-
Anonim
czytając poszczególne tematy na tym gronie, dochodzę do wniosku, że większość zalogowanych tu kobiet ma straszne problemy z własną osobowością, i jak tylko pojawi się ktoś spoza "klanu" robią nagonkę...
jak to właściwie z Wami jest? Bardzo się mylę, czy wcale???? -
-
Anonim
no to jednak mam rację....
i co że mnie zauważył, mam się przejąć??? nie sądzę.... -
No to jednak niemasz racji i w dodatku nie umiesz rozpoznać żartu.
Żart* ang joke sprawdź w słowniku
i nie dziw się lalunia,że klan wyszydza i atakuje,byłyśmy tu pierwsze,to NASZE grono,które lalunie psują -
-
-
Anonim
i jak to jest być na dnie rozpaczy i musieć się pocieszać szydzeniem z innych, bo nie potrafi się znależć żadnych pozytywów w sobie?
prozac pomaga? jestem laluniią? też jakoś nie bardzo...nie trafiłaś.... -
Dąbrówa-Olszówa NowyLepszySatan
spuszczać psy z łańcuchów...;>
"seseseseseseseseseseseseseses ese....
... brzydaaalll!!!"
;>
sfrustrowana Olsżówka toczy piane z pyszczka...
;>
wybaczcie;> mam egzamin dziś;> buahahahahaha
-
-
Carin,śliczności
nie wiem,jak to jest,gdyż nigdy takiego stanu nie zaznałam,jak zaznam,to opiszę
a tymczasem macham do ciebie swym 85 D -
"jestem lalunią?" nie... rozpieszczoną niuniią.. hihihihi rozbawiło mnie to cóś bardzo, prosze o wybaczenie...hihih;> -
Anonim
a w tyłku ile? 120? ja już wolę swoje 75 C.... przynajmniej nie wyglądam jak dojna krowa... -
-
I ktoś tu mówił o wyszydzaniu?
mam nadzieję,że conajmniej 120.
I pozwól,że będę wolała swoje 85 D,lubię,jak chudziutkie lalunie piskają z zazdrości
(zwłaszcza te ze skoliozą,idź Carin do ortopedy,może da się jeszcze coś zrobić z twoimi pleckami) -
Anonim
jednak cieszę się, ze tu weszłam, przynajmniej wasze posty dostarczają mi rozrywki. mało wybrednej, co prawda, ale zawsze to coś... -
-
Deesis
Jak nie wiem co!
lasia sobie fotoszopem chyba ten boczek zretuszowała-a jeśli nie,stawiam raczej na lordozę,niż skoliozę -
Anonim
moje plecki mają się całkiem dobrze, ale dzięki za troskę. jakoś nie piszcze z zazdrości widząc pannę, której cycki falują jak pudding....nic ładnego ani estetycznego, od razu na myśl przychodzi mi mleczarnia... i już nie mam ochoty na kawę z mlekiem o poranku.... -
Deesis
-
Nie bądź taka zjadliwa Deesis bo się placuszek rozpłacze
małe cycki widać idą w parze z małym mózgiem
-
Anonim
niestety muszę Cię rozczarować, mój mózg ma konsystencję prawidłową, nic mu nie brakuje.