Gronkowiec Żmichowskiej [1316]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Bez wątpienia w moim przypadku jest to sister G, jak sie z nia ma francuski to czlowiek sie w rozwoju cofa.........
    pozdroweinia ma soeur:*
  • Anonim

1 > sister dżi!
    2 > pani ignatowicz
    3 > pani mazoń
  • Anonim

3 nie znam z 2 sie nie zgodze bo od pani numer 2 nauczylam sie pyskowania nauczycielom,
    nienawidzenia geografii,
    rysowania po atlasach,
    zreszta ona jest dobrym okaze wrednosci i wrednosci i hmmm wrednosci
  • Katrin

ktos tu chyba zapomnial o pani Kucharczuk:/
    jescze raz gratuluje jej paromiesiecznej 'parafrazy' --> co dostalas z klasowki?:D
  • コム・デ・ギャルソン

primaballerina: głowacka
    miss publiczności: mazoń
  • Anonim

od kogo sie najmniej nauczyłam? to banalne pytanie :]

the best of the best - MAZOŃ (bez wątpienia)

miejsce drugie - PIŁATOWICZ vel. grube łydki (od niej wiem tylko tyle że jesteśmy "najwredniejszą i najpodlejsza" klasą z jaką kiedykolwiek miała :D

brązowy medal dla JUUUUŹWIKA (kulczyk kulczyk kulczyk rządzi)
  • What Would We Do Without You?

no co wy?!!! pani mazon to miss foto.my nie nauczylismy sie nic z wloskiego. Perche?! Perche marco non c'e . lui ha una reunione
    mi dispiace.:Pi sceni brutali nelle film americane:Dmooze jednak macie racje. ja glosuje na pierwsze wyjatkowe miejsce pania gruba lydke.
    I czas na rozkosz: by poprawic ocene z geografii trzeba byc aktywnym na lekcji:D
  • Grono.Net

Zdecydowanie Nowogrodzki. Człowiek który zniknął równie szybko jak się pojawił.
    Wymieniłabym też jego następczynię ale 2 lekcje nie wystarczyły by poznać jej nazwisko...

Jakby ktoś nie zdążył zarejestrować ich obecności to podpowiadam że uczyli w naszej szkole angielskiego.
  • Anonim

Aniu T. - ignatowicz jest od fizyki

a ta rewelacja o byciu aktywnym na lekcji wlasnie dzisaj do nas dotarla, pani pilatowicz jest po prostu kochana
  • Anonim

aaa rzeczywsice pomylilam sie:)
    ale dzisiaj mam nowego faworyta - Taranienko,
    nasz filozof jest nudny jak flaki z olejem
    aaaa i nigdy nie kloćcie sie z nim na lekcji, bo wtedy 20minutowy wyklad gwarantowany:)

na 2 miejscu jest pani KÓHarczók...nic nie robi tylko non stop wpierdala cos, hmm zreszta piekna ma figure
    ale ma jeden duuuzy plus - uczuclenie na perfumy, wiec jesli chcecie zeby was zwolnila z lekcji wypsiakajcie sie un peu:)
  • Grono.Net

jak w pierwszej klasie jeden z naszych kolegów wyperfumował się na jej lekcję to go nie wyrzuciła tylko kazała się rozbierać aż do podkoszulka :)

Taranienko jest nudziarzem i dziwnie mówi :|
  • Anonim

Taranienko jest hmmmm bardzo hmmmmmm taki no hmmmm włochaty? :|

wiem wiem, FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
  • Anonim

dzisiaj na wykladzie na auli edyta robila mi warkoczyki, TARANIENKO powiedzial ze ma pzestac bo przeszkadza, ja mu powiedzialam ze to przeciez zadnych dzwiekow nie wydaje, ale chyba nie zrozumial....
  • Grono.Net

Absolutna faworytka - Signora Zdzisława :-D
    Powód - po 1.5 roku w tej szkole wciąż nie wiem czego ona właściwie miała nas nauczyć....................... .............................. ........no comments
  • Anonim

hmm... chyba będzie tu pasował cytat z BAŃKO (jakby ktoś jeszcze w tej szkole jej nie znał - od polskiego)

"TO JEST TYLKO ZŁUDZENIE, ŻE JA WAS UCZĘ JĘZYKA POLSKIEGO"
  • miss grona

co się robi na lekcjach u:
    1. piłatowicz - gra w wężyka :)
    2. kowalskiej - czyta gazety
    3. leyk - słucha discmana
    a na lekcje do głowackiej i sophie po prostu się nie przychodzi :)
  • Anonim

Kucharczuk

Ona ma wrazenie, ze wiedze wynosimy z jej lekcji, ale bez dodatkowych poza szkołą byłoby ciężko; )
  • ♥ cherry cocktail;)

GŁOWACKA GŁOWACKA I JESZCZE RAZ GŁOWACKA
    NIECH ŻYJE NAM SISTA WREDNOŚCI..NIENAWIDZE JEJ AŻ MI SIE ŻYĆ ODECHCIEWA JAK JĄ WIDZE,A FRANCUSKI PRZESTAŁAM LUBIĆ!!!
    NO I OCZYWIŚCIE P.JUŹWIK (JAKOŚ MI TO ZACUCHNĘŁO)
    A MIMO ŻE U ZDZISI NIC NIE ROBI SIĘ TO JĄ BARDZO LUBIE..:P BO NIC NIE POJMUJE SZCZEGÓLNIE JAK SIE DO NIEJ DZWONI NA LEKCJI:pp
  • ♥ panna Nonszalancja

zaszczytne miejsce pierwsze - p. Piłatowicz!
    a ja zdaję geografię...
    miejsce drugie - p. Mazoń!!!
    w pół roku zrobiłam więcej materiału z włoskiego niz z Mazoń przez niecałe trzy lata...
  • Iga

1. Słomczuś
    tej pory chyba umiem tylko puella odmieniać i nie wiem czy sie nie pomyle :D
    2. Piłatowicz
    no comments, tej odwzajemnionej nienawisci do naszej klasy po prostu sie nie da opisac
    3. Sedzikowska
    i dowcipy o żabach
| |

Ta szkoła jest jak ten opis...

XV LO im. Narcyzy Żmichowskiej

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)