YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hehe ja też nie przedam za Melissa i Ade, ale myśle, ze Melissa wygra (pisałam wcześniej czemu).

Co do choreo Wade'a no i Mii (bench choreo) piękne, można faktycznie oglądać w kółko :P
    Tez się zawiodłam, że tak mało było tych tańców z poprzedniej edycji, no, ale czas antenowy kosztuje, musimy to zrozumieć :)

Co do występu Katie Holmes - mi się zupełnie nie podobał :P ani śpiew, ani taniec, ani cała oprawa artystyczna. Aż mi się trochę wierzyć nie chce, że opiekę taneczną sprawował Tyce Diorio, bo on potrafi wymyslec takie piękne choreografie.
  • ♥ .

widocznie Katie miała humorki i wolała po swojemu. Tyce tylko nadzorował :P fakt. to było słabe... :P
    a ja Myśle nedal, że wygra Brandon. takie przeczucie mam. :) ale wolałabym Kayle. Bo Evan to raczej nie wygra i Jeanine też. No to cóż. Will see :P
  • Anonim

Już moi faworyci poodpadali wcześniej, ale albo Brandon albo Jeanine teraz wygra. Chociaż Jeanine ma trochę gorzej, bo nikt jest nie znał przed pierwszm livem.
    Zresztą ktokolwiek wygra i tak będzie zajebiście, bo oni wszyscy są niesamowici. :)
  • Anonim

To, że prorokuje, że wygra Melissa nie znaczy, że tego chcę :P
    Popieram Was - mnie by najbardziej zadowoliło jakby wygrał Brandon :)
    Jeanine i Kayla też ok (choć Kayla ma kiepskie solówki).
    Evan, Ade - nie zasługują na wygraną.
  • ♥ .

Ade- Nie chciałamm, lecz przeczucie miałam, że się dostanie... naszczęscie odpadł.
    Brandon- To było pewne... jest z nich technicznie najlepszy.
    Evan- Chciałam by się dostał bo jest świetną osobą i tancerze Broadway'scy nie zaszli tak daleko. (o ile sie nie myle) ale nie sądze by wygrał.

Jeanine- Miałam nadzieje, że wejdzie do finału.:)
    Melissa- Jest dobra ogólnie ale jakoś ją najmniej lubiłam. zresztą balet.... nie przepadam. i dobrze, że odpadła.
    Kayla- Najlepsza z dziewczyn technicznie. nie lubiłam jej ale polubiłam od połowy sezonu.

Świetnie, że tańczyli ludzie z poprzedniej edycji bo uwielbiam taniec Twicha i Katee do piosenki Crazy. choć teraz jakoś inaczej - słabiej- zatańczyli wg mnie.
    Mark and Chelsie do Bleeding love też świetnie. szkoda, że się im walizka popsuła - jakies fatum małe było w tym odcinku 21. :D bo i Twich'owi i Katee drzwi się otwierały :p

na zwycięzce typuje Brandