-
Anonim
Właśnie jak się czujecie, ze świadomością, że jutro ostatni raz idziemy dio szkoły, no a już w piątek będziemy absolwentami??
BO ja mam pomieszanie uczucia, z jednej strony jest mi smutno, ale z drugiej storny nie zobaczę już chociażby tej paskudy Kucharczuk:) i innychy paskud TEŻ nie<lol> -
Iga
-
What Would We Do Without You?
-
sapient
a ja pewnie jutro przyjde, ale nie wiem sam po co. Mnie jednego bedzie brakowac...schodow..tych codziennych wspinaczek w roznych kierunkach... -
-
Kolekcjoner ludzi
ja do dzis pamietam ten ostatni dzien - prawie rok temu:) i wcale nie tesknie, bo nie ma za czym:D -
Anonim
-
Lubisz to suko!
-
Anonim
Macie jakieś pożegnanie czy coś w piątek?
Może lekcji nie będziemy mieli :F -
Anonim
-
Kolejorz
-
kózka
-
Anonim
-
everybody pomarancze!
-
Anonim
a ja sie ciesze jak cholera!!!!!!!!!!
nareszcie.... 12 lat.... 12 lat meczarni w szkole...
6 lat w zmichowskiej.... nareszcie!!!!!! :))))) -
buch
a ja sam nie wiem..
mimo ze tyle w tej szkole wkurzajacych rzeczy
tyle problemow tyle nerwow i nudy i meki
a jednak to juz koniec szkoly koniec czegos co stanowilo 90 % naszego zycia przez 12 lat
juz nie bedzie klasowek, numeru w dzienniku, wycieczek, samorzadu, dyzurnych, przerw, nauczycieli i osmieszania ich, wszystkich szkolnych pierdol
i mimo wszystko troche zal
jakby gdzies trzeba bylo zostawic czesc siebie -
Iga
no z tymi komorami to chyba DUZA przesada :/
ja mimo wszytsko pokochalam tę szkole i moze nie jest idelna, ale ktora szkola jest?
A ta jest nasz i juz! -
Anonim
-
Magnus
opuszczać szkołe? dla niektórych to jest realny koszmar:], ale oni róznie do tego podchodzą -
Kolejorz
hmm o święta naiwności... skończą sie dzienniczki, wagary itp ale nei do końca- dla jednych zacznie sie praca, dla innych studia, dla innych (np tak jak u mnie) i jedno i drugie... więc nie do końca jest tak fajnie...potem...
ja jednak miło wspominam tę licealną beztroskę...
(bo z tym co jest później to beztroska- łącznie z maturą)
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne