Gronkowiec Żmichowskiej [1316]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lol

dzizyzzz może ktoś ma pomysł na jakąś reformę szpitalną??? ponieważ w szpitalu pielęgniarki mają cię w dupie, chcą iść po jak najmniejszym koszcie więc należy przyjść ze swoimi lekarstwami chyba że ktoś lubi zastrzyki...:P a do tego żarcie jest ochydne i jeszcze na oddziałach nie ma odpowiedniego wyposażenia...a przecież składki na ubezpieczenie płacimy regularnie...
  • weronika

ale kto powiedzial ze te skladki ida na to co trzeba?
  • Anonim

hmmm....prywatna sluzba zdrowia....to chyba najrozsadniejsze rozwiazanie,kazdy placi na to na co go stac i ma taka opieke za jaka zaplaci. Byly by jakies minimalne swiadczenia ktore przyslugiwaly by wszystkim..a dalej kto chce by wykupywal dodatkowe pakiety:)
  • Anonim

przepraszam, taka 'dygresja na temat' (swoja droga tak sie u nas na lekcjach z lipke mowilo -ze tak nawiaze do zmichotematu- ale za nic w swiecie nie pamietam skad to sie wzielo...chyba mnie jakos musialo nie byc wtedy...)
    ostatnio w jakiejs powaznej stacji telewizyjnej uslyszalam ze 'pielegniarki zajmuja sie obłożnie leżącymi'... hmm...
  • lol

no właśnie w tym problem że nie idą na to na co powinny...:/ biorąc pod uwagę to że lekarz pracuje od ok.8 do 14 i pancjentem się zajmuje przez ok.10 min... a potem patrząc na samochody lekarzy stojące przed budynkiem...można zwątpić...:/
  • lol

ps. prywatna nie znaczy lepsza...o tym się też przekonałam:/ i wystarczająco zapłaciłam zdrowiem za "świetnych prywatnych lekarzy" a 2 babki które leżały ze mną na sali tak samo...
  • Anonim

w tym momencie pasuje tylko"na układy nie ma rady"
    dobrze jest mieć lekarza w rodzinie(niestety ja nie mam), ale wtedy opieka jest cacy:)
    Leśnej Góryw całej polsce nie znajdziecie:P więc nawet nie próbujecie szukać

krótko mówiąc, znajomości to jest lek na wszystko w tym kraju(niestety)
  • Lubisz to suko!

wiadomo że liczą sie układy... ja w tym roku miałem taką sytuację że musiałem załatwić coś po "rodzinie" i cieszę się że miałem taką możliwość...
  • Agata

to ja proponuje Jacuniu zebys mi zalatwil zwolinienie z wf-u po rodzinie.. już mi sie stare skonczylo a ze zmienilam lekarza to ten twierdzi ze przeciwskazan do uczestniczenia w zajeciach wf-u nie ma.. a ja jednakowoz wole inne dyscypliny sportu niz np. bieganie wokol sali...
  • Martuśka:)

wiem moje kochanei ze ciezko ze szpitalami ale to zalezy gdzie sia trafii. a potwierdzam warunki w tm szpitalu gdzie lezałas sa straszne
  • Anka S.

szpitale panstwowe w naszym pieknym kraju sa tak gowniane ze plakac sie chce. lezalam pare razy w panstwowym i raz w prywatnej klinice i ludzie, nie da sie opisac roznicy. ja rozumiem ze malo im placa i w ogole malo daja szpitalom, i to jest skandaliczne, ale te baby (i chlopy czasami tez, choc mowa tu o pielegniarach) moglyby byc milsze, cholera. :/
  • Jan .

luzik - mi zle zlozyli obojczyk - wyglada teraz to wszystko bardzo smakowicie
| |

Ta szkoła jest jak ten opis...

XV LO im. Narcyzy Żmichowskiej

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)