-
Rudi
bo nie wiem czy zaliczam sie do zlych czy dobrych...
zla-mysle-morderczyni, wredna stara dewotka itp...prosze o podanie definicji -
Ja nie istnieje (FURBY)
-
Lef
-
Rudi
no coz moherowa to ograniczona a ograniczona nigdy nie bedzie feministka ani lesbijka...
feministka=kobieta wyzwolona spod patriarchatu mezczyzn i za taka moge robic;)(choc nie lesbijka;) -
-
Czcigodny ze Szczytu
Nie lesbijka: "feministka=kobieta wyzwolona spod patriarchatu mezczyzn i za taka moge robic;)(choc nie lesbijka;)"
feministka jest zwolenniczką feminizmu (przecież nie koniecznie musiało jej się"udać"), a nie wyzwoloną kobietą
wyzwolona kobieta to termin stworzony przez kolorową prasę i inne durne stare baby jak np. kochana Senyszyn :] -
JoAsia
Zła kobieta?
Według niektórych wszystkie jesteśmy złe... Ale fantastom dajmy spokój;)
Powiedział Ci ktoś kiedykolwiek, że jesteś zła? Na przykład jakiś mężczyzna, kiedy odchodząc rozjebałaś jego dysk twardy (albo procka najlepiej <devil>) za zdradę z najlepszą kumpelą ze studiów:D -
RomeoAD
>Rudi napisała:
>feministka=kobieta wyzwolona spod patriarchatu mezczyzn
pod taką definicję to większość kobiet podpada. jakby usunąć kobieta, to nawet sporo mężczyzn :>
-
Ja nie istnieje (FURBY)
>JoAsia napisała:
>Zła kobieta?
>Według niektórych wszystkie jesteśmy
>złe... Ale fantastom dajmy spokój;)
>Powiedział Ci ktoś kiedykolwiek, że
>jesteś zła? Na przykład jakiś
>mężczyzna, kiedy odchodząc
>rozjebałaś jego dysk twardy (albo procka najlepiej
><devil>) za zdradę z najlepszą kumpelą ze
>studiów:D
To musi dawac satysfakcje rozjebac komus procka :D
Yeah a wiesz co to i za co jest odpowiedzialne ? Tutaj zaczynaja sie schody :) -
hanka
kobieta, która rozjebała komuś dysk twardy lub procka (cokolwiek to oznacza) = histeryczka w zderzeniu z bezsilnością. bardzo wielu kobiet to dotyczy czasami ale to jeszcze nie świadczy o tym, że to zła kobieta. tak sobie myślę. -
Anonim
a ja twierdzę,że zła kobieta jest tak zła i oryginalna, że nie da się Jej ująć w żadną definicję :))))))))))))) -
Lef
zaraz sie wyrzygam czytajac tysieczny raz to samo....Sang przybadz na ratunek... -
hanka
ojej, zawsze jest szansa, że temat potoczy się w jakimś nowym, ciekawym kierunku :) -
RomeoAD
-
SinglauB
>RomeoAD napisał
>zła kobieta na pewno jest zgrabna intelektualnie.
i ma duże cyce! -
K a j k a
-
SinglauB
>Kajka napisała:
>to co SInglauB robisz na tym gronie ? :)
Odpowiadam na głupie pytania.; ) -
K a j k a
-
SinglauB
>Kajka napisała:
>nie ma głupich pytań ...podobno.
No to wynalazłaś tę kategorię. Gratuluję. :)) -
K a j k a
-
SinglauB
>Kajka napisała:
>kolejne glupie pytanie: gdzie puchar ?