-
Baśk
Słyszeliście coś o tym, że tancerze z YOU CAN DANCE mają być w niedzielę o 14:00 w Złotych Tarasach?
P.s. Przepraszam za zakładanie nowego wątku, ale chciałam się dowiedzieć; ). -
Anonim
tak słyszeliśmy nawet przeczytaliśmy na stronie głownej ycd http://www.youcandance.onet.pl -
Anonim
Słyszeliśmy.! wczoraj pod koniec programu K.R mówiła i na stronie ich jest coś nabazgrane o tym :P -
-
marta
-
Baśk
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
marta
no to tłumy będą xD. ale ja sobie nie odpuszcze takiej okazji, nie ma mowy :D -
peem
-
mart
-
-.-
to powodzenia wam tam zycze :D z pewnoscia jak bedzie tyle ludzi to porozmawiacie z nimi :DD -
ola
pewnie będzie relacja w TVN.; p
moglabym jechac, pod domem mam autobus,ktory dojezdza prosto pod Złote Tarasy. ale, czy warto? i tak pewnie bedzie tyle osob, ze ledwo ich zobacze.; ] -
-
peem
2 godziny drogi, bo z Lublina jestem.
namawiam znajomych, zeby jechac wieksza grupa, ale nie chce jechac; (
bede musiala sie zadowolic relacja w tv; ( -
ღPaulie®
ja mam 20 min do zlotych ale nie wiem czy nie warto w domowym ciepelu to obejrzec; ] samemu lub z ukochana osoba; ]a nie z tlumami pchajacymi sie; p -
Anonim
a ja akurat jadę dziś do Koszalina;) eh. Znów mnie ominie jakiekolwiek spotkanie z Saszą... -
egzotycznie.
-
madziuch
ja też mam nadzieje że bedę,chociaż przyjemność rozmowy z finalistami miałam w środe :) -
Anonim
heh, ja ide z przyjaciółka... podobno maja byc foty z autografami. chciałąm sobie porozmawiac z mariuszem :( [bo beda chyba tylko ci co zostali teraz? a beda jurorzy?] -
trzask
ja tam na pewno będę i muszę porozmawiać z dianką jest zarabiasta musze do niej chociaż jedno słowko powieddzieć no muszę!!!!!!!
You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30
Miejsca grona (4)
-
Devil's Dance Studio Marynarska 14, Warszawa
-
fair play studio warszawa plac grzybowski, warszawa
-
www.Szkolytanca.pl Emilii Plater, Warszawa
-
Szkoła Tańców Karaibskich www.sho.pl Aleja Niepodległości, Warsaw
- Dodaj miejsce