-
Anonim
-
Anonim
sportowe moim zdaniem::)::)):
barany lubia czuc wolnosc, predkosc doda adrenalinny:D:D:D -
Anonim
No tak, mi raczej chodziło o konkretne marki ... :) Ja na przykład najlepiej bym się czuł za kierownicą nowej Toyoty Celic'y ... :)) -
Anonim
Mazda w takim razie:):):)
dla mnie każda i najlepsza:D:D:D
no i oczywiscie Porshe:D -
-
EdgeCrusher a.k.a. Młody
Samochod? Charakter? eee....Tobie sie chyba z motocyklem pomylilo :)
Pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim
Ford Mustang - moja miłość... !!!!
ostatecznie: BMW 7 lub Mercedes S klasa (lata 90-te) -
Anonim
cobra, aston martin db7, viper, accord typeR, H1, CBR 600rr no i Hayabusa: D -
Anonim
-
Dirtyweekender
albo naprzyklad subaru impreza WRX STI... takie niepozorne a ile potrafi... :] -
Anonim
ooooo tak:):):):)
wwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr
nie ma jak Subaru Imprezka:D:D:D -
-
Anonim
Dzieki *Forgotten Temple*; )
Uzupelniam: Mercedes S600 L (W140) i BMW 750il
To jest klaaaasyka! Akurat dla Barana. Żadna inna fura nie zasługuje na to, aby do niej wsiadać...; ) -
Łukasz Baranowski
O tak, jestem za merolem... A pamiętacie słynną "beczkę" W123, też fajny samochodzik, nawet miałem okazję się nim wizić przez jakiś czas. Nie zapomniane chwile...
A co do głównego tematu: auto musi być DUŻE, SZYBKIE i EKSKLUZYWNE. To jest auto barana!!!, a marke i typ każdy sobie dobierze według uznania. Ja kocham mercedesy, teraz jeżdże Omegą, ale to nie to co mercedes... Kiedyś na pewno będę jeździł furką z gwiazdą na masce :] -
Anonim
ja lubię male autka, szybkie to prawda, z charakterkiem, ekslkuzywne, owszem
a w środku panienka (czytać ja), w japoneczkach, lnianych spodenkach, bardzo skromna, o tak... -
Kami(L)ek
Nissan 350Z
Mercedes C180 rocznik 1997, kolor granatowy metalic, alu felgi :-) -
Marek .
-
HONDZIA
-
Anonim
-
Anonim
Moim zdaniem idealnym samochodem dla baranka powinien byc przedewszystkim szybki,oddajacy nasz temperament...
a czy bedzie duzy czy maly...to juz zalezy w czym sie ktos osobiscie lepiej czuje...