- 1
- 2
-
mazi
na wstepie witam wszystkich,
grono jest ok!!
zamoy jest ok!!
piwo tez jest ok!!
korzystajć z okazji chciałbym skrzyknąć brygade od heli makarewicz na piwo!! termin do uzgodnienia
kazdy szanujący sie zamoyszczak wie o czym mowa!!! miki, 3eciaq, grudzin, aga co wy na to??? -
Anonim
a ja na to jak na lato. Ja do niej nie pojde - niech ona do mnie przyjdzie :] -
Mikolaj
-
mazi
a wy jak zwykle nie łapiecie o co chodzi, ja sie wcale a wcale z makarewicz baratać ani co lepsze widzieć NIE CHCE. chodzi mi o ustawke na browar, najnormalnie w świecie. taka klasowa (jakby to nie brzmiało głupio) posiadówa w pubie przy piwq, itd.. boroń boshe nie z makareną:P no a teraz lepiej??? -
-
Mikolaj
-
Anonim
-
Anonim
ale najfajniej byloby jakby ktoś nas zaprosił do siebie nie :]? Bo niby ciepło, ale spać na ławce nie lubie... -
mazi
mam nadzieje ze to jaką żaluzja była.. ze masz moze ochote przyjąć motłóch do siebie..:)) hehe -
Anonim
-
Mikolaj
-
Anonim
-
mazi
falenica to stolica reszta to okolica!!! ale tak na serio to mi autostrade za oknem budują i śrdenio alkohol wchodzi..:PPP
no to trzeba jaca nakrecić:P -
Anonim
-
mów kiedy kochasz!
-
mazi
no cósz... okolice liceumm piekne lasy, zielone polany:)
a tak na marginesie: panie trzeciaq, wie pan ze misiek vel foka sie pojawił???:>:>
-
Anonim
-
Mikolaj
-
mazi
no zyja sobie powolutku, kucharz ma grono to go namierz:> a siwek pochłonięty został przez bakterie, zaczal sie uczyć bardzo pilnie zdaje wszystko szybko i bez problemu... cholera, co sie z człowiekiem stało:?:>??!!
-
Anonim
-
Mikolaj
- 1
- 2