sport/ fitness/ ZDROFIT [74]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • niebo gwiaździste nade mną :o)

czy warto tam zajrzeć?

dobra spoko :) ściemka ściemka sam tam pracuje jak ktoś zajrzy tu na grono niech wpadnie na ich stronke
    http://www.zdrofit.pl
    pozdr
  • Anonim

pracujesz tam?
    incognito czy jak?

pracuje ale rzadko:)
    to siłownia mojego kolegi więc bywam tam jako pracownik kolega treneri ćwiczący :)
  • Anonim

kolegi Kuby:)
    nie kojarze Cie a bywam tam nie rzadko.
  • Agnessia

ja byłam wczoraj pierwszy raz i muszę przyznać, że mi się tam podoba :) pomimo zakwasów, które mnie dopadły no ale nic w tym dziwnego - brak kondycji :D
  • Olga

zachęcam bo naprawde warto , chodzę od paru miesięcy polecam a w szczególności zajęcia z Adą; -)
  • IVU

ja również polecam , dobra atmosfera, wykwalifikowani i sympatyczni trenerzy
  • P λ μ L λ

ja jutro będe tam pierwszy raz.... może mi sie spodoba :)
  • Sexy Chick

Od nowego grafiku (na pewno 3 lutego/ być moze już za tydzien 27 stycznia) serdecznie zapraszamy na zajęcia w taneczne sobotnie wieczory
    - Fat Burning o 18 w Zdroficie- Gocław ( http://www.zdrofit.pl ) :D
  • (g)ula

zdecydowanie na plus;) ale wciąga... potem przestać ciężko;)
  • SiKoRa...

zdecydowanie wciaga ... ja chodze od miesiaca a juz kombinuje jak znales wiecej czasu zeby chodzic czasciej niz 2 razy w tygodniu ..ciezko pododzic szkole prace i przyjemnosci ..ale uparta jestem i niepopuszcze :P

no brawo widze że coś sie dzieje na gronie zdrofitu:)
    ciekawe czy ktoś widział w niedzielny poranek chyba z 2tyg temu jak kuba instruował w tvp3.
    pochwalcie go na bank sie ucieszy
    pozdro na walentego świętego i duuuuuużo miłości
  • Muszka

mi też tam atmosfera odpowiada, osobiście polecam Asię i Sylwię.
    szkoda tylko że nie ma gdzie tego powiększyć wraz ze wzrostem uczęszczających
  • Moniqa

Byłam wczoraj pierwszy raz...Baardzo przyjemnie :)
  • Anonim

jeśli mowa o zdroficie w Legionowie to naprawde polecam bardzo mila atmosfera i spoko ludzie, chodze tam juz prawie 2 miechy trzy cztrey razy w tygodniu i wcale nie zaluje :) polecem trenera Adama potrafi dac dobry wycisk oczywiscie na zyczenie:) pozdro.
  • Sexy Chick

Akurat wczesniejsze wpisy dotyczą Zdrofitu-Gocław, ale opinie o Legionowie tez będą mile widziane; )
  • Anonim

Muszę przyznać, że w klubie Legionowie panuje miła atmosferas co nie wyklucza porządnych i męczących treningów
  • Anonim

w Legionowie super jest! bardzo mili instruktorzy , patrz p.Michał :-)
    i dziewczyny dają niezły wycisk, w szczególności Irmina-ale WARTO!!!

wiosna idzie tak więć nie bać sie wysiłku i nie oszczędzać kalorii:)
    do dzieła
| |

grono zrzeszające członków Fitness Klubów Zdrofit oraz osoby z nim związane

Fotki

Miejsca grona (5)