-
ɹóʍʇod ʎʍoʞzɔǝʇsɐıɔ
-
Ania
-
Anonim
-
-
Adriano
Jaki jest tytuł piosenki której fragmenty były w dzisiejszym odcinku podczas tego filmiku o castingu do filmu?? :) Prosze o pomoc:) -
Anonim
Będę wdzięczna za podanie tytułu piosenki, do której tańczył Mariusz w solówce:) help! -
Anonim
>goś. napisała:
>sistars- inspirations
>ale pewna to ja nie jestem.
tak. to jest to. :)) -
ixor.
jaki jest tytul piosneki do ktorej agata i mariusz tanczyli hip hop..wiem tylko ze justina timberlake?! -
-.-
-
Anonim
>♥ Rok$i ♥ Brd :)) napisała:
>jaki jest tytul piosneki do ktorej agata i mariusz tanczyli
>hip hop..wiem tylko ze justina timberlake?!
What Goes Around...Comes Around -
ixor.
-
luśka
-
Parker
No no, widze ze malo znacie "takich" utworow co leca w YCD, bo co odcinek wypytujecie a wiekszos to utarte kawalki, polecam utwory Wade Robsona z jego cd (trudno dostepne - chyba ze itunes uzywacie:)))
-
KrIs
-
-
sexy alexy.
Mariusz tanczył do jakiejś piosenki J-Squadu, ale jakiej niewiem-wszystkie sa podobne... Bo to taka krumpingowa muza :D -
Anonim
-
weronika
>panczo ha escrito:
>muzyka i choreo ma dzieki fnf ostatnio byłam na warsztatach
>uczylia tego mówie o rafale
to nie byl ten sam uklad, tylko ten sam kawalek. w jfh systematyka ruchow jest podobna w kazdej choreo, ale to bylo zupelnie inne. rafala nie bylo na tych warsztatach, poza tym, tacy tancerze nie potrzebuja wyuczonego ukladu zeby zatanczyc fajnie...
-
sonifizzle
a co to za pieśń do której Roofi tańczył solówkę bodajże w pierwszym odcinku?
Bo podkład był chyba coldplaya tylko to jakis rmx był bo babeczka śpiewała. Pięknie prosze o jakies wskazóweczki. -
Skocia
w pierwszym odcinku na żywo ?
z tego co mi wiadomo to tańczył do Brandy - Should I Go. :)
-
karo.
-
sonifizzle
och jak ja was kocham :) pięknie dziękuje.
No ale nie powiecie że ten podkład to nie jest Coldplay! "The scientist" chyba. No albo bardzo podobny.