Zarządzanie i ZiIP PW 2007/08 [319]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KudL!k; )

wyniki z passi pojawiły się własnie na stronie: http://user45.rhalaczek.eu/passi/

login i hasło to: PASSI
  • Martitka

a ktoś wie kiedy i gdzie wpisy?
  • maratka

a wiadomo za ile to jest punktów??
  • ...

Odpowiedź znajdziesz w siatce ocen zdaje się. Chyba jakieś 2 pkt.
  • ...

A kiedy sa wpisy z PASSI ??
  • ...

Zapraszam na godz. 14.00 do sali NT321 w dniu dzisiejszym (niedziela, 7.02.2010) - wpisy z PASSI i innych przedmiotów.

Kazimierz Waćkowski

[z maila wi32. sprzed paru minut. lol :) ]
  • cz_r_dz__jk_

To jakis zart...
  • ...

a to jebańczyk :D
  • ...

Nie chciał powiedzieć nic konkretniejszego niż że będzie: "w poniedziałek, wtorek... [...] proszę dzwonić"

607 268 173.
    Więc dzwoncie.
  • KudL!k; )

poczucie humoru wykładowców PW nie zna granic;-)
  • Mówię co widzę

Wrzucę jego telefon do gazety w dziale 'anonse', może ktoś jeszcze będzie się chciał umówić.
  • Anonim

Rozmawiałem przed chwilą z facetem i oznajmił mi, że będzie dzisiaj o 16 w sali 321.
  • Delmik

Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje wpis z PASSI to facet bedzie dzis po 16 lub jutro chyba caly dzien na wydziale, ale nie wiedzial jeszcze czy w nowym czy w starym
  • MAREK

czy moze ktos podac sale i godziny konsultacji prof. kazimierza wackowskiego?
  • Lui

APROPO WPISÓW ZALEGŁYCH Z PASSI

Witam,

Dostałem w dziekanacie protokół, jedyną osobą dla której nie mam oceny jest Pan Bubas Jędrzej nr. albumu 212736.

Niech kolega skontaktuje się ze mną, ale nie widnieje na protokołach żadnej z dwóch edycji przedmiotu.

Kartkę z ocenami i moim podpisem dla prof. Waćkowskiego zostawiam na biurku profesora, poinformuję go również o tym fakcie

Pozdrawiam,

Robert Halaczek
| |

Grono dla pierwszego roku Zarządzania i ZiIP'u WIPów z PW :) Dla informacji wszelakiej maści :)

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)