-
-.-
Telewizja TVN planuje drugą edycję tanecznego show "You Can Dance - Po prostu tańcz!". Castingi do kolejnej odsłony programu rozpoczną się prawdopodobnie na początku nowego roku.
kto sie wybiera? :DD -
Tamara .
-
-.-
-
-.-
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
peem
>halavi.cookie napisała:
>proste ze ja:D juz rpacuje nad choreografia u egurroli hehe
to od przyszlego roku bedziesz gwiazda tv i bedziemy sie Toba zachwycac na forum; D -
Ania
oj to super ze bedzie 2 edycja:) brakuje programów o normalnych ludziach, ktorzy spełniaja swoje marzenia robiac to co naprawde kochaja.. po co mi ogladac spiewajace lub tanczace 'gwiazdy'?
dlatego zgadzam sie z malaszynskim ze w tej chwili w tv to najlepszy program
-
omega
-
Tamara .
powaznie mowie... przez ostatnie 1.5roku mial,am rpzewrwe jestem po ciezkiej kontuzji kosci piszczelowej przed 6miesiecy...ale slyszac od agustina ze milo mu bedzie mnie widziec na castingu do drugoiej edycji to cos mnie wzielo i powoli powoli wracam na treningi i pojde na ten casting!;)))
i nie po kase czy broadway center,chcialabym znow uslyszec krytykujacego mnie michala=]
-
peem
>omega napisała:
>podobno maja byc ogolem 4edycje
4 to za duzo, 2 by wystarczyly... potem to juz staje sie nudne... -
Anonim
No a ile około trwa jedna edycja 4 miesiące? Jak myślicie pójdzie to jeszcze przez 2 lata ( licząc od nowego roku) -
marta
wydaje mi sie, ze nie... moze 3 edycje bedą...
chociaz tvn chyba nie spodziewalo sie AZ takiego napalenstwa na YCD. wiec moze teraz to wykorzystaja i zarobią sobie -
Anonim
-
pani Paulina
bym poooszła na te castingi, a nóż się dostane i co? zrezygnuje z matury? :P na bank 10 lat treningów nie poszło na marne :D -
-.-
-
majku,-
-
luśka
>♥ danceee. ♥ love. ! napisała:
>ja tez moze pojde :D
idziesz? idziesz? xD
ja sie zastanawiam;p