-
magda
Osoba będąca w posiadaniu niebieskiej teczki Maćka G. z materiałami do nauki podau uprzejmie proszona jest o zabranie jej jutro na zaliczenie z stprp i zgłoszenie się do mnie. -
tRy_Me !! ^#
wiem ze to zabrzmi dosc naiwnie... ale jesli CI co byli dzis na podale pamietaja pytania i zadania to niech to laskawie napisza jesli by mogli:) pozdrawiam serdecznie i dziekuje z gory:) -
Silver
-
maratka
kilka osób porobiło już zdjecia zadanek (6) jakie były.
Trzeba było zbudować bramkę złożoną z samych norów, która przekształca f(a,b,c) na zadną funkcję.
Opisac człon 10/s ze wszystkimi charakterystykami.
Zbadać metodą klasyczną czy dany układ jest stabilny.
Schemat mocy i sterowania silnika 3 fazowego z 2 kierunkami obrotów.
Jezyki programowania
wyznacztc y(t) majac x(t), dane pomocne do rozwiazania znajdowały się na wykresie (k, ws). -
-
.engie.
czy ktoś wie może jak zrobić to ostatnie zadanie:
"wyznacztc y(t) majac x(t), dane pomocne do rozwiazania znajdowały się na wykresie (k, ws). " ?
gdzie to się znajduje w książce albo jakieś skany pomocnicze? bo ja kompletnie nigdzie nie mogę tego znaleźć :(
pomożecie? -
...
gość mówił żebyśmy ustalili następny termin w sesji i dali mu znać w piątek. -
Karola
-
Delmik
Zdecydowanie bardziej poniedzialek bo we wtorek wciaz jest kilka osob, ktore beda zaliczaly rakop o 16 -
tRy_Me !! ^#
wiadomo ze kazdemu cos tam nie pasuje.... jak to w sesji..wiec zawsze bedzie ktos niezadowolony..wiec urzadzmy glosowanie... ktore bedzie trwalo do czwartku do 22..zeby w piatek dac opodiwedzzz i niech kazdy powie jaki dzien by chcial..i wtedy ladnie si eustali.... mi to wszystko jedno..
ale sroda wyglada dobrze -
Karola
wydaje mi się, że trzeba wstawic to tam gdzie mamy troche wolnego... a nie dzien przed tewami po ktoryc sa jeszzce strpt, a sa tacy ktorzy maja oba niezaliczone. i jeszcze na dokladke ktos moze miec we wtorek rakop to ladny maratonik :P -
Anonim
-
Helmans Helmans
Proponuję 2 tydzień sesji czyli któryś z terminów 8, 9, 10 Luty wtedy mamy luźniej. Poza tym On jest do 10 Lutego tak mówił więc nie powinno być problemów z dogadaniem. -
tRy_Me !! ^#
tylko niwaidomo czy dla wszystkich drugi tydzien sesji to nie za pozno:) z racji wyjazdow ferii itfi tp oczywiscie niech kazdy sie wypowie zeby bylo wiadomo co i jak -
Karola
8 jest eksmu więc też nie.
A nie możemy w poniedziałek teraz? nic nie mamy wtedy. po co aż tak sobie sesje przedłużać... -
Ewelina
-
Aga
-
Marcin W.
-
e.
Ustalmy termin na nastepny tydzien , a nie na ostatni tydzien sesji . NIektórzy chca wyjechac . -
Silver
-
.engie.
ale nie poniedziałek! bez przesady, nie bądźcie egoistami, w poniedziałek odlewnictwo, wtorek rakop, środa pokom. tak się skkłada,że ja mam wszystkie trzy egzaminy i nie mam ochoty jeszcze na jeden, człowiek nie jest maszyną!. jeśli chodzi o mnie proponuję czwartek albo piątek, jeśli facet wtedy w ogole jest.......................... ................