ISM UW - Witamy Gospodarzy grona - z radością. [1164]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • cadfael

Zbierzmy jak największą ilość obecnych i byłych studentów tutaj. Może ktoś odnajdzie dawnych znajomych, może znajdzie nowych?

Zachęcam :)
  • r

hello,
    laczmy sie w nieszczesciu
    HSM ustny..
    :P
  • cadfael

No weź...
    Jeszcze kilka miesięcy...
    Nawet nie przypominaj; P

Trzeba ludzi tu skołować więcej :D
  • r

Tak wiec niech bedzie:
    Wszem i wobec zakazuje uzywac slowa "HSM" w tym temacie. :P

Powysylam wiadomosci... :D
  • Goldielock

Hmmm... Czyżby ktoś przejawiał uczulenie na dźwięk nazwiska pani Agnieszki Bógdał-Brzezińskiej?... nie rozumiem, przecież to taka sympatyczna kobieta; )
    Pozdrawiam ciepło z 4. roku!
  • r

oj tak... ja lubie ta pania... ale ten terror i stres :P uh... dziwne.
    A ja lubilem jakos ten HSM.
    Ale teraz przestalem...

"jak chyba, to chyba ma pan 3 na semestr"
    :)
  • Goldielock

I TY MARUDZISZ?... Ciesz się, że zaliczyłeś :)
  • r

No ciesze sie. Jestem "malo ambitnym studentem"... 3 mnie satysfakcjonuje. :P
  • Anonim

"Zbierzmy jak największą ilość obecnych i byłych studentów tutaj"
    jak na razie troche nas tu malo;p
  • Goldielock

Spokojnie - będzie więcej :)
  • Anonim

miejmy nadzieje;)
  • Anonim

no i prosze... znalazl sie oto kolejny szczesliwy posiadacz paszportu ism; ]
    III rok wita:D
  • Anonim

to sa jakies specjalne paszprty ISMu???:DDD
  • Goldielock

no... kolega chyba ma na myśli te małe prostokątne książeczki ze zdjęciem, do których zbiera się autografy znamienitych osobowości naszego instytutu... no i te dziwne cyferki, których znaczenia do dziś nie rozgryzłam; )
  • cadfael

Aaaa... to to było do czegoś potrzebne? Hmmm...

Wiedziałem, po prostu wiedziałem, że coś przeoczyłem...

I teraz zostanę "bezpaństwowcem"?:D:D

S.
  • Goldielock

Fachowo rzecz ujmując - apatrydą; ) Ambasada ISM przy Żurawiej 4 pozbawia Cię niniejszym obywatelstwa (choć to podobno zabronione...)
  • Anonim

albo jescze bardziej fachowo -apolidą jak glosi pan pazdan z p.p.m. - ci co znaja to sie boja, ci co nieznaja sa slodcy w swojej nieswiadomosci :D natomiast ja bym tam kolegi tak od razu nie karal tak surowo i pozbawial obywatelstwa ism, ale np jakas pamiatkowa wlepka do paszportu bylaby jak ula:D co na to szacowne grono:>
  • Jordanello

No i przypadkiem tez sie znalazlem, tylko ja raczej rzadko odwiedzam zajecia :)
  • cadfael

Taki stempelek, popularnie zwany "misiem"?; )
  • Goldielock

Marcin, Ty się jeszcze załapałeś na Pazdana/Gardockiego i ppm? Bo słyszałam, że później ten przedmiot albo wycofali, albo prowadzą w zupełnie inny sposób... nie wiem... oświecicie mnie?
    Wogóle z tymi przedmiotami to jawna niesprawiedliwość - mają np. wycofać Finanse Mn (a już na pewno egzamin), który zresztą zdarzyło mi się oblać... No i specjalizacje - ja ich nie mam, Wy macie... Grrrrr....
| |

W trosce o byt i przyszłość Całego Naszego Grona Odzyskawszy pół roku temu możliwość suwere...

Szkoła Podstawowa Nr 2; patron: Książę Janusz, Klasa B

Zapisz się do klasy

Strona 1/12

sybilla

Kudłaty

Eliss

Anonim

.:Borzobohata:.

<<::..K..::>>

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki