-
)) PAN BANAN ((
Po pierwsze: czy warto i dlaczego???
Po drugie: ile punktów trzeba miec do spol-eku????
Po trzecie pogratulujcie tej dziewczynie z targow co sie tak ladnie przede mna produkowala :))) -
Bies
-
Anonim
1. nie warto bo w tej skzole panuje zamordyzm jest nietolerancyjna i nie pozwala rozwijac wlasnych zainteresowan. Jesli ktos cie namawial zeby tutaj przyjsc to pewnie to byla osoba z 1 klasy ktora sie boi o wlans edupsko w tej skzole i jak jej kazali to poszla i sie produkowala albo ktos z 2 klas kto sie chcial podlizac albo jakis sadomaso
2. chyba ilosc pnktow zalezy od tego jak trudne beda egzaminy ale biorac pod uwage ze co roku sa banalne to zapewne cos kolo tego ile w tamtym roku a to juz musisz sie pytac kotow
3. podaj imie najlepiej nazwisko wyglad to my sie juz jej wypytamy dlaczego cie oklamywala
Zasadniczo nikomu nie polecam tej szkoly jest tyle roznych alternatyw wykluczajacych zamoy'a! -
Krysia
e... moja siostra cioteczna skończyła to LO i jakoś była zadowolona z wyboru tej szkoły. Ja też mam zamiar i koniec. -
-
elasto
ja też zdecydowanie odradzam, nic sie w tej szkole nie nauczyłem, z matmy ciągle mam korki, umiem tematy, a klasówki są takie ze albo dostajesz lache, albo ledwo fartem masz 2 :/ (pzdr dla muchy), fizyka - tabaluga, babka nie potrafii nauczyć, zanudza i nie mozna się skoncentrowac, polski - wiem ze z kozyrą jest zapierdol, z waszakiem jest luz, ale nic sie nie ucze, śpie na lekcjach, no poprostu nie polecam, chyba ze ktoś lubi zapierdalać w szkole, uczyć sie w domu...
pzdr -
)) PAN BANAN ((
a tak serio mozecie wymienic jakies argumenty za i przeciw??
ja mieszkam w markach i mialbym tam do was niezly dojazd.
na razie chodze do gimnazjum do wladyslawa IV i jakos daje rade wiec mysle ze u was tesh sobie poradze :P
a co wybralibyscie z tej listy:
-zamoy
-rej
-wladek
-witkiewicz
-dabrowski
????????????????????????? -
Anonim
moim zdaniem szkola zla nie jest. to ze zapierdol - a gdzie nie ma? i nauka polega na samodzielnej pracy. pokazcie mi chociaz jedna szkole w ktorej nic nie trzeba w domu robic!
nauczyciele.... zalezy od czlowieka. na Korczynska narzekalismy cala 1 i 2 klase, ale prawdw jast taka ze cos nam do tych glow wsadzila. Debek jest jaka jest, ale czasami interesujace tamaty porusza. [ostatnio na Bukowskiego czytala... ]
ale secyzja i tak nalezy do was... -
Bies
tzn w sumie, "zapierdol" to słowo względne - jak nigdy nic nie robiłes i nagle każą ci coś w domu samemu robić, to bedzie to dla ciebie nowość, nie? A tak normalnie to można w sumie spoko sobie tu żyć i nawet sie nie napracować aż tak (chyba że chcesz mieć błyśk oceny) - to jest moje zdanie. -
elasto
@BANANATOR
stanowczo polecam dąbrowskiego, mam pare znajomych tam, bardzo sobie chwalą i wiesz mi ze są to ludzie naprawde spoko (nie jacyś maniacy nauki :P)
@~bittersweet ~
no, ja wiem, ze nauka polega na samodzielnej pracy, ale to w takim razie po co mi szkoła?? przeciez ja w obecnej chwili równie dbrze mógłbym nie chodzic do szkoły, uczyc sie samemu i wyszłoby na to samo... po co ja mam chodzic na matme, jak wracam do domu nic nie rozumiajac z matmy i mam korepetycje i wszystko od nowa zaczynam (temat itd.), fizyka to samo...
pzdr -
Bies
@ela$to
też znam stamtąd kilka osób i powiedzieli że nie jest to szkoła marzeń; )
"w pierwszej klasie w pierwsyzm miesiacy bym tak powiedziala :P" -
)) PAN BANAN ((
wiecie co??
ja chodze teraz do wladka i nie wiem moze jestem na tyle dziwny ale w domu nic nie robie poza jakimis wyjebanymi referatami na 7 stron!!!!
ale tak ogolnie to spoko tylko ze moim zdaniem ten system nauki po to podzielili na trzyletnie okresy zeby sie ludziom nie nudzilo
we wladku sobie nagrabilem rowno i czas zmienic szkole :P
ale tak ogolnie to podoba mi sie zamoy :D:D:D:D -
ani česká, ani hezká
>(( BANANATOR )) napisał
>a tak serio mozecie wymienic jakies argumenty za i
>przeciw??
>ja mieszkam w markach i mialbym tam do was niezly dojazd.
>na razie chodze do gimnazjum do wladyslawa IV i jakos daje
>rade wiec mysle ze u was tesh sobie poradze :P
>a co wybralibyscie z tej listy:
>-zamoy
>-rej
>-wladek
>-witkiewicz
>-dabrowski
>?????????????????????????
