-
W tym temacie umieszczamy oferty dla sterników, instruktorów itp. Osoby, które poszukują pracy jak najbardziej również niech się wpisują.
-
borzej
-
Anonim
szukam dziewczyn do plywania przez wszystkie weekendy wakacji nad morzem na hobbie catach -
Karolina
szukam pracy na wakacje przy organizacji rejsów morskich, sama pływam od dziecka i ma patent żeglarza jachtowego, ale chciała bym zobaczyć coś więcej poza WJM:) -
-
Là ou là...
no to skoro zamieszczamy ...to zamieszczam...
poszukuję instruktorów (miżów lub iżów) na stacjonarny kurs dla żj.obóz dla 12-16 latków w terminie 29.06-16.07.można zgarnąć 1200zł na rękę:)
-
LoveAngelMusicBaby
-
Reflinka
> A ja szukam jakichs fajnych ludzi ktorzy poplywaliby na 470...
A skąd jesteś? Zawsze mi się marzyło popływać na jakiejś regatowej łódce... -
Orson ®
Ludzi na 470?? zbyt duzo to na nia nie wejdzie, ale Zosiu ja moge... -
Anonim
Jestem żeglarzem jachtowym, wychowawcą kolonijnym szukam pracy do konca sierpnia od dzis -
Anonim
hmm..mł.inst. żegl, sternik jachtowy, starszy sternik motorowodny- praca na kursach stacjonarnnych na zegrzu...mogę szkolić weekendowo. -
Seba
poszukuję instruktora który może poszkolić w najbliższy weekend na zalewie zegrzyńskim wiecej informacji pod numerem gg 9150291. lub 507 973 814 PILNE!!!!!! -
Anonim
Chętnie bym popływał, mam patent i doświadczenie. Gdzie mieszkasz?? -
Reflinka
-
Łoś Superktoś
popływać, to by się popływało na 470:)
w końcu już jakieś doświadczenie mam - 420 :D -
Seba
szukam instruktorów żeglarstwa może być młodszych!!!kontakt jak wyżej. -
Krysia
Szukam instruktora (MIŻa lub IŻa), który by mnie zastąpił na kursie weekendowym na Zegrzu w weekend 16-17 czerwca. Proszę o kontakt: gg.1922460, tel. 503 64 37 64. -
kuba
a praca dla 16-sto latka przy odnowie jakiejś krypy lub coś w podobie znalazlaby się ? W-wa i okolice. jak coś to na prive proszę pisać. -
Aleksander Turowicz
Zatrudnimy instruktorów i młodszych instruktorów żeglarstwa
http://www.kliwer.com.pl
zapraszamy
Aleksander Turowicz -
skiperos
Witam !!!
Aż nie chce mi sie wierzyć, ze nie masz z kim plywac na takim sprzecie =) Własnie sam poszukuje takiego jachciku do zabawy,poniewaz plywam na troche wiekszych i bezpieczniejszych.Dlatego mam wieelka ochote pośmigać na takiej zabawce jak 470.Wiem o co chodzi, poniewaz sam zegluje od urodzenia.Moje doświadczenie jest poparte na jachtach:
moze zaczne od najmniejszych: ok-dinghy, 470,
nieco wieksze:sasanki,sportiny, maki, janmor i inne
wieksze to : symathy 950, sun odyssey 34.2,sas 39, elan 44
Daj jakis znak to moze sie gdzies spotkamy na wodzie , albo umówimy na jakieś szalone pływanko =)
Pozdrawiam -
PRYSZCZU
Na gwalt
Sztynort dwoch sternikow piatek od rana do 17 spanie na lajbach i sobota do 14 ikoniec
Fortuna 27
prosze w czwartek do 15 o odpowiedzi najlepiej na 509 911 299
Wymagania:
Umiejetnosc plywania w pojedynke tzn, nie wiadomo jaka trafi sie zaloga i czase trzeba wszystko robic samemu
Wziac na swoja odpowiedzialnosc zaloge
Najlepiej ludzie z doswiadczeniem hej