YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasia ?

Piosenka z finału tańczyła Ania z Łukaszem Leony Lewis tylko nie pamiętam tytułu !!
  • Mona. LFC!

do Leony Lewis tańczyła Wiola z Marcinem. Tytuł 'Homeless'
  • Kasia ?

O to to :)
    Dziękuje bardzo :)
  • ><Glorusia<>

hej mam pytanie jaki jest remix piosenki Hometown Glory-Adele do ktorej tanczyl Gabrys w 3 edycji w parodii
    http://patrz.pl/filmy/parodia-you-c...
  • dziuła

zna ktoś tytuł tych piosenek ? szczegolnie 1
    http://mamtalent.plejada.pl/108,987...
  • Anonim

wprawdzie nie poszukuję muzyki z ycd, ale szukam czegos innego- nazwiska gwiazdy tanca, ktora przyjachełą do uczestników ll edycji będących bodajże w buenos aires. w l edycji był to wade robson, pamietacie moze kto w byl w ll?
  • dziuła

marty kudelka ? jakoś tak..
  • Anonim

ok, zgadza się, dzieki wielkie :)
  • Anonim

szukam piosenki o której właściwie nic nie wiem oprócz tego, że tańczony był do niej modern (nie znam się na tańcu, ale to chyba modern był o_O), na 99% tańczyła Julia (w duecie) i jej fragment tekstu: "please, don't leave" (powtarzało się to dość często, nie jest to jakiś nic nie znaczący fragment zwrotki), śpiewała kobieta, wysokimi dźwiękami, poza tym Michał Piróg coś o niej wspominał w swojej ocenie. sądzę, że dostatecznie opisałam piosenkę :)
  • ol.

Please Don't Leave Me - Pink

o tą Ci chodzi.?;>
  • Anonim

też na początku tak myślałam, ale to nie ta, no i Pink ma grubszy głos od tamtej wokalistki.
  • Anonim

nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale wydaję mi się, że Piróg coś mówił jak tańczyli do Charlotte Martin - The Dance albo Damien Rice - 9 crimes ale tam nie było "please, don't leave"; )
  • Anonim

nie, nie, na 100% było "please don't leave me" i często się powtarzało, ale Piróg nie wspominał o samej piosence, tylko coś w rodzaju "w piosence jest "nie zostawiaj mnie" a wy.. (blablabla)". zależy mi na niej, bo ładna była, chciałam znaleźć wcześniej, ale nie zapamiętałam _._

później sprawdzę, może któraś z nich to ta.
  • Anonim

mam pytanie, do osób, które były na castingu ycd5 edycji w Wawie.. znacie może tytuł, remixa tam gdzie tańczyli uczestnicy z 4 edycji w tych czerwonych maskach? wiem, że leciał jackson, trochę agnieszki chylińskiej.. no i to tyle.. :(
  • Gier.

a ja znowu poszukuje piosenki z reklamy ycd.. co są czarno białe fragmenty z castingów. Może ktoś zna tytuł ? ; >
  • juśka

>Gier. napisała:
    >a ja znowu poszukuje piosenki z reklamy ycd.. co są czarno
    >białe fragmenty z castingów. Może ktoś zna tytuł ? ; >

przecież jest na początku reklamy podane :)

Oh Laura - Release Me
  • Gier.

a to spoko. <lol2>
    dzięki. :D
  • Anonim

http://youcandance.plejada.pl/16446...
    Piosenka z tego filmiku trwającego 28 sec.!!
  • hryciuk

pierwszy uczestnik dzisiejszego castingu
    tańczył new style, co to za piosenka?
  • Anonim

piosenka z układu pauliny ( tej o którą piróg się kłócił ) ?
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)