Żeglarstwo [8259]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • yahoo

W tym temacie umieszczamy oferty dla sterników, instruktorów itp. Osoby, które poszukują pracy jak najbardziej również niech się wpisują.
  • borzej

http://www.sternik.cvx.pl
  • Anonim

szukam dziewczyn do plywania przez wszystkie weekendy wakacji nad morzem na hobbie catach
  • Karolina

szukam pracy na wakacje przy organizacji rejsów morskich, sama pływam od dziecka i ma patent żeglarza jachtowego, ale chciała bym zobaczyć coś więcej poza WJM:)
  • Là ou là...

no to skoro zamieszczamy ...to zamieszczam...
    poszukuję instruktorów (miżów lub iżów) na stacjonarny kurs dla żj.obóz dla 12-16 latków w terminie 29.06-16.07.można zgarnąć 1200zł na rękę:)
  • LoveAngelMusicBaby

A ja szukam jakichs fajnych ludzi ktorzy poplywaliby na 470...
  • Reflinka

> A ja szukam jakichs fajnych ludzi ktorzy poplywaliby na 470...

A skąd jesteś? Zawsze mi się marzyło popływać na jakiejś regatowej łódce...
  • Orson ®

Ludzi na 470?? zbyt duzo to na nia nie wejdzie, ale Zosiu ja moge...
  • Anonim

Jestem żeglarzem jachtowym, wychowawcą kolonijnym szukam pracy do konca sierpnia od dzis
  • Anonim

hmm..mł.inst. żegl, sternik jachtowy, starszy sternik motorowodny- praca na kursach stacjonarnnych na zegrzu...mogę szkolić weekendowo.
  • Seba

poszukuję instruktora który może poszkolić w najbliższy weekend na zalewie zegrzyńskim wiecej informacji pod numerem gg 9150291. lub 507 973 814 PILNE!!!!!!
  • Anonim

Chętnie bym popływał, mam patent i doświadczenie. Gdzie mieszkasz??
  • Reflinka

A do kogo to pytanie jest skierowane? :)
  • Łoś Superktoś

popływać, to by się popływało na 470:)
    w końcu już jakieś doświadczenie mam - 420 :D
  • Seba

szukam instruktorów żeglarstwa może być młodszych!!!kontakt jak wyżej.
  • Krysia

Szukam instruktora (MIŻa lub IŻa), który by mnie zastąpił na kursie weekendowym na Zegrzu w weekend 16-17 czerwca. Proszę o kontakt: gg.1922460, tel. 503 64 37 64.
  • kuba

a praca dla 16-sto latka przy odnowie jakiejś krypy lub coś w podobie znalazlaby się ? W-wa i okolice. jak coś to na prive proszę pisać.
  • Aleksander Turowicz

Zatrudnimy instruktorów i młodszych instruktorów żeglarstwa
    http://www.kliwer.com.pl
    zapraszamy
    Aleksander Turowicz
  • skiperos

Witam !!!
    Aż nie chce mi sie wierzyć, ze nie masz z kim plywac na takim sprzecie =) Własnie sam poszukuje takiego jachciku do zabawy,poniewaz plywam na troche wiekszych i bezpieczniejszych.Dlatego mam wieelka ochote pośmigać na takiej zabawce jak 470.Wiem o co chodzi, poniewaz sam zegluje od urodzenia.Moje doświadczenie jest poparte na jachtach:
    moze zaczne od najmniejszych: ok-dinghy, 470,
    nieco wieksze:sasanki,sportiny, maki, janmor i inne
    wieksze to : symathy 950, sun odyssey 34.2,sas 39, elan 44

Daj jakis znak to moze sie gdzies spotkamy na wodzie , albo umówimy na jakieś szalone pływanko =)
    Pozdrawiam
  • PRYSZCZU

Na gwalt
    Sztynort dwoch sternikow piatek od rana do 17 spanie na lajbach i sobota do 14 ikoniec
    Fortuna 27
    prosze w czwartek do 15 o odpowiedzi najlepiej na 509 911 299
    Wymagania:
    Umiejetnosc plywania w pojedynke tzn, nie wiadomo jaka trafi sie zaloga i czase trzeba wszystko robic samemu
    Wziac na swoja odpowiedzialnosc zaloge
    Najlepiej ludzie z doswiadczeniem hej
| |

UWAGA! Przed napisaniem czegokolwiek na forum Żeglarstwo najpierw zapoznaj się z regulaminem: h...

Fotki

Miejsca grona (3)