- 1
- 2
-
Anonim
jestem tu nowa..nie wiem czy ta zagadka juz byla bo nie przeczytalam wszystkch tematow...jesli tak to powiedzcie a jak nie to myślcie; ) a wiec:
"Co jest potężniejsze niż Bóg,
Bardziej złe niż sam diabeł?
Biedni to mają,
Szczęśliwi potrzebują,
A jeżeli będziesz to jeść- umrzesz! "
?????????????????????????????? ???????????? -
Anonim
hehe......
hehehe.....
hehehehhe....
to jest okropna zagadka, duzo na nia czasu stracilam, a jak opowiadam ja znajomym, to sie wsciekaja po poznaniu prawidłowej odpowiedzi .:)
POWODZENIA w kazdym razie
-
gosuvart
-
gosuvart
God is good jakby nie było...; ) ale to chyba znane jest :P [bynajmniej przeezemie i chyba nie tylko (Olu:P) ale to NIC :p] -
-
Fidelx
było już było ale serdecznie witamy pani Magdo na naszym skromnym i przyjemnym gronku; ) -
gosuvart
-
Fidelx
tudzież seteczką; P takiej gościny jak na gronie zagadki nigdzie indziej nie znajdziesz; P -
~~~~<><~~~~
hehe, jak tak dalej pojdzie to zaraz zorganizujecie jakis komitet powitalny w domu;) -
~~~~<><~~~~
-
dezinte
-
Fidelx
hehe śmiesznie by to było; P wyobrażam sobie nasze spotkanie live, zajebiście by było. U kogoś w domku albo w pubie, kazdy obowiązkowo musiałby przyjść z jedną zagadką, a później pilibyśmy na umór, olali zagadki i pospadali pod stół. a next day na gronie zgadka : ile gronowicze z tego grona są w stanie wypić wódki w jeden wieczór; P; ); P hehe -
Anonim
hahahaha :) dziekuje bardzo za powitanie :) no no ulturka tu u Was jest :) juz mi sie podobie :) szkoda ze zagadka jest znana ....ale postaram sie nastepnym razem :P poki co dzieki wszystkim za mile slowa i pozdrawiam -
gosuvart
-
Fidelx
hehe gosuvart odpowiedź jest prosta: gosuvart, fidelx, pan dezinte = hmm myśle że 2 l spokojnie; P -
Fidelx
-
Anonim
-
Anonim
-
gosuvart
-
Anonim
-
Anonim
Ale ja to lubie :)
http://grono.net/user/topic-show.js...
P.S. Mozna by zrobic linki powiazan do zagadek i z pierwszych liter topicow wyjdzie jakies haslo :)
P.S.II Magda chyba sie na mnie nie obrazisz, wrrr :)
- 1
- 2