- 1
- 2
-
Beatka :)
Taką dostałam wiadomość od Pana Lisa na meila odnośnie drugiej połówki:
Witam
Kolokwium obejmuje materiał z drugiej połowy semestru w tym wykłady:
7_starzenie, 8_obsługa, 9_remonty, 10_bezpieczeństwo, 12a_diagnostyka,
opublikowane na stronie http://www.cim.pw.edu.pl/glis/eksmu... Nie obowiązuje do
kolokwium zaliczeniowego drugiej części semestru materiał z tematu
10a_hazop i 11_niezawodność. Tematy te będą omówione na drugiej godzinie
wykładu po kolokwium i będą obowiązywać na pozostałych terminach.
Pozdrowienia
GLis
-
Tylko mi sie ta strona nie otwiera. Jesli komuś się otwiera to niech wrzuci tutaj wykład 12a. -
Martitka
-
Martitka
-
-
Paweł
w ten czwartek na pierwszej godzinie jest tak.(dla tych co zaliczyli:..???bo troche niezrozumiale mowil tydz temu..:> -
W ten czwartek jest zaliczenie drugiej połówki dla tych co zaliczyli pierwszą. Jeśli ktoś nie ma zaliczonej pierwszej połówki to na drugą nie przychodzi,tylko przychodzi w nastepny czwartek i pisze zaliczenie z całości. -
Wojciech
-
.:FLY:.
-
Martitka
-
Aga
http://www.cim.pw.edu.pl/glis/eksmu... czy mi się wydaje czy juz tu są wyniki z czwartku? tych co pisali wszystko na raz.. -
...
-
tRy_Me !! ^#
czyli 8 lutego to jedyny termin poprawy? czy da rade cos wczesniej? komus tez na tym zalezy i czy moze rozmawial znim o tym?:) -
Karola
już na zaliczeniu mówił, że chce koniecznie w drugim tygodniu, więc wcześniej na pewno nie. -
Karola
Mail od Lisa:
Witam
Niestety w poniedziałek termin popołudniowy nie wchodzi w rachubę. Zarezerwowałem salę st 310 od godziny 13.
Po 16 mam umówione spotkanie, z którego nie mogę zrezygnować, a kwestia czasu dojazdu jest trudna do przewidzenia.
Co do testu raczej nie. Mam już przygotowane pytania otwarte.
Proponuję, abyście Państwo znaleźli wolny i dogodny dla siebie termin np. w środę 10.02 po godzinie 12, lub inny popołudniowy.
Oczekuję szybkiej odpowiedzi.
Pozdrawiam
GLIS
W poniedziałek jest automatyka od 12 do 14. Wiem, że w środe niektórzy mają jeszcze PKM do godziny 14. Czy prosić o termin poniedziałkowy rano przed automatyką, czy zapytać może o wtorek? Czy wolicie środę popołudniu po PKM? -
Anonim
-
Karola
ja tez jestem za tym, żeby już jak najszybciej to załatwić a nie tak odwlekać. Pan Lis prosił o szybka odpowiedź, więc odpiszę mu około 15-16 niezależnie od tego ile osób wyrazi swoje zdanie. Ale myślę, że nikt nie będzie zły bo i tak miało to być w poniedziałek, a na automatykę większość glosowała na poniedziałek byleby nie pokrywało się z eksmu. -
Anna Maria Magdalena
Hej, i co w końcu z tym eksmu? Kiedy dokładnie się odbędzie? Bo w poniedziałek chyba o 14.00 jest podau. -
Karola
Podau w pn jest o 12. Napisałam do niego. Jak odpisze umieszczę tu informację. -
Karola
Witam
Poniedziałek rano jest doskonałym terminie, niestety nie mam zarezerwowanej sali i może być z tym pewien kłopot. Proszę Państwa o rezerwację sali, oraz o informację o godzinie rozpoczęcia zaliczenia wykładu.
Pozdrowienia
GLis
Czy ktoś z Was będzie na uczelni i będzie mógł załatwić to w tym tygodniu? -
Karola
jedyna wolna salą była sala na 30 osób. Zarezerwowaliśmy na poniedziałek. Napisałam do pana Lisa, czy może taka zostać wczoraj, ale nie odpisuje, wiec nie wiem oO Wstepnie godzina 10 poniedziałek.
- 1
- 2