• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jestem tu nowa..nie wiem czy ta zagadka juz byla bo nie przeczytalam wszystkch tematow...jesli tak to powiedzcie a jak nie to myślcie; ) a wiec:
    "Co jest potężniejsze niż Bóg,
    Bardziej złe niż sam diabeł?
    Biedni to mają,
    Szczęśliwi potrzebują,
    A jeżeli będziesz to jeść- umrzesz! "
    ?????????????????????????????? ????????????
  • Anonim

hehe......
    hehehe.....
    hehehehhe....
    to jest okropna zagadka, duzo na nia czasu stracilam, a jak opowiadam ja znajomym, to sie wsciekaja po poznaniu prawidłowej odpowiedzi .:)

POWODZENIA w kazdym razie
  • gosuvart

hyhy ]:-> God.
  • gosuvart

God is good jakby nie było...; ) ale to chyba znane jest :P [bynajmniej przeezemie i chyba nie tylko (Olu:P) ale to NIC :p]
  • Fidelx

było już było ale serdecznie witamy pani Magdo na naszym skromnym i przyjemnym gronku; )
  • gosuvart

aa no tak kurde kultura uciekła:P Witamy witamy:)
    chlebem i solą:)
  • Fidelx

tudzież seteczką; P takiej gościny jak na gronie zagadki nigdzie indziej nie znajdziesz; P
  • ~~~~<><~~~~

hehe, jak tak dalej pojdzie to zaraz zorganizujecie jakis komitet powitalny w domu;)
  • ~~~~<><~~~~

nie pozostajac daleko w tyle: aloha magda!:D
  • dezinte

heh
  • Fidelx

hehe śmiesznie by to było; P wyobrażam sobie nasze spotkanie live, zajebiście by było. U kogoś w domku albo w pubie, kazdy obowiązkowo musiałby przyjść z jedną zagadką, a później pilibyśmy na umór, olali zagadki i pospadali pod stół. a next day na gronie zgadka : ile gronowicze z tego grona są w stanie wypić wódki w jeden wieczór; P; ); P hehe
  • Anonim

hahahaha :) dziekuje bardzo za powitanie :) no no ulturka tu u Was jest :) juz mi sie podobie :) szkoda ze zagadka jest znana ....ale postaram sie nastepnym razem :P poki co dzieki wszystkim za mile slowa i pozdrawiam
  • gosuvart

Fidelx - Ty takich trudnych zagadek to nie wymyslaj...;p
  • Fidelx

hehe gosuvart odpowiedź jest prosta: gosuvart, fidelx, pan dezinte = hmm myśle że 2 l spokojnie; P
  • Fidelx

a z Ganjalfem i Madzią hmm ? ile to będzie?
  • Anonim

nie bediemy gorsze :) razem 4 l? :>
  • Anonim

gorsi mialo byc; )
  • gosuvart

<rotfl> trza by było napad na jakąś hurtownie alkocholi zrobic:>
  • Anonim

pod domem mam macro a tam zawsze taniej; ) bo hurtem :D
  • Anonim

Ale ja to lubie :)
    http://grono.net/user/topic-show.js...
    P.S. Mozna by zrobic linki powiazan do zagadek i z pierwszych liter topicow wyjdzie jakies haslo :)
    P.S.II Magda chyba sie na mnie nie obrazisz, wrrr :)
  • 1
  • 2