 września :] :] -
!!!MEN!!!; )