-
Anonim
No Barany, jaką specjalnością Baran powinien się zajmowac w zyciu? Praca naukowa, etat w fabryce, a może wolny zawód......? -
maciek
mi sie wydaje ze barany sa powinny zyci jak krolowie......ja osobiscie najchetniej wygral bym w totka i zyl z odsetek :-))) ........a tak w ogole wydaje mi sie ze do barana najlepiej pasuje jakis zawod wolny jak np. fotograf, architekt....... -
chiczkok
Najlepiej gdy ktoś nie narzuca swojej woli.. nie mogłabym być chyba kogoś podwładną;P -
mickiewicz
-
-
MonikA
najlepiej to taki zeby pracować ale się nie napracować a kase wieeelką za to brać :D chyba rzeczywiście jakis wolny , jak pomysle ze ktos stałby mi nad gową i marudził , mówił zrób to i tamto ( czego nienawidze ) to mi się odechciewa wszystkiego... -
hanex
zgadzam sie z przedmówcą; D grunt to, żeby zycie było wesole, czerpac z niego jak najwięcej, robić to co się lubi.. a kasa się znajdzie zawsze; ) -
:.Winston.:
nie jestem pewien, czy barany posiadają zdolności manualne do wolnych zawodów. Moim zdaniem barany nadają się idealnie na kierownicze stanowiska, potrzebują zawsze asystentek, bo sami o niczym nie pamiętają i są roztrzepani, ale potrafią dobrze zarządzać i kierować, co więcej kochają to! -
MonikA
ja posiadam zdolności manualne :D:D moge wam baranka narysować:P:D ale rzeczywiście baranki mają silne charaktery i nie lubia jak ktos nimi rządzi same za to czasami lubia rozstawiać po kątach :D święta prawda z tym roztrzepaniem !!! -
Anonim
-
o oł
ja tak poważniej :] barany na handlowców się nadają :] uparte to to , wyrzucą drzwiami to oknem wejdzie :] -
chiczkok
-
Anonim
Ale do jakich zawodów są barany najbardziej predysponowane? Czy baran dobrze będzie sie sprawdzał np. wykonując powtzaralne czynnosci przy tasmie produkcyjnej, czy lepiej odnalazłby się w procesie twórczym np. pisząc ksiązkę, malując? Czy barany nadaja sie bardziej do zawodów technicznych, wymagajacyh umiejetności manualnych, czy lepiej żeby pracowały swoją rogatą głową będąc np. adwokatami? -
o oł
-
10480
tez mi sie wydaje ze zalezy od czlowieka, ale w przyadku baranow sa to najrozniejsze zawody, bo barany sie szybko asymiluja i odnajduja w nowych nieznanych sytuacjach, wiec zadna praca im nie straszna i sa dobrzy w tym co robia... przez co szybko awansuja -
o oł
-
Anonim
No dobra, ale czy np. wrodzona baranom niecierpliwość, chęc aby rzeczy dochodziły do skutku najlepiej "tu i teraz" nie dyskfalifikuje ich przy pracach które wymagają żmudnego postępowania krok po kroku? Na przykład realizacji skomplikowanego planu, którego efekt nastąpi za miesiące lub lata. -
Anonim
Zodiakalne Barany mają predyspozycje do rządzenia innymi, stanowisko kierownicze daje im duże pole do popisu. Wybierają zawody wymagające dużej siły woli, dobrego refleksu i wytrzymałości fizycznej. Satysfakcjonuje ich praca, która wiąże się z ruchem i zmianą miejsca. Szybko nudzi ich powtarzalność i monotonia pracy.
Wedle tradycji są dobrymi żołnierzami, inżynierami, chirurgami, kierowcami, politykami.
za http://www.czary.pl/horoskopy/hor_c...
moim zdaniem sama prawda -
o oł
-
10480
lui ja mysle ze barany nie podjely by takiej pracy, a jesli juz to szybko awansuja.. swego czasu jak pracowalem w supermarkecie jako wyrobnik heh to po pewnym czasie sam nic nei robilem tylko rozporzadzalem ludzmi... a co!; D -
Anonim
qrcze, chyba juz wszystko zostało powiedziane co mialam powiedziec ]:P
to w takim razie myślicie, że dobrze zrobię jeśli pójdę na marketing i zarządzanie?? ]:?