-
Psychoza Dwubiegunowa
co sadzicie o tej restauracji; ktos juz byl; jaka jest waszym zdaniem; przereklamowana? spelnila wasze oczekiwania czy raczej nie?
ja ze swej strony moge napisac, ze:
1) szkoda, ze spoznili sie z tym pozwoleniem na alkohol
2) gdyby bylo troche taniej to bylbym czestym bywalcem
3)niecierpliwie czekam na koncerty
4)zaskoczyla mnie obsluga; fakt, ze czasami trzeba dlugo czekac na zwykly napoj, ale atmosfera ktora sie tam wytwarza jest nie do opisania -
Anonim
-
Psychoza Dwubiegunowa
no zeby cos zjesc (nie mowie o przystawkach) to trzeba wydac minimum 25 PLN; jeszcze nie ma alkoholu( pepsi to wydatek 7, 10 PLN z refillem); ale jak patrzylem na karte to male piwo cos kolo 7-9; a tak to nie ktore drinki to nawet do 40 PLN dochodza; w kazdym razie dosyc drogo; drozej IMHO niz np. w sphinxie; no moze taniej niz w niektorych knajpach na Nowym Swiecie; za duzo (dla mnie-studenta) zeby chodzic tam co tydzien(a bardzo by sie chcialo :)); sadze ze wiekszosc zwyczjanych fanow rocka nie bedzie sobie mogla na taki czesty wydatek pozwolic :( -
Anonim
-
-
Karolek;)
dla mnie jeden wielki kicz;]
pepsi jest rozwodniona;]
drogo;]
przereklamowane;]
mowie tak mzoe daltego ze nie lubie rocka
ale pepsi rozwodnione jak sie masz;] -
Psychoza Dwubiegunowa
no to jest fakt(chodzi o pepsi) :) chociaz wydawalo mi sie ze to bardziej wina tego, ze wrzucaja pol szklanki kostek lodu :) mam nadzieje, ze jak juz bedzie alkohol to nie beda tak chrzcili np. black labela :) -
Karolek;)
pepsi jest rozwodniona, poniewaz leci z jednego otworu Syrop (Pepsi) a z 6 pozostaklych mniejszych pod cisnieniem woda;] a jak sie doda kostki lodu to jzu w ogole, najlepiej brac Mirynde najmnniej rozwodniona, 7up tez rozwodniony -
Kaja
a jaki tam jest wystrój? Wisi coś ciekawego na ścianie? Bo ja jutro mam się zamiar wybrać :) -
Karolek;)
gitary...gitary..gitary:D płyty... ogolnie jakies obrazy z autografami lub bez, np spodnei shakiry, frediegu merkurego, orkietsra iron maiden, stroj madony, na scianach wisi duzo telewziorow plazmowych;] -
Kaja
acha..czyli w miare; ] ciekawe czy gdzieś wstawili ten samochód, ktory im Metallica podarowała :P -
Syś... =p
http://grono.net/forum/64748/0/
tutaj macie grono HRC - ludzie podają wiele linków z których można pościągać ich zdjątka knajpy =D
polecam -
grinaa
-
pablo
jest bombowo. rewelacja. murowany hit. bedzie miejsce kultowe.lepsze niz te inne kluby raziem wzięte -
Karolek;)
Syf, Kicz, nawte nie wiesz co ty jesz i w jakich warunkach jest robione jedzienie;] -
Anonim
-
Anonim
e taaam ceny. zeby posiedzieciec dobie w hrc wszystko dam :D
a siedze sobie po pare godzin dziennie xD -
Karolek;)
>.G o s i a <3 napisała:
>e taaam ceny. zeby posiedzieciec dobie w hrc wszystko dam :D
>
>a siedze sobie po pare godzin dziennie xD
i jak tak siedzisz i siedzisz to co zamawiasz?? -
Aleksandra
wode <lol2>
nie no, żartuje
ja dziś jadłam coś twist & cośtam było pyyyychaaaaa!
a co do obsługi to jest zajebista! póki co; ) -
Anonim
>Nieśmiały Chłopak napisał
>>.G o s i a <3 napisała:
>>e taaam ceny. zeby posiedzieciec dobie w hrc wszystko dam
>:D
>>
>>a siedze sobie po pare godzin dziennie xD
>
>i jak tak siedzisz i siedzisz to co zamawiasz??
no jak tak do dzisiaj to siedzielismy i pilismy pepsi, jedlismy lody, te dzikie kanapki i sałatki. a dzis do pilismy piwo. znaczy ja nie pilam bo nie moge z moim sercem :D -
Natalia T.
Atmosferka boska.... Jedzenie też dobre, chociaż mogłoby być ciut tańsze... obsługa też całkiem niezła.. no i muza.... genialna...
- Przeglądaj grona w kategorii Centra handlowe
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne