-
Anonim
polecajcie!
a ja polecam wszystki zawistnym romantyczkom, fanom intryg milosnych, fankom Josha Hartnetta- "ApartamenT"(dla panow jedna smakowita blondyneczka)
i ciekawie krecone scenki:) -
Anonim
-
Matylda
Almodovaaar
Kika, Wszystko o mojej matce przede wszystkim :D
Wymyśliłam sobie dzisiaj, że jak już wyjdę za mego Piotra, to Almodovar odprowadzi do ołtarza. Nosz jak malowniczo.
-
Grono.Net
Wszzystko co dobre i glupie :)
Filmy o dragach w stylu Go Chlopaczki z sasiedztwa itp + tarantino :D -
-
artysta nie sra
-
artysta nie sra
-
WieW
"mechanik" wypas. momentami wydawał się troche monotonny ale w pewnym momencie moje domysły na temat zakończenia filmu uległy całkowitej destrukcji i wtedy już oglądałem go prawie na stająco.
a co polecić? za dużo tego, żeby wypisać wszystko. ale o istnieniu "fight club" musze przypomnieć. z polskich "wesele" mi ostatnio przypadło do gustu.
pzdr -
artysta nie sra
-
Moj Panie; -]
-
iwona [maga]
"wiosna,lato, jesien,zima ,wiosna,"
"lalki"
"dróżnik"
"metropolis" -anim. pierwsza wersja -
Anonim
ooo Mechanik mnei kusil niemilosiernie (bo pisali ze zakrawa na "memento" no i Christina w rol;i glownje-mniami) -
Anonim
-
patrz, ale nie dotykaj.
no właśnie, ja też na christiana się wybiorę. to co Dzika, moze razem? do 5 maja grają. kiedy Ci pasuje?:] -
Anonim
czaj bo j amature mam...
kurcze tylko nie wiem kiedy...
hihih... :) jak sprawdze to powiem! -
BERG
Hej wszystkim. Jak ktoś widział "Symetrię" to wie kto to świeżak. Ja jestem żwieżak w GRONIE :)
Mechanik to film pierwszorzędny polecam każdemu komu podobało sie popis aktorski Christiana Balea w Equilibrium. Polecam również SAW. -
patrz, ale nie dotykaj.
no to ja dzika czekam, conie.
a christian tylko w american psycho. och, ach. -
summerrain
O tak "Apartament" Dzika... mmm... Josh :P
a co ja moge polecic... Kill Billa ( obydwie czesci), no i oczywiscie Rocky'ego :D -
patrz, ale nie dotykaj.
apartament taki se, nudnawy chwilami, za to fajna przeróbka 'against all odds' w nim.
a kill billa wczoraj nadrobiłam. tzn pierwszą część. dajerady. -
Anonim
och kill bill
och I love Kill Bill
no apatrament ni ebyl jakims wybitnym filmem ale ja i moja wrazliwosc mialysmy zabawe.
Teraz filmowo polecam "Zakladnika" bo b. dobrze nakrecony i ma swoj klimat
odradzam "spartan" bo kijowe :)
to tyla -
ameba
hmm ja wlasnie jestem w ciezkim stanie po nocy spedzanej z filmami :)
na pocztaku był "wieczny student" fajne, aczkolwiek takie wlasnie do ogladania po pijaku zeby sie pośmiać
poźniej miał być lynch ale ostatecznie wymiękliśmy i lpolegliśmy w salonie pijąc i sluchajac guns and roses; )
jak dla mnie ostatnio najlepsze filmy które widziałem to:
"Życie jest cudem" i "Man who wasn't there" :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Zielona Góra
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
ładnie ale trochę nudno :) ostatnimi czasy coraz ładniej i troszke mniej nudno :)
Miejsca grona (2)
-
Roksana Leopolda Okulickiego 41, Zielona Góra
-
pub SLAMS Podgórna, Zielona Góra
- Dodaj miejsce