Zawsze coś, zawsze kurwa coś... [12582]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Bo ostatnio w to wątpię...porażka
  • Anonim

istnieje...ale zazwyczaj tak jest ze jedna osoba kocha bardziej niz ta druga
  • Anonim

> ♪ napisała:
    >istnieje...ale zazwyczaj tak jest ze jedna osoba kocha
    >bardziej niz ta druga

taka sytuacja to nie "prawdziwa" milosc
  • AnuŚ.

a ja myślę że nie isnieje bo "zawsze kurwa coś"; /
  • Justyna

Istnieje,ale tylko w przypadku ludzi,którzy są szcześliwi...
  • ula

wierzę w miłość. ale czy w prawdziwą? prawdziwa miłość to dla mnie taka, gdzie dwoje ludzi czuje to samo. a kurwa zawsze jest tak, że jedno kocha bardziej, a drugie mniej :/
  • Anonim

masz rację...choc to jest smutne
  • Anonim

tak jest...W przypadku jest zle...i co tu robić
  • Anonim

że tak powiem... NI HUJA
  • Anonim

no raczej...nie inaczej
  • Anonim

Chciałbym w to wierzyć , ale nie...nigdy nie jest doskonała...zawsze chcemy cos upiększyc , ale nie wychodzi i przez byle co tak wielkie uczucie kotre nazywamy miłoscią pryska ja bańka mydlana..dziś była , a jutro jej nie ma :((
  • Anonim

Piękne słowa...Czasami tak jest...i pózniej trudno się z tym pogodzić
  • Zoch

a ja ciągle wierzę że istnieje. Eh.. naiwna...
  • Natalka

ja wierzylam ale juz przestalam;(;(
  • Anonim

Siedze sobie przed kompem i zyc sie nie chce , nie mam dla kogo i po co. Moja słowa są piękne ? Bo płyną z serca , ot co.. :(
  • Anonim

Nie istnieje. Świat dzieli sie na ludzi, których ranią ciebie i na takich których ty ranisz. Gdzie tu szukać miłości?
  • Miśka

jak ja to mówię, miłości nie ma-jest tylko mit o jej istnieniu... (Świetne na opis gg)
  • ~MineR~

eeeee tam!! Pewnie ze istnieje... Po prostu trzeba umiec ja odnalezć...:D Oraz trzeba w to wierzyc:D:D:D To wszystko:D
    Peace!!
  • Anonim

Psujesz mroczny i przygnębiający nastrój! :) A wierzyć to można nawet w różowe, latające słonie. o!
    War! :P
  • Adam

Werter i Gustaw wierzyli w taka doskonałą, prawdziwą miłość i co? Popełnili samobójstwo. Ja sam już nie wiem czy istnieje czy nie. Mam swoje zdanie na temat miłości ale jeśli kogoś ono interesuje to zapraszam na priv :) nie ma co rozpisywać w poście rozprawki, którą i tak większość by pominęła ze względu na obszerność heh :)