-
Anonim
CZESC,
dla tych ktorzy mnie nie znaja... Jestem lukasz, milo mi was poznac :)
Przegladajac rozne grona trafilem na to jakze radosne miejsce, gdzie uczniowie szkol fundacji primus wypisuja swoje ciekawe dywagacje na roznorakie ciekawe (lub mniej) tematy. Np ktos madry zamiescil konkurs na najlepszego nauczyciela (nie wiem czemu nikt nie glosowal na przebojowa pania moszoro :P )...
Ja osobiscie szkole LON47 konczylem 2 lata temu, i musze przyznac ze bylo zajebiscie i ogolnie same mile wspomnienia ale...
..ale fakt fakte nie pamietam jakiegos nadmiaru czy przesytu pieknymi kobietami w ramach liceum. A teraz przegladajac fotki na gronie powiem, ze sie milo zaskoczylem (ten temat, post, czy jakkolwiek to nazwac jest dla facetow, wiec jesli czyta to ktorakolwiek z tych pieknych pan to prosze nie myslec ze sie podlizuje). :D W obliczu tak pieknej sytuacji oglaszam publicznie plebiscyt na najpiekniejsza primusianke klas mlodszych...
sam w szkole dawno nie bylem wiec nie moge sie wypowiedziec wiec zostawiam glos wam chlopaki... -
inż. maЯvin
-
Anonim
-
inż. maЯvin
-
-
inż. SJ
zapraszamy na reklamy:
chcialam tylko przypomniec, ze pare lat temu zostalam wybrana "Miss Gimnazjum" hahaha:D -
inż. maЯvin
-
Alex
JA wtedy chyba na kogo innego głosowałem .... wydało się :(
Wybacz Sylwiu , byłem młody i (nie)rozważny :) -
inż. maЯvin
-
inż. SJ
no popatrz Alex jakie szczescie Cie spotkalo - teraz masz szanse naprawic swoj blad :D -
Anonim
UUUUUU.... Sylwi potrafi byc Grożna cos wiem o tym:P
Ja nigdy nie byłam żadna Miss :P Teraz mogę być co najwyzej MISStrzyni w zminianiu Uczelni hehe:P -
inż. maЯvin
sylwia groźna a to dobre;] jush wiewiórka potrafi być groźniejsza albo pisklak Dudka (sylwia wie o co biega):D -
Anonim
Aleks pewnie ze moga byc licealistki, ale na tym przystanmy... mysle ze podstawowka to temat na inne forum :)
ps. mialo byc tylko dla chlopakow. ale jak juz sie tu pojawilyscie dziewczyny to przesylam buziaki kazdej z was
-
Anonim
pfff chcialem napisac ze moga byc i licealistki i gimnazjalistki :)
sora za błąd... jakos sie rozkojarzylem
-
Anonim
o i kolejny błąd.... przedewszystkim moja odpowiedz byla adresowana do adama nie aleksa....
...wszystko mi sie pokrecilo w glowie przez te nasze niewiasty -
inż. maЯvin
-
inż. SJ
Adam - jak pingwin, taki poltorametrowy:p wiesz o co chodzi:]
Lukasz - W imieniu kobiet z liceum (a przynajmniej swoim i Goski, liceum juz co prawda skonczyla, ale co tam) Tobie rowniez przesylam buziaki !!:)) -
inż. maЯvin
Łukasz gdybym był kobietą to też bym nie omieszkał przesłąć ci buziaka:D -
Anonim
-
inż. maЯvin
-
inż. SJ
bo chlopcy sie nas boja, ze sie zemscimy, jak na nas nie zaglosuja hahaha:D Lukasz, musisz zaczac, bo jako jedyny nie jestes w naszym zasiegu i na Tobie sie nie zemscimy :p