Z pod znaku panny... [897]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • >EMILA<

Jakie są panny co do swoich partnerów?Czy są stałe w uczuciach czy moshe lubią skakać z kawiatka na kwiatek?Jak to z nami Pannami jest? Jezeli chodzi o mnie to mysle ze jestem stała w uczuciach,ale czasami różnie bywa...Ale jak jush ktos mi sie spodoba to na długo...
  • Grono.Net

moim zdaniem są stałe w uczuciach.... bo się pewnie obawiają konsekwencji wynikających ze zdrady...
  • Madziorek

Co do stałości w uczuciach, to sie zgadzam. Poza tym uważam że zwiąski z Pannami są fajne, a wiem coś o tym bo spotykam sie z Panną =) Fajne połącznie: panna + panna = fajna zabawa
  • Anonim

wedlug mnie jezeli chodzi o stalosc w uczuciach to panyy zadko zmieniaja swe poglady(czyli sa stale w uczuciach) jednak jezeli ukochana osoba nas zdradza to milosc moze przerodzic sie w wielka nienawisci......
    jednak panny nie potrafia sie gniewac na swoich znajomych:D i nawet najwiekszy gniew dosc szybko mija:P jenak [przynajmniej ja] aby zlosc minela trzeba sie wyzyc fizycznie np sport.......
  • Anonim

zgadzam sie w 100% iz Panny sa stale w uczuciach...wiem to ze swojego doswiadczenia...najgorsze jest to ze jak sie juz zakochuja to tak mocno ze ajjj...i zcasami wynikaja z tego problemy ale zawsze dajemy rade....chillout.:)
  • good_girl

A moze mi mi powiedzcie jak panne poderwac bo taka jedna bardzo mi wpadla w oko i teraz mam problem
    wszelkie rdy i sugestie beda mile widziane :)
  • Anonim

niestety pomimo ze panny laczy znak zodiaku kazda jest rownie orginalna i niepowtarzalna jak kazdy czlowiek i tak jak do kazdego trzeba mniec specjalne podejscie:D:D:D a to trzeba wyczuc:P wiec trzeba do tego podchodzic malymi kroczkami
  • Anonim

jako panna potwierdzam w 100% słowa kasiulki
  • Anonim

Zgadzam się całkowicie, że Panny potrafią się zakochiwać do szaleństwa i są stałe w uczuciach. Chociaż jak byłam sama to lubiłam sobie czasem poszaleć z chłopakami, ale teraz...to co innego. Jestem wierna jak slodziutka psinka
  • Αγνη ew. أغنيس

heh , mój kazdy zwiazek byl dlugi i na kazdym chlopaku mi zalezalo , choc tylko obecnego tak bardzo kocham , ale sie zgadzam z tym ze panny sa w 100% stale w uczuciach
  • misiaa

i są bardzo tolerancyjne dla partnerów:)
  • Anonim

Jest mozne nawet za bardzo!!! :]
    Czyli podsumujac panna jest...
    1) Stala w uczuciach
    2) Zakochuje sie szczerze...
    3) Jest tolerancyjna dla partnera
    kurde... to w sumie tylko 3 cechy ale jakże ważne.. To czemu nikt mnie nie chce; P
  • Anonim

moze sie nieodpowiednio starasz ja np nie nazekam:D
  • Anonim

Moze pooprostu nie spotkałeś odpowiedniej osoby, która mogłaby Cię docenić
  • Anonim

ehh... moze... A kto to wie.... :( Ide na pivo....
  • gryga

Panny w związkach są cholernie wymagające.... strasznie dziwne.... wyrozumiałe aż nadto..... naiwne.... wrażliwe???
  • misiaa

wymagające??czy ja wiem, a co to znaczy dziwne??

naiwne są, niestety:(
  • Edit

Wiecie co?Ja bym nie zamykała panien w schemat.Jesteśmy na pewno uczuciowe (przynajmniej ja) i rządzą mną zdecydowanie emocje (krew nie woda :) ale z tą wiernością różnie bywa...Jeżeli czujesz,że to ta wyjątkowa osoba,świata poza nią nie widzisz to oczywiste jest,że będziesz wierna/wierny (to się tyczy każdego zanku zodiaku). Nasza naiwność wynika z wiary w dobroć ludzi,no cóż zawsze można znaleźć jakąś pozytywną cechę w tych ludzkich istotkach :)
  • Anonim

wiecie co??? czytam te wasze wypowiedzi i dochodze do wniosku ze "dziwna" ze mnie panna........ bo co prawda jestem stala w uczuciach ale jak juz z kims jestem to tak za bardzo nie zalezy mi na tej osobie...... wlasciwie to mozna powiedziec ze nie angazuje sie w zwiazek......... ale tez nie wyobrazam sobie czegos takiego ze bedac z jakims chlopakiem moglabym go zdradzic albo cos w tym stylu (nawet jesli mi na nim nie zalezy)
  • Anonim

eheheh... "Zajmiemy sie tym doktorze Klaus" No to mamy juz jeden wyjatek od pannowego schematu :]