sport/ fitness/ ZDROFIT [75]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasiek

dzieki za odpowiedz.
    będę jechała z okolic galerii mokotów.
    a czy siłownia jest duża?
    pozdrawiam
  • Sexy Chick

Mówimy o komunikacji miejskiej?

To co udało mi się znaleźć:
    tramwajem 10:
    http://ztm.waw.pl/baza/20090216/10/...

może 136 ( http://warszawa.wikia.com/wiki/136#...

myślę, że opcja z metrem i przesiadką też by wchodziła w grę...

Osobiście polecam rower; )

Jesli chodzi o siłownię, to ponieważ jest to klub specjalnie dla kobiet, dlatego w wiekszości jest sprzęt cardio- bieżnie, eliptyki, steperki. Mniej jest sprzętu siłowego.
    Na rekonesans najlepiej przyjśc do klubu- "wycieczka" po klubie jest gratis :)
  • Kasiek

Dziekuję!!
    wybiore sie, tylko wiesz jak jest nie moge sie zebrac:) a miałam juz od lutego zapisac sie....
  • Sexy Chick

> Dziekuję!!

wybiore sie, tylko wiesz jak jest nie moge sie zebrac:)

No tak najtrudniej jest zacząć, ale potem fitness uzaleznia, więc wpadnij pierwszy raz; ) i już pójdzie łatwo :)

Trzymam kciuki!
  • Anonim

Witam! Chciałabym zapisac się do Zdrofitu na Woli :) Muszę się przejechac do klubu i przyjrzec się wszystkiemu. Fajnie, że jest tu osoba, która się orientuje we wszystkim :) Chciałabym zacząc od ok. 9 marca - to będzie moja pierwsza przygoda z fitnessem. Mam kartę Benefit Multisport i chciałabym zapytac, czy wejścia są w jakiś sposób ograniczone (np. tylko w danych godzinach w podane dni), czy mogę sobie wybrac dowolne zajęcia? Pytam tutaj, bo w tym tygodniu mam przeprowadzkę i nieprędko zajrzę do klubu, a może tutaj szybciej uzyskam takie informacje :) Zapisujemy się na zajęcia co tydzień, czy na cały miesiąc? Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za informacje!
  • Sexy Chick

Droga Magdo!
    We wszystkich klubach sieci Zdrofit honorowana jest karta Benefit BEZ żadnych OGRANICZEŃ! :) Jedynie trzeba mieć kartę ze soba, ew. dowód tożsamości, przy wejściu wpisać na Karcie wejść Benefitu nr karty, imię, nazwisko i podpisać się.
    W celu rezerwacji miejsca zapisujemy się generalnie na 1 tydzień. Klientki zazwyczaj zapisują się na kolejny tydzień przy okazji pobytu w klubie. Dzięki temu mozna dobierać zajęcia najbardziej pasujące pod kazdym względem.
    W imieniu Klubu na Woli serdecznie zapraszam! :)
  • Anonim

>Kasiek napisała:
    >Dziekuję!!
    >wybiore sie, tylko wiesz jak jest nie moge sie zebrac:) a
    >miałam juz od lutego zapisac sie....

Kasiek Wiem co czujesz ja też już tak od miesiaca sie zbieram
    Teraz nie mam już wymówek bo sesja się skończyła wiec pewnie wpadne tam jutro

• Anonim

>Łoz-up! Fit-up! napisała:
    >Droga Magdo!
    >We wszystkich klubach sieci Zdrofit honorowana jest karta
    >Benefit BEZ żadnych OGRANICZEŃ! :) Jedynie trzeba mieć
    >kartę ze soba, ew. dowód tożsamości, przy wejściu
    >wpisać na Karcie wejść Benefitu nr karty, imię, nazwisko
    > i podpisać się.
    >W celu rezerwacji miejsca zapisujemy się generalnie na 1
    >tydzień. Klientki zazwyczaj zapisują się na kolejny
    >tydzień przy okazji pobytu w klubie. Dzięki temu mozna
    >dobierać zajęcia najbardziej pasujące pod kazdym
    >względem.
    >W imieniu Klubu na Woli serdecznie zapraszam! :)

Bardzo Ci dziękuję za informacje! W takim razie ruszam od 9 marca :)
  • Kasiek

eh masz racje, sesja skończona trzeba sie zabrac za siebie bo wstyd bedzie na plaze wyjsc..
    a jak czesto najlepiej chodzic?
  • Anonim

a ja jestem super i byłam już 2 razy :)
  • Sexy Chick

>Kasiek napisała:
    >eh masz racje, sesja skończona trzeba sie zabrac za siebie
    >bo wstyd bedzie na plaze wyjsc..
    >a jak czesto najlepiej chodzic?

Najlepiej oczywiście jak najczęsciej, ale w docelowym planie; ) Na początek proponuję 2-3 razy w tyg po 1 h i potem stopniowo zwiększać ilość razy w tyg.
    Bardzo wazna jest systematyczność i lepiej częsciej mniejsza ilość godzin niż raz na jakis czas kilka godzin.
    Pamiętajcie rownież, że silownia w ramach wejścia po/przed zajeciami jest gratis! :) I jeszcze dobra wiadomość- juz niedługo powierzchnia siłowni zostanie powiększona i pojawi się więcej sprzętu siłowego. Na razie są bieżnie, maszyny eliptyczne, rowerki i wiosła.
  • Anonim

Na Woli remont :) Klub powiększa się :) Teraz przez cały czerwiec praktycznie nie będę miała kiedy chodzić na fitness - zbliża się sesja i już niestety odczuwam jej negatywne oddziaływanie na mój, do tej pory, wolny czas :(
  • inż.Anulka ღ

mam pytanie - czy za karnet można płacić kartą? bo zawsze płaciłam gotówką i nie kojarzę... :)
  • Sexy Chick

Jak najbardziej- w każdym Zdroficie można płacić kartą :) Nie ma problemu :)
  • inż.Anulka ღ

to super.. bo nie chce mi się iść do bankomatu :)