Zaginione skarpetki. [694]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grono.Net

hahahah qrcze ze tesh o tym pisze... jak wrzucam czarne skarpetki do pralki a potem je wyjmuje to sie okazuje ze nie mam wszystkich! co sie z nimi dzieje? moj ojciec je zachachmęca u siebie bo tesh ma czarne i mysli ze to jego... tylko jak on tam stope wsadza jak ja mam 38 a on 43...:|
    to tylko u mnie tak jest czy u was tesh!?
  • Grono.Net

;) mi sis zabiera. bo mam fajne. pasiaste. i tak mi je rozciągnie, że póżniej aż wstyd buta zdjąć.
  • Grono.Net

hahahahahhah, moja siostra mi tesh zabiera, czarne stopki ale potem grzecznie oddaje czyste:)
  • Grono.Net

zazdroszę. mojej się nie da wychować już niestety.; ]
  • Anonim

brat nosi tylko czarne, tata ma stopę najmniejszą w rodzinie; P mama to w miarę poważna kobieta i takich w paski nie lubi:) tylko babcia... tak, być moze to wlasnie babcia mi je zabiera :P
  • Grono.Net

hahahahahahahahahhahaahah.... ehh a ja nie mieszkam z babcia... co do mojej mamy hmm ja wole grubsze a poza tym ona najczesciej smiga w rajstopkach:P... oh ble, nie przepadam za rajstopkami a wy?
  • Grono.Net

nieee. rajstopy są ble. jak w spódniczce to na gołe nogi. a w zime w ogóle bez spódniczek o.
  • chiczkok

Aa mi zabiera tata i się nie przyznaje.Mama preferuje białe a ja wszystkie oprócz białych więc z mamą nie mam kłopotów.. tylko ten tata:P muszę go utemperować :DDDDD
  • Grono.Net

ale skarpetki czy rajstopy Ci zabiera!?:>
    nie no u mnie tatus nie podkrada rajstop:P ale za to moja siora zabiera ojcu bokserki (podkreslam ze to nie uzywane bokserki zeby nie bylo:P:P)!!

p.s.
    wiem chodzilo o skarpetki:)

slodkich snow!!!!:)
  • Woltron

ja tylko podkradam ojcu skarpetki... ale cichosza; ) On zresztą czasami też mi... skarpetkowa wojna trwa; )

• Grono.Net

mysle ze nikt Cie tu nie wyda;) mozesz spac spokojnie:)

wojna skarpetkowa hahahahahahaah dobshe powiedziane:) a u mnie w ogole wojna bielizniarska dobshe tylko ze innej bielizny se nie podprowadzamy:P
  • Grono.Net

no coz, u mnie rozmiary by sie nie zgadzaly.; ]
  • Grono.Net

:)))
  • Anonim

:P

bieliznowa trwa, u mnie tez:P babka jak składa pranie, to podrzuca mi brata bokserki, a bratu moje majtasy w kwiatki:P i zawsze sie zastanawiam czy ma zeza, czy moze jaja sobie robi :P
  • Agrafka

heh...
  • Grono.Net

tak to napewno jaja:D:D:D:D:D:D
    zazdroszcze babci!
  • Anonim

daj spokój :P moge ci ją oddac i jeszcze dopłace :P
  • Anonim

Ci :)
  • Grono.Net

hahahaha no dobra ale gdzie ja ta Twoja babcie ulokuje;|..?
    jush wiem, po drugiej stronie antresoli:D
  • Agrafka

ejejejej chyba bedzie licytacja ja chce twoja babunie
| |

Też masz problem ze znalezieniem pary w skarpetce lub ogólnie nie masz OBU SKARPETEK?! no to w tak...

Fotki

Miejsca grona (0)