HRC

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Psychoza Dwubiegunowa

co sadzicie o tej restauracji; ktos juz byl; jaka jest waszym zdaniem; przereklamowana? spelnila wasze oczekiwania czy raczej nie?
    ja ze swej strony moge napisac, ze:
    1) szkoda, ze spoznili sie z tym pozwoleniem na alkohol
    2) gdyby bylo troche taniej to bylbym czestym bywalcem
    3)niecierpliwie czekam na koncerty
    4)zaskoczyla mnie obsluga; fakt, ze czasami trzeba dlugo czekac na zwykly napoj, ale atmosfera ktora sie tam wytwarza jest nie do opisania
  • Anonim

hmmm a jakie sa przykladowe ceny w pl ?
  • Psychoza Dwubiegunowa

no zeby cos zjesc (nie mowie o przystawkach) to trzeba wydac minimum 25 PLN; jeszcze nie ma alkoholu( pepsi to wydatek 7, 10 PLN z refillem); ale jak patrzylem na karte to male piwo cos kolo 7-9; a tak to nie ktore drinki to nawet do 40 PLN dochodza; w kazdym razie dosyc drogo; drozej IMHO niz np. w sphinxie; no moze taniej niz w niektorych knajpach na Nowym Swiecie; za duzo (dla mnie-studenta) zeby chodzic tam co tydzien(a bardzo by sie chcialo :)); sadze ze wiekszosc zwyczjanych fanow rocka nie bedzie sobie mogla na taki czesty wydatek pozwolic :(
  • Anonim

bylam na otwarciu.
    nastepnego dnia. i nastepnego tez ide.
    cudo.
  • Karolek;)

dla mnie jeden wielki kicz;]
    pepsi jest rozwodniona;]
    drogo;]
    przereklamowane;]
    mowie tak mzoe daltego ze nie lubie rocka
    ale pepsi rozwodnione jak sie masz;]
  • Psychoza Dwubiegunowa

no to jest fakt(chodzi o pepsi) :) chociaz wydawalo mi sie ze to bardziej wina tego, ze wrzucaja pol szklanki kostek lodu :) mam nadzieje, ze jak juz bedzie alkohol to nie beda tak chrzcili np. black labela :)
  • Karolek;)

pepsi jest rozwodniona, poniewaz leci z jednego otworu Syrop (Pepsi) a z 6 pozostaklych mniejszych pod cisnieniem woda;] a jak sie doda kostki lodu to jzu w ogole, najlepiej brac Mirynde najmnniej rozwodniona, 7up tez rozwodniony
  • Kaja

a jaki tam jest wystrój? Wisi coś ciekawego na ścianie? Bo ja jutro mam się zamiar wybrać :)
  • Karolek;)

gitary...gitary..gitary:D płyty... ogolnie jakies obrazy z autografami lub bez, np spodnei shakiry, frediegu merkurego, orkietsra iron maiden, stroj madony, na scianach wisi duzo telewziorow plazmowych;]
  • Kaja

acha..czyli w miare; ] ciekawe czy gdzieś wstawili ten samochód, ktory im Metallica podarowała :P
  • Syś... =p

http://grono.net/forum/64748/0/

tutaj macie grono HRC - ludzie podają wiele linków z których można pościągać ich zdjątka knajpy =D

polecam
  • grinaa

a jest ta kurtka sid`a z sex pistols ?
  • pablo

jest bombowo. rewelacja. murowany hit. bedzie miejsce kultowe.lepsze niz te inne kluby raziem wzięte
  • Karolek;)

Syf, Kicz, nawte nie wiesz co ty jesz i w jakich warunkach jest robione jedzienie;]
  • Anonim

Nie no jak jest już coś fajnego to ceny człowieka odstraszają..ehh
  • Anonim

e taaam ceny. zeby posiedzieciec dobie w hrc wszystko dam :D
    a siedze sobie po pare godzin dziennie xD
  • Karolek;)

>.G o s i a <3 napisała:
    >e taaam ceny. zeby posiedzieciec dobie w hrc wszystko dam :D
    >
    >a siedze sobie po pare godzin dziennie xD

i jak tak siedzisz i siedzisz to co zamawiasz??
  • Aleksandra

wode <lol2>

nie no, żartuje

ja dziś jadłam coś twist & cośtam było pyyyychaaaaa!
    a co do obsługi to jest zajebista! póki co; )
  • Anonim

>Nieśmiały Chłopak napisał
    >>.G o s i a <3 napisała:
    >>e taaam ceny. zeby posiedzieciec dobie w hrc wszystko dam
    >:D
    >>
    >>a siedze sobie po pare godzin dziennie xD
    >
    >i jak tak siedzisz i siedzisz to co zamawiasz??

no jak tak do dzisiaj to siedzielismy i pilismy pepsi, jedlismy lody, te dzikie kanapki i sałatki. a dzis do pilismy piwo. znaczy ja nie pilam bo nie moge z moim sercem :D
  • Natalia T.

Atmosferka boska.... Jedzenie też dobre, chociaż mogłoby być ciut tańsze... obsługa też całkiem niezła.. no i muza.... genialna...
| |

Wszystko o nowym Centrum Handlowym Złote Tarasy w Warszawie http://www.zlotetarasy.pl/ - oficjalna...

Fotki

Miejsca grona (0)