-
♥ wiś
wydaje mi sie że to grono "ZARA" a nie ck czy polo, a tym bardziej nie second hand... -
eo; D
ojej....
ale mysle ze sa tutaj kobiety ze smakiem i gustem które może to zainteresować. a takich szukam. -
♥ wiś
-
eo; D
-
-
Anonim
-
K a j k a
typowa 40 ?
Bo w zarze te jeansy mają jakies dziwne numeracje ...
40tka dla pan czy dziewcząt ??
jak dla pan i jak sie bedziesz nudzic to mozesz mi podeslac fotkę
kajkao@wp.pl
dzieki -
dot
mam do sprzedania butki z Zary takie balerinki jasne beżowe (były też takie granatowe) z lekko świecącego materiały. Rozmiar 39 (okazaly się troche za małe bo nosze 39-40) mialam je na sobie kilka razy. Są one raczej sztywne. Kupiłam je w czerwcu za 189 zl cena do uzgodnienia. -
*Ola
chcetnie kupie/ przymje w darze:P biale buty na obcasie z dziurka na palec i brazowa klamerka rozmiar 39 kto takie ma?:) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
m.
-
Anonim
słuchajcie, słuchajcie, ja poszukuje takiej czarnej sukienki, bombki.
Czarna, dekolt w szpic, także na plecach, z czarnymi kamieniami w okół dekoltu , połyskliwy materiał. Były takie czarne i szare. Jakby ktos chciał odsprzedać to bardzo prosze o kontakt!
-
Borkoś
hej!!! szukam czarnej kurtki rozmiar XL z kolekcji MODA!!! jej numer to 559/403/800 kosztuje 399 zl!!! jesli ktos cos wie na ten temat to niech da znac!!! dzieki!!! -
maria
szukam i kupie/przyjme w prezencie;p:
- bluze z futrem od srodka, ktora kiedys byla w zarze r.L
- spodnie lekko za kolana, czarne, materialowe b cienkie 'biodrowki', ze stretchem, takie mega luzne, na gorze lekko obcisle przez co dobrze lezace ale z krokiem mega nisko i sjuz ciasne pod kolanami. takie hmmm 'szarawary', chyba w zarze sportowej jakos pare miesiecy temu byly. r.M albo wiekszy w/e
ktos cos wie? bede wdzieczna
pzdr
-
karola
-
monika
-
Anonim
>monika napisała:
> http://grono.net/gallery/5198119/0/
>
>zapraszam do obejrzenia całej galerii.
>kontakt priv.
>pozdrawiam
grono Zary to chyba nie jest bazar? -
Anonim
-
ωεζφα
UWAGA! Sprzedam nowiutki sweterek z Zary w różowe romby. NOWA KOLEKCJA. Zakupiony tydzień temu noszonty tylko raz:) rozmiar S cena 60zł (pierwotna 89zł)