ZAMOYSKI :-) [1474]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mazi

na wstepie witam wszystkich,

grono jest ok!!
    zamoy jest ok!!
    piwo tez jest ok!!
    korzystajć z okazji chciałbym skrzyknąć brygade od heli makarewicz na piwo!! termin do uzgodnienia
    kazdy szanujący sie zamoyszczak wie o czym mowa!!! miki, 3eciaq, grudzin, aga co wy na to???
  • Anonim

a ja na to jak na lato. Ja do niej nie pojde - niech ona do mnie przyjdzie :]
  • Mikolaj

buahahahaha
  • mazi

a wy jak zwykle nie łapiecie o co chodzi, ja sie wcale a wcale z makarewicz baratać ani co lepsze widzieć NIE CHCE. chodzi mi o ustawke na browar, najnormalnie w świecie. taka klasowa (jakby to nie brzmiało głupio) posiadówa w pubie przy piwq, itd.. boroń boshe nie z makareną:P no a teraz lepiej???
  • Mikolaj

w jakim pubie...w parku...tradycyjnie....
  • Anonim

aaaa... no dobra, to ja piję:]
  • Anonim

ale najfajniej byloby jakby ktoś nas zaprosił do siebie nie :]? Bo niby ciepło, ale spać na ławce nie lubie...
  • mazi

mam nadzieje ze to jaką żaluzja była.. ze masz moze ochote przyjąć motłóch do siebie..:)) hehe
  • Anonim

:] - myslalem raczej o Jacu
  • Mikolaj

w sumie.....
  • Anonim

a w ogole to ja w Falenicy dawno nie byłem... :>
  • mazi

falenica to stolica reszta to okolica!!! ale tak na serio to mi autostrade za oknem budują i śrdenio alkohol wchodzi..:PPP
    no to trzeba jaca nakrecić:P
  • Anonim

no te se pogadalismyyyyyyyyyyyy :]
  • mów kiedy kochasz!

mazi to gdzie ty w Falenicy mieszkasz?
  • mazi

no cósz... okolice liceumm piekne lasy, zielone polany:)

a tak na marginesie: panie trzeciaq, wie pan ze misiek vel foka sie pojawił???:>:>
  • Anonim

@Mazi: Co tam slychac u Kucharskiego i Wojtka Siwka?? :P
  • Mikolaj

ej, idzimey do parkensa.....w piatek czyli dzis.
  • mazi

no zyja sobie powolutku, kucharz ma grono to go namierz:> a siwek pochłonięty został przez bakterie, zaczal sie uczyć bardzo pilnie zdaje wszystko szybko i bez problemu... cholera, co sie z człowiekiem stało:?:>??!!
  • Anonim

co z grillem?
  • Mikolaj

ja nie wiem....
  • 1
  • 2
| |

no - najlepsza na świecie szkoła!

XVIII Liceum Ogólnokształcące im. Jana Zamoyskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono