-
ulijah
hejka! to do ludzi co jeszcze pobędą troszkę w Zamoyu :) ksiązki bym komuś sprzedała - mam zarówno z 1, 2, jak i 3 klasy. Z profilu mat-geo-inf. Jak kyoś się zdecyduje niech pisze do mnie jakie ksiązki potrzebuje to sprawdzę czy akurat mam.
Mam nadzieję że się ktoś odezwie.... -
SmÓłEk
ja prawdopodobnie bede chetny na 2 klase... oczywiscie jezeli poprawke z matmy napisze:)))
Wiec juz masz prawdopodobnie klienta -
CubuS
opytmista; ]]]
no ale będziem trzymac kciuki miszczu; ]
wielkie pozdro dasz rade!!!
-
ćwiartka
-
-
dAnioł
Skoro Wy to i ja się dołączę, ale dla odmiany podręczniki do humana...1,2,3 klasa... -
Domar
-
Domar
-
konrad
Ja chętnie przyjmę wszelkie klasówki i wypracowania na całą 3 klasę...; p
-
dAnioł
-
konrad
niestety mała czarna - Dębek... no ale tematy wypracowań to chyba podobne... poza tym zawsze można zgłosić własny :)
Bo te wypracowania z netu to u Dębek, przynjamniej jak ja się na nich podpisywałem, strasznie rzadko 2 dostają; p -
dAnioł
-
konrad
dzięki, jednak moim jedynym na razie zmartwieniem jest wytłumaczenie się z ocen na jutrzejszym świadectwie...ehh... -
dAnioł
hyh...to wy jutro zakończenie roku macie...a ja wpadam szafkę opróżnić :D:D we wtorek wyniki matur !!:/ -
konrad
-
Anonim
-
dAnioł
tak pocichuuuuu...powiem że AWF....a co bedzie nie wiem...:/....a szafkę...rzecz pewna - mam żółtą...:P -
konrad
hehe... dobra, ide spać, bo faktycznie głupoty zaczynam pisać... :)
i już wiem że awf; ) powodzenia -
dAnioł
-
Izolda
hehe ja jak dzis szafke oproznilam, to myslalam, ze tego do domu nie doniose.. jeszcze inteligentnie w szpilkach poszlam.. na kilometr widac blondynke....:/ -
Anonim