-
Anonim
No to teraz zbliza się majowy weekend więc trzeba zebrac ekipe do żarnowa mam nadzieje że nie będzie tak jak w ferie że nikt z was nie przyjedzie. -
Anonim
Więc moge powiedzieć co do Majowego tyle...że marze o tym, żeby pojechać...Więc 99,9% że jade...jedyną przeszkodą jest to, że zostawie Karolka na tak długo, a gdybym była to moglibysmy sobie razem troche potrenowac...Myśle, że Olga z Martą mają ten sam problem co ja, tylko, że z Texią...Chyba, że weźmiemy nasze koniki ze sobą:D:D:D:):)
A kto jeszcze by sie pisał na Majowy??:D:):)Pozdroofki:*:* -
Karolka
hehe, to fajnie, napewno was odwiedze, chociaz wiadomo ze najchetniej poporstu bym na oboz majowy pojechala, szczegolnie ze Hugos kochany pewnie jesce bedzie w Żarnowie...
ale wiecie, ze my-licealisci moze nawet 9 dniowy weekend majowy bedziemy miec?! Bo 4maja sa pisemne z polskiego matury wiec mamy wolne, a 5moze tez nam wolne dadza bo jezyki pisza, no a to jest czwartek i piatek wiec bylby super weekend... tylko bidoki gimnazjalne i podstawowkowe chyba troche krocej maja.
jestem za tym zebyscie przywiozly Karolka i Texie do Żarnowa!!! Texie juz znam, ale chetnie poznam blizej, a Karolka wogóle chce na zywo zobaczyc!!! -
niedobra Agata
ja...hm.. odwiedzic na pewno odwiedzę, chbya ze ggdzies wyjadę z okazji tych 9 dni :D ale na "turnus" to raczej nie... hm.. z jednej strony chcialabym szczegolnie ze wzgledu na atmosferkę, ale z drugiej chce na swoich konikach pojedzic, pokorzystac z takeij okazji! -
-
Sai
-
Karolka
Sai, a jakby co to ty bys ze mna ich nie odwiedzala? chyba ze ten wyjazd tam w gorki chcesz w czasie majowego...; ) -
niedobra Agata
przecież dziś cZy juro mialyscie jechac, sai nie doczeka do maja spokojnie..; )
rozumiem to "phi!" jako swego rodzaju pogardę w stosunku do pomysłu wyjazdu do Zarnowa :D (pA i te jej założenia...<ze po 16 roku życia dziewczyny przestają kochac konie, bo weolą chłopców :P itp; ) albo, "i tak przyjedziesz, zobaczysz"> ugh.. to bywa irytujące..) -
niedobra Agata
-
Anonim
No tylko zebys nas nie odwiedziła tak jak mnie na zimowisku :(
A właśnie jak będzie 9 dniowy to na 100% przyjade no na 99% bo zawsze coś może wypaść
-
niedobra Agata
oj, przepraszam cię piter... :( tak wyszło... by przyjezdzaliscie w sob czy nd, a ja w sob rano juz w gory jechalam. a wrocilam w niedzielę wieczorem..... ale jezeli bedziesz 9 dni na majowym to napewno znajdę czas żeby wpaść :* -
Karolka
ja obiecuje ze tym razem sie spiszę i jezeli nie bede na majowym(tak bym chciala!!!!!!!!!)to napewno odwiedzę!!! Naprawdę! I proszę w koncu wybaczyc mi zimowisko...
wydaje mi sie ze Sai chodzi o jej decyzje ze jak KArtagina bedzie sprzedana to ona do Żarnowa na oboz nie przyjedzie. Ale przeciez i tak Cie kochamy Sai!!! No i jezeli chcesz wytrwac w postanowieniu...to jak musisz to wytrwaj. Masz moje błogosławieństwo :P. -
niedobra Agata
ale nie chodzi o sam fakt sprzedania Kartag. ale też o slowa pA "i tak przyjedziesz, zobazysz"
O tym mowilam.. :? -
Anonim
-
niedobra Agata
no zdarza mi się :) lubię dochodzić swego. Nawet czasem na siłę i przy użyciu absurdalnych argumantow :D -
Karolka
tak, zdecydowanie ona to jest uparta :D aż do przesady czasem!!:P
to jak, kto sie juz zapoisal na majowy?:P -
Anonim
ja to sie zapisze dopiero w kwietniu :-)
Wszystkiego najleprzego dziewczyny :-) -
niedobra Agata
-
Karolka
tak, caly Piotrus i jego pisownia :P
dziękuję ponownie:*! i pozdrawiam dzis wszystkie dziewczyny!!!:*:*:* -
niedobra Agata
-
P&P