-
Anonim
-
Anonim
istnieje...ale zazwyczaj tak jest ze jedna osoba kocha bardziej niz ta druga -
Anonim
> ♪ napisała:
>istnieje...ale zazwyczaj tak jest ze jedna osoba kocha
>bardziej niz ta druga
taka sytuacja to nie "prawdziwa" milosc -
AnuŚ.
-
-
Justyna
-
ula
wierzę w miłość. ale czy w prawdziwą? prawdziwa miłość to dla mnie taka, gdzie dwoje ludzi czuje to samo. a kurwa zawsze jest tak, że jedno kocha bardziej, a drugie mniej :/ -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Chciałbym w to wierzyć , ale nie...nigdy nie jest doskonała...zawsze chcemy cos upiększyc , ale nie wychodzi i przez byle co tak wielkie uczucie kotre nazywamy miłoscią pryska ja bańka mydlana..dziś była , a jutro jej nie ma :(( -
Anonim
Piękne słowa...Czasami tak jest...i pózniej trudno się z tym pogodzić -
Zoch
-
Natalka
-
Anonim
Siedze sobie przed kompem i zyc sie nie chce , nie mam dla kogo i po co. Moja słowa są piękne ? Bo płyną z serca , ot co.. :( -
Anonim
Nie istnieje. Świat dzieli sie na ludzi, których ranią ciebie i na takich których ty ranisz. Gdzie tu szukać miłości? -
Miśka
jak ja to mówię, miłości nie ma-jest tylko mit o jej istnieniu... (Świetne na opis gg) -
~MineR~
eeeee tam!! Pewnie ze istnieje... Po prostu trzeba umiec ja odnalezć...:D Oraz trzeba w to wierzyc:D:D:D To wszystko:D
Peace!! -
Anonim
Psujesz mroczny i przygnębiający nastrój! :) A wierzyć to można nawet w różowe, latające słonie. o!
War! :P -
Adam
Werter i Gustaw wierzyli w taka doskonałą, prawdziwą miłość i co? Popełnili samobójstwo. Ja sam już nie wiem czy istnieje czy nie. Mam swoje zdanie na temat miłości ale jeśli kogoś ono interesuje to zapraszam na priv :) nie ma co rozpisywać w poście rozprawki, którą i tak większość by pominęła ze względu na obszerność heh :)