Żeglarstwo [8259]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Krzysiek

HEJ !!!

Mam przyjemność zaprosić tych z was, którzy chcą zrobić patent żeglarza na obóz.

Jest on organizowany przez YC Korab z Białegostoku. Zapewniamy wam profesjonalne i solidne szkolenie (obóz trwa aż 20 dni). Pozostałe rzeczy są standardem (zakwaterowanie, wyżywienie, itp.).

Dodatkowym atutem jest cena. Wynosi ona za 20 dniowy obóz tylko 950 zł. Tańszych obozów nie ma.

Klub jest w środowisku żeglarskim całkiem znany (organizacja regat, starty w regatach, szkolenie), więc można mu zaufać.

Szczegółowe informacje na stronie klubu:
    http://www.yckorab.republika.pl/

ZAPRASZAM !!!
  • Krzysiek

aha, bym zapomniał.

data obozu: 5-24.VII.2005r.

jeszcze raz zapraszam :-)
  • Rostwór

no tak, cena ceną... ale jaki sprzęt, gdzie, kto i z jakimi uprawnieniami szkoli??? niestety przy 20 dniowym obozie, 950zł to naprawdę mało. musicie chyba mieć jakies dofinansowanie?
  • Anonim

ten nad siemianówką ?
  • Krzysiek

obóz nad Siemianówką. Mamy tam (jako klub) własną działkę. MIeszkanie w namiotach (duze, wojskowe). Sprzęt to Sportina, Oriny i Omegi.

Jeśli chodzi o uprawnienia, to ja osobiście mam papiery IŻ, inni mają MIŻ.

Nad całą organizacją czuwa poważny klub, więc nie może być mowy o jakiejś chałturze, czy przekręcie.
  • B

Owszem, czuwamy. Nad żeglarstwem swobodnym.
  • Krzysiek

Jeśli ktoś się jeszcze ma zamiar zdecydować, to zapraszam, bowiem już niedługo zamykamy listę uczestników.

pozdrawiam Krzysiek
  • >>Tomo<<

sorry, ale czymś tu śmierdzi...

950 zeta za 20 dni to jest niecałe 50 za dzień (czarter, zakwaterowanie, jedzenie, kadra, no i na czymś trzeba jeszcze zarobić). Ja bym się długo wahał i pojechał w ostateczności...
  • Krzysiek

poprostu staramy się zrobić dobre szkolenie niezbyt drogo. Troche jeszcze do obozu klub ze środków od sponsorów dołoży i wystarczy. Sprzęt klubowy, więc wynajmować nie trzeba, teren klubowy. Stąd taka niska cena.
  • Krzysiek

Na stronie klubu poza dodatkowymi informacjami są jeszcze zdjęcia i opinie uczestników z obozu zeszłorocznego. W razie wątpliwości mozecie zerknąć i poczytać.

http://www.yckorab.republika.pl/

info o obozie są w takim mało widocznym linku na samej górze strony.
  • dżelika.

A co powiecie na 24 dni za 950zł?
    =D
  • yahoo

a na jakich jachtach pływacie?? typ/wyposażenie itp
  • Kuli...

kliwer jest fajny ale polecał bym w dal lub orland
  • Anonim

polecam Kliwra
  • sierściuch .

kurde,wszystko fajnie...
    ale czemu wszystkie te obozy sa stacjonarne:/
    wkurzajace, jak sie siedzi 20 dni w jednym miejscu i plywa po jednym jeziorze:/

i to jeszcze omegi...fajny sprzet ale na regaty :/
  • brożka

a to już kwetia tego jaki ów obóz jest. jeśli trafi się w odpowiednie miejsce z fajnymi ludzmi to w jednym miejscu można siedzieć i 2 miesiące. jak jest nie fajna pogoda nikt cię nie zmusza do spania z mokrymi ciuchami w koi. a omegi mają swoje plusy, można się na nich świetnie bawić bez obaw, że cały twój dobytek ulegnie zamonięcie lub utonięciu :)

polecam http://www.obozzeglarski.republika....
  • katar_ynka

obozy wegrowne...www.ykpb.pl
    polecam
  • Anonim

współczuje Ci Outsider. Zrobić obóz za 950zł i w nagrodę słuchać oskarżeń że za tanio. I żesz K.... jakiś F... na Omegi jeszcze sobie ponarzeka. Chyba minąłeś się z czasami. teraz robi się obozy za 4500zł i szkoli na T32Dreamer. a niektórzy chcą dawać żeglować jachtami do 12m bez patentu. Mazury od kilku ładnych lat zalewa chołota a zresztą chciałem się rozgadać i wyżalić ale szkoda mi słów......
  • Izabela Klimowicz

zobaczcie sobie strone http://www.roza.pl , tam są naprawde super obozy .... do wyboru do koloru... różne i stacjonarne i przez całe mazury... naprawde super... polecam!!!
  • Dr (S)TĘPIEŃ

• 1
  • 2
| |

UWAGA! Przed napisaniem czegokolwiek na forum Żeglarstwo najpierw zapoznaj się z regulaminem: h...

Fotki

Miejsca grona (3)