-
niebo gwiaździste nade mną :o)
-
dobra spoko :) ściemka ściemka sam tam pracuje jak ktoś zajrzy tu na grono niech wpadnie na ich stronke
http://www.zdrofit.pl
pozdr -
Anonim
-
-
pracuje ale rzadko:)
to siłownia mojego kolegi więc bywam tam jako pracownik kolega treneri ćwiczący :) -
Anonim
-
Agnessia
ja byłam wczoraj pierwszy raz i muszę przyznać, że mi się tam podoba :) pomimo zakwasów, które mnie dopadły no ale nic w tym dziwnego - brak kondycji :D -
Olga
zachęcam bo naprawde warto , chodzę od paru miesięcy polecam a w szczególności zajęcia z Adą; -) -
IVU
ja również polecam , dobra atmosfera, wykwalifikowani i sympatyczni trenerzy -
P λ μ L λ
-
Od nowego grafiku (na pewno 3 lutego/ być moze już za tydzien 27 stycznia) serdecznie zapraszamy na zajęcia w taneczne sobotnie wieczory
- Fat Burning o 18 w Zdroficie- Gocław ( http://www.zdrofit.pl ) :D -
(g)ula
-
SiKoRa...
zdecydowanie wciaga ... ja chodze od miesiaca a juz kombinuje jak znales wiecej czasu zeby chodzic czasciej niz 2 razy w tygodniu ..ciezko pododzic szkole prace i przyjemnosci ..ale uparta jestem i niepopuszcze :P -
no brawo widze że coś sie dzieje na gronie zdrofitu:)
ciekawe czy ktoś widział w niedzielny poranek chyba z 2tyg temu jak kuba instruował w tvp3.
pochwalcie go na bank sie ucieszy
pozdro na walentego świętego i duuuuuużo miłości -
-
Muszka
mi też tam atmosfera odpowiada, osobiście polecam Asię i Sylwię.
szkoda tylko że nie ma gdzie tego powiększyć wraz ze wzrostem uczęszczających -
Moniqa
-
Anonim
jeśli mowa o zdroficie w Legionowie to naprawde polecam bardzo mila atmosfera i spoko ludzie, chodze tam juz prawie 2 miechy trzy cztrey razy w tygodniu i wcale nie zaluje :) polecem trenera Adama potrafi dac dobry wycisk oczywiscie na zyczenie:) pozdro. -
Akurat wczesniejsze wpisy dotyczą Zdrofitu-Gocław, ale opinie o Legionowie tez będą mile widziane; )
-
Anonim
Muszę przyznać, że w klubie Legionowie panuje miła atmosferas co nie wyklucza porządnych i męczących treningów -
Anonim
w Legionowie super jest! bardzo mili instruktorzy , patrz p.Michał :-)
i dziewczyny dają niezły wycisk, w szczególności Irmina-ale WARTO!!! -
wiosna idzie tak więć nie bać sie wysiłku i nie oszczędzać kalorii:)
do dzieła