-
Tomek Lasocki
buhaha wlasnie wybuchla kontrrewolucja na gronie samorzadu... oto z odmetow nicosci i odchlani kosmosu wylania sie NOWE!! padnijcie na kolana... bo oto nadchodzi NOWY WATEK!!! buhahahaha!!
jest to zakrojona na szeroka skale prowokacja sil burzuazyjno-reakcyjnych i kontrrewolucyjno-imperialistyc zno-kapitalistyczno-kulakowo-a ntysocjalistyczno-spekulacyjno -bumelancko-sanacyjnych przed ktora ugnie sie lud pracujacy miast i wsi!!!!!! -
Żwirek
-
Anonim
wzywam wszystkich 'prawdziwych' nowowątkowców do bojkotu tej miernej podróbki! -
J.A. Dziuba
-
-
Tomek Lasocki
ne ma ne!! tego sie nie da juz powstrzymac sprawy poszly za daleko!!! maszyna partyjna ruszyla juz z miejsca!!! a tak apropo:
pani pyta malego Wanie w szkole:
-Kto jest twoim ojcem?
-Towarzysz Putin!!!
p.s. GRATULACJE DLA JUSTY, TRZYMAMY KCIUKI JUTRO... -
Tomek Lasocki
ha!! sily kontrkontrrewolucyjne sabotowaly wysilek aktywu partyjnego, niszczac czesc mojej wiadomosci!!!
ale nie martwcie sie Towarzysze, mam tu joke w calosci!
pani w szkole pyta malego Wanie:
-Kto jest twoim ojcem?!
-Towarzysz Putin!
-A matka?!
-Sowiecka Ojczyzna!
-A kim chcesz zostac?!
-Sierota...
to tak apropo ostatnich wyczynow prezydenta P. -
Carlos
wreszczcie znalazl sie odwazny precz z dyktatura kapitalistycznych kobitrek. masz poparcie towarzyszy-braci z Wietnamu -
madzior
przyglądam się tej inicjatywie z dystansem- w cieniu wyczekując aż...
...STRACICIE WĄTEK -
Carlos
Prawdziwie oddanym sprawie rewolucji nigdy nie zabraknie argumentow gdyz racja jest po naszej stronie. precz z kontrrewolucja i ignorancja. kto nie z nami ten przeciwko nam -
Michał Dz.
naszym celem jest zamiana nowego na nowsze! I nic nas nie powstrzyma!!!!! -
Anonim
ten nowy wątek jest bardziej twojszy niż nasz!!! nasz jest najnajszy!!!!
-
Carlos
ech zycie zycie... niektore watki odchodza w zapomnienie, niektore przechodzxa do historii -
J.A. Dziuba
-
Anonim
-
Tomek Lasocki
skoro nasze szeregi rosna w miliony mozna zorganizowac I Oficjalny Zjazd Aktywu...
w programie mnostwo atrakcji:
-czerwone obrusy,
-kawa w szklankach,
-oranzada,
-calkowicie darmowy, partyjny zwis meski dla kazdego,
-gozdziki, sztuk 1 dla kazdej z aktywistek,
-kilo kartek na mieso dla wszystkich,
-uroczyste wprowadzenie sztandaru Partii,
-defilada na Placu Czerwonym: samoloty, rakiety, szczesliwi kombatanci, loza przyjaciol kontrrewolucji, itp. itd.,
-loteria fantowa z atrakcyjnymi nagrodami (ordery Czerwonej Gwiazdy, Budowniczych Komunizmu),
-PONCZ I CIASTKA
Towarzysze nie damy sie zastraszyc Kapitalistom!!!!! Gdyz mowie wam, niestrudzeni budowniczy lepszego systemu. Komunizm jest juz na horyzoncie*!!!
*horyzont - utopijna linia styku nieba z ziemia, ktora oddala sie, gdy chcemy sie do niej przylizyc... -
Żwirek
-
Motyl
-
Anonim
Dziuba no przecież wiadomo że jestem. \Nie mogę mesa wysłąć ani do Siebie zadzwonić bo zostawiłąm tel u takiego jednego w samochodzie, ale po południu go odzyskam... -
Motyl
dziuba jest zajęta, jest w łodzi, na rozprawie apelacyjnej, w pracy pracuje zapracowana -
Tomek Lasocki
a pewnie, ze spadl... ja sie z tym nie kryje!! jestem gupi jestem z tego dumny; )