-
Anonim
-
Anonim
-
Grono.Net
-
prezydent
średnio szczególnie radical news to juz nie stary sprawdzony punk ehś;/
gaga spox! -
-
Anonim
no to racja radical news to juz nie to ale w Ga Ga jestem zakochana tak ze oi :-) -
Grono.Net
-
prezydent
ale ja wole punk od oi! !!!!!!!! a tak z drugiej strony Zielone żabki moglyby sie reaktywowac....!!
pozdro -
Anonim
alez przecie reaktywacja nastapila w sensie reaktywacja koncertowa
<oi! mialo byc oj! zero podtekstow no !> -
prezydent
tos mi namieszala:D a ja taki ciemuch ze musisz mi wytlumaczyc roznice... -
Grono.Net
-
Grono.Net
-
prezydent
to ejst fakt... przykry ale fakt...;/
czhytalem gdzies ze Smalec stwierdzil ze swiat sie zmienia muzyka sie zmienia iwec i oni musza sie zmienic,,, dlatego dodaja elementy jak to sie tam nazywa no tworza muzyke na kompie (ehś:/ ) a byli taka zajebistą kapela... to chyba dowod na to ze z PUNka sie wyrasta... albo punk sie komercjalizuje
ale dopoki tworzy sie PUNK to PUNX NOT DEAD!!!!!!!!!!!!! -
Anonim
niektorzy moze wyrastają z punka ale niektórzy nie i mam nadzieje że takich wyrośniętych będzie mało bo PUNK NOT DEAD i już -
Kawek
no nie wiem jak to jest z tym wyrastaniem. nie jestem już może takim radykałem jak w wieku 15 lat że liczył się tylko punk-rock a inna muzyka była bee :) teraz raczej słucham różnorodnej muzyki (ale w kręgu rockowej) ale punk jest nadal najważniejszym kierunkiem muzycznym. poza tym pewnych ideałów nigdy się nie wyrzeknę mimo że życie zmusza do kompromisów (ale nie za wszelką cenę). więc jest to raczej dorastanie w punku niż wyrastanie z punka :) tfu, na filozofowanie mi się zebrało :)
natomiast ani radical news ani positive vibrations jakoś mi nie podchodzą. -
Anonim
no ja też nie jestem zamknięta tylko na punk słucham też bluesa troche reggae bardzo tez lubie metal w sumie to we mnie z kazdego stylu po troche niektorzy tego nie tolerują ale mi to wisi w koncu nie bede sie zmieniala dla kogos -
prezydent
jak wam sie podoba SKA?
ja slucham tylko tego co mi sie podoba jak nie to mowie ze mi sie nie podoba! i nie przepadam za wszyskimi kapelami punkowymi, i z innego rodzaju muzy tez mi sie podobaja inne rzeczy
lubie najbardziej PUNK & REGGAE & SKA! nie gardze Rockiem/ Metalem
-
Kawek
ska jak najbardziej - fajna muzyczka. ale do posłuchania w domu bo na koncertach zbyt wiele ścięć z Oi-ami miałem :) -
Anonim
-
prezydent
nom SKA wszystkim sie podoba az czlowiek chce SKAkac! tylko nie wszyscy wiedza co to SKA! ale chociaż muzyka niekomercyjna!
-
Anonim
zobaczymy się za tydzień;) chyba że do kafejki się wbije:D jutro w krakowie jestem. Będe tensknić buziaki papa :*