Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Carlos

moze jakas impreza dla samorzadowcow w koncu czerwca? dajcie znac czy sie uzbieraja ludzie to zalatwie klub
  • Carlos

oczywiscie chodzi o darmowe wejciowki
  • Czaja

dla mnie bomba, z przyjemnoscia sie wybiore :)
  • .::K r z y s i e k::.

Imprezka kończąca rok (przynajmniej dla I roku) jest dzisiaj w nieśmiertelnych HYBRYDACH. W sensie - wydział się tam zbiera :P
  • madzior

hybrydy dziś!
  • Michał Dz.

ja rowniez... o ile bedzie to po 24ym, wczesniej przez kilka dni nie ma mnie w Wawie
  • madzior

dzis HYBRYDY idziemy wszyscy raz raz
  • J.A. Dziuba

dziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaa aaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjj; ))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
  • J.A. Dziuba

Kto nie idzie ten gapa; p
  • madzior

umieram!!!
  • Anonim

dobra, w końcu ja i marcin się bawimy! wakacje at last!!!
    kto idzie na piwko jutro?
    kino? proszę bardzo!
  • J.A. Dziuba

ja w sumie moge; )
  • Carlos

pamietajcie o sobotniej imprezie
  • Michał Dz.

ja w sumie tez moge. Przekazecie mi jakie sa ustalenia?
  • Carlos

sob. u kasi sawickie (oblewanie obrony i parapetowka) ul. wyscigowa 4C/37 jak by co to dzwon 601230459 do mnie. Zwirek na pewno bedzie wiec bedzie mial dokladniejsze informacje
  • madzior

prośba kierowana od Kasi- napiszcie jej smska czy bedziecie- musi miec listę dla ochrony
  • Anonim

ja będę na pewno u Kasi!
    ale dziś chodzmy może na piwko,
    co wy na to?
    jakieś parasole, dobra? gdzie jest fajnie?
  • J.A. Dziuba

ja tez u kasi zamuierzam byc....buzi dla kasi....Dzusta....no to grzie w koncu:)
  • Carlos

beztroskie blond zycie
  • J.A. Dziuba

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa osleplam...................... .....;))))))))))))))
| |

"grono wzajemnej adoracji" członków, sympatyków i przeciwników Samorządu Studentów WPiA UW...

Fotki

Miejsca grona (0)