Witkiewicz! Idź do Witkiewicza! Ja chciałam tam iść, ale stwierdziłam, że to LO jest zbyt daleko, a do Zamoya mam na piechotę 15 minut... Miałam znajomych, którzy go skończyli i byli bardzo zadowoleni. Co do Dąbrowskiego słyszałam, że niczego nie uczą, a do Reja chodzi moja najlepsza przyjaciółka i mówi, ze wielu nauczycieli jest nienormalnych( np. u jednego na klasówce nie można nawet nic skreślić i poprawić; )) i podobno kilku uczniów popełniło samobójstwo. Ogólnie jak czasem mam zły dzień i już dosyć Zamoya, to mówię sobie: "W Reju mają gorzej!" i humor mi się poprawia. :P -
Bies
-
محام
dawno już się nie wpisywałem na tym gronie i chyba najwyższy czas (tym bardziej, że lubię takie kontrowersyjne tematy) :P
bittersweet gada głupoty więc jej opinii w ogóle nie bierz pod uwagę (sorry Madzia, ale nie mogłem sobie tego odmówić) :P
a do Władka nie idź, bo mam tam siostrę i trzeba tam obciachowe mundurki nosić :) poza tym w Zamoyskim naprawdę nic się nie robi przez 3 lata, a nauka rozpoczyna się miesiąc przed maturą więc (chociaż nie sądziłem, że kiedykolwiek to napiszę) warto tu zdawać :) -
Anonim
akurat z matma to wychodzi na plus jak ma sie te gole caly czas w koncu sie okazuje ze cos sie umie gorzej ze niektorzy wylecieli przez matme do dobrych skzol i tam nie maja z nia zadnych problemow
z tej listy to pewnie dabrowki ale wszystko zalezy od profilu
mam kolezanke w witkacym i tam jest tak ze mogla wogole nie chodzic do skzoly a i tak miala 6 same praktycznie typowo humanistyczna skzolka nastwaiona na olimpiady konkursy itp. ale luzy za totalne raczej
rej podobno niezly ale jesli juz to dabrowksiego bym raczej wybral
wladek ponoc nawet ok oprocz moundurkow ale osttanio podobno dobrych fizykow maja i zaczynaja z tego powodu zbierac profity wiec jesli mat fiz to podobno tam niezle
zasadniczo jakbym ja mial wybierac jescze raz to raczej dabrowksi a jesli nie to rej i tyle :)
jak ktos trafia do zamoy'a to szybko uczy sie co to nadzieja wiara milosc
nadzieja - bo nadzieja umeira ostatnia
wiara - bo czyni cuda
milosc- do alkoholu bo jakos tzreba zatopic smutki
zasadniczo jakos mozna przetrwac te 3 lata
Nie wiem moze ja tak mowie bo mam beznadziejnego wyhcowawce przez ktorego przez 3 lata cierpimy , moze dlatego ze w tej skzole klasa F jest z gory skreslona jako ta z najgorszym zachowaniem (i akurat moze i trafnie :P), moze dlatego ze zaliczono nas do potencjalnej GTW, moze dlatego ze lubie sie klocic i nikomu nie chce sie podporzadkowac, moze dlatego ze mam wlasne zdanie,
a moze ta szkola jest naporawde tragiuczna jak 80% ludzi jest na nia wkurzonych, potem zostaje sie absolwetnem i wymazuje sie zle wspomnienia wiec sie zaczyna ja zachwycac tylko ze w porownaniu z innymi skzolami nasza to mniej niz zero.
W dzisiejszych zcasach w innych szkolach to faktycnzie szkoly sa dla ucznia ale u nas z decydowanie to my jestesmy dla szkoly.
Nie wybierajcie tej skzoly tutaj zadza komunisci, semici i pisory.
Jak ktos widzi co teraz z Polska robi pis to wlansie z zamoy'em tak robia od 100 lat wiec jak ktos sie zastanowi jak chce tu przyjsc jak Polska by wygladala za 100 lat jesli zadzili by nia kaczki.
PZDR dla wariatów. -
włodek
-
Słodzio
ad.1 Zgadzam się z przedmówcą. Jest wielu super nauczycieli, którzy Ci na długo zapadną w pamięć pozytywnie. Szczególnie docenisz ich będąc już szczęśliwie studentem i siedząc na wykładzie z historii społecznej Polski, kiedy to będziesz miał wrażenie, że wszystko już wiesz z liceum! Choć są i tacy, którzy niczego Cię nie nauczą, jak mnie np. matematyki i francuskiego. .. -
Oll
Prawda z ust Słodzia płynie. Jeśli będziesz mieć szczęście, spotkasz ludzi, z którymi spędzisz pewnie resztę życia (; ) ). Nauczyciele... Co kto lubi. Ale jeżeli chcesz do czegoś dojść, to po Zamoyu spokojnie sobie poradzisz. Pod warunkiem oczywiście, że, jak pisała bittersweet, popracujesz także samodzielnie... Potem na studiach nie poczujesz się zaskoczony/-a.
pzdr. -
)) PAN BANAN ((
czyli w wielkim skrocie :P
atmosfera jest w miare ok tylko zalezy od tego na kogo sie trafi :P
a jak chce do czegos dojsc to psoko szkola tak ?? -
zachórzony ELF
w bardzo wielkim skrócie: TAK!
a ja tęsknię za moim Zamoyem! Ta szkoła ma wady, ale która ich nie ma?? A na studiach na prawdę się przeżywa szok: "ojej! Czy na prawdę tylko ja rozumiem o czym mówi wykładowca? ojej! nic się nie uczyłam i znowu 5?" :D :) :D podoba mi się to!!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem