Zarządzanie i ZiIP PW 2007/08 [319]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

i jak, wiadomo już coś?
  • MAREK

w końcu udało mi się spotkać z dziekanem!
    wiem, że termin nie jest za specjalny ale spotkajmy się w czwartek o godz 11 i dogadajmy się już wszyscy jaki termin będzie nam odpowiadał!
    trzeba tylko załatwić jakąś sale z Misiakiem.
    na pierwszych zajęciach zrobimy nową listę, więc nie dzwońcie do mnie że się wypisujecie!
  • ♪♫ Dj Matys ♫♪

gdzie moglibyśmy się spotkać?
  • pgkrzywy

odbyly sie zajecia? nie bylo mnie na gronie i nie dotarla do mnie informacja... jak to teraz bedzie wygladac?
  • ...

>MAREK TY SFILCOWANY KAPCIU :d napisał
    >w końcu udało mi się spotkać z dziekanem!
    >wiem, że termin nie jest za specjalny ale spotkajmy się w
    >czwartek o godz 11 i dogadajmy się już wszyscy jaki termin
    >będzie nam odpowiadał!
    >trzeba tylko załatwić jakąś sale z Misiakiem.
    >na pierwszych zajęciach zrobimy nową listę, więc nie
    >dzwońcie do mnie że się wypisujecie!

• ♪♫ Dj Matys ♫♪

tylko jeszcze raz ponawiam pytanie, gdzie mielibyśmy się spotkać w czwartek o 11, bo też jestem zainteresowany uczęszczaniem na ten przedmiot
  • pgkrzywy

pogubilem sie - spotkanie bylo w poprzedni czwartek, czy bedzie dopiero w ten,,,?
  • MAREK

bedzie w ten!!!
    ja bede dzisiaj na uczelni i postaram sie zalatwic jakas sale u Misiaka.
    jak mi sie uda to napisze gdzie sie spotykamy.
  • MAREK

czwartek godz 11 28.10 sala 214
  • pgkrzywy

nie mogłem się zjawić (remont w chałupie). jakie ustalenia, byłby ktoś tak miły i napisał co i jak?; )
  • MAREK

zajecia beda odbywac sie w czwartki o godz 16-18. co do ustalen to nic ciekawego oprocz tego ze trzeba zaliczac laborki i wyklady.
    jak by ktos mogl, to niech umowi sie z dziekanem na spotkanie, zeby ustalic to ze toolsy zaliczaja prpt2.
  • Silver

Dobra. Ja mogę iść. Tylko niech ktoś powie, do którego dziekana i jak się do niego dostać, bo w życiu nie byłem w tych ich kryjówkach...
| |

Grono dla pierwszego roku Zarządzania i ZiIP'u WIPów z PW :) Dla informacji wszelakiej maści :)

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)