Zarządzanie i ZiIP PW 2007/08 [319]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .engie.

a nie można tego przełożyć na późniejszy termin? czwartek na przykład? :(
  • ♪♫ Dj Matys ♫♪

mieliśmy do wyboru dzisiaj i poniedziałek

Kocańda się wnerwił że dopiero wczoraj ktoś w tej sprawie przyszedł i powiedział ze i tak wysyła protokoły, a po poprawie bedziemy to sami mieli odkręcać

Poniedziałek jest ostatnim terminem
  • Kiedy wpisy ktoś wie?
  • pgkrzywy

dobra, pytanie za sto punktow - ocb, zaliczylem w pierwszym terminie i nadal nie mam tego w systemie, a osoba ktora zaliczyla w drugim ma?; )

btw: jak to w koncu jest? bo na karcie ocen zaznaczone bylo W30 ects4 - a przy wpisach u mnie zostalo przekreslone na W15 ects2? jak u Was?

Jak to w koncu z laczeniem z prpt2? Bo zaliczylem z toolsow tylko wyklad, na projekt sie nie zglaszalem, czyli teraz robie projekt z prpt2 i co dalej zeby zaliczyc prpt2 calosc nie piszac wykladu?:)
  • .:FLY:.

Mam pytanie do osób które chciały zaliczyć PRPT2 Toolsami czy na karcie przebiegu studiów zaliczyli wam to? JA mam 4 z toolsów wykład i projekt a prpt dalej nie zaliczone A poza tym Toolsy wpisali jako W30.
    Przestaje to rozumieć.

Proszę o objaśnienie sytuacji przez kogoś zorientowanego:)
  • pgkrzywy

nie wiem juz jak to jest, co jesli ma sie z toosow i prpt2 zalicozne wyklad/labory/oba w roznych kombinacjach...
    na karcie po wpisie przekreslone mam 4 punkty ects na 2 i 30h wykladu na 15.
    w srode jest wyklad z prpt2, mozesz sie przejsc i zapytac po wykladzie jak to rozegrac:)
  • magda

Sylwia -nie będziesz miała wpisu w rubryce dla Toolsów, od strony formalnej zamiana polega na tym, że PRPT2 wyskakuje z karty przebiegu studiów a wskakują na jego miejsce Toolsy. Ja też mam wpisane za to W30 i jest ok. Chodzenie do prowadzących nie ma raczej sensu -zmiany w systemie powinny wprowadzić panie z dziekanatu; )
  • Kamila :)

Mi np. do tej pory nie wprowadzili tego w systemie to chyba się przejdę :/
    Polimera zresztą też... ciągle przez to widnieje mi w rejestracji, że mam dwie zaległości...:|
  • pgkrzywy

bylem dzis w dziekanacie. pokazalem wpis na karcie ocen, poprawili w systemie wiec bez problemu.
  • wojtas

krzywy - skad miales wpis z cwiczen?
| |

Grono dla pierwszego roku Zarządzania i ZiIP'u WIPów z PW :) Dla informacji wszelakiej maści :)

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)