Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zajęcia piątkowe grupy 12-14 są w ten piątek czy za 2 tygodnie?
  • Martitka

za 2 tygodnie
  • pgkrzywy

czy ktos zorientowany z mojej grupy na prpt2 moglby mi powiedziec, czy w ten piatek mamy zajecia normalne, czy juz sie skonczyly? :P
    chodzi mi o grupe ktora ma zajecia z wykladowca w piatki 12-14.

do kiedy najpozniej mozna skladac projekty i gdzie mozna goscia znalezc poza terminem zajec? z gory dzieki za wszelkie info...
  • MAREK

czy jest poprawa z PRPT2 wyklady w sesji?
  • Tomasz Sierzputowski

>Krzywy napisał
    >do kiedy najpozniej mozna skladac projekty i gdzie mozna
    >goscia znalezc poza terminem zajec? z gory dzieki za
    >wszelkie info...

u Kubalskiego i Rudasia do wtorku do 12
  • pgkrzywy

niestety ja juz rezygnuje... jest szansa perypetie2 zaliczyc czyms po angielsku jeszcze? warto byloby sie tym zainteresowac w miare szybko. na pewno sa trzy takie jednostki jak ja, duzo nas wiecej? :P
  • pgkrzywy

doszły mnie słuchy, że ten przedmiot po angielsku zalicza tylko wykład, a projekt czeka nas tak czy inaczej za rok... prawda/fałsz??
  • Panna J.

Byłam u Kubalskiego. Może być poprawa 28.06 w godzinach popołudniowych. To wstępny termin, który należy jeszcze z nim zatwierdzić. Co Wy na to? Do jutra się ogarnijmy z tym terminem.
  • Martitka

mi kompletnie nie pasuje, mogę w przyszłym tygodniu, a jak ma być w jeszcze następnym to dopiero we wtorek
  • Milena

Zgadzam się z Martą, dużo lepszy będzie wtorek niż poniedziałek, najlepiej w godzinach popołudniowych.
    Poza tym powiedział, że pasuje mu każdy termin, który mu zaproponujemy.
  • Panna J.

To może piątek 25.06?
  • Kejti

Pewnie by było zbyt pięknie jakby zrobił nam dwa terminy jeden w przyszłym tygodniu, a drugi ten 29 jak mówicie?
  • Panna J.

To nie wchodzi w grę. powiedział jeden i koniec.
  • Martitka

mnie nie będzie w wwie od piatku do poniedzialku, a skoro ma być tylko jeden termin to bardzo proszę żeby ustalić taką datę która każdemu pasuje...
    ja mogę od 21 do 24 a później 29 lub 30
  • Helmans Helmans

25 odpada poprawa kolosa z Badopu już niech będzie tego 29
  • Panna J.

Ale 30 jest automatyka, a to tez ostatni termin w tym roku. Dawajcie tego 28! Gadałam już z paroma osobami i im pasuje ten 28.
  • Helmans Helmans

mi 28 też pasuje
  • Martitka

mi nie pasuje i Milenie też nie, więc już dwie osoby... ja choćbym bardzo chciała to wtedy nie dam rady... podałam 6 dni w których mogę i bardzo proszę żeby wybrać jeden z nich
  • Aśka

jestem za 29
  • Kejti

I ja też w takim razie za 29
| |

Grono dla pierwszego roku Zarządzania i ZiIP'u WIPów z PW :) Dla informacji wszelakiej maści :)

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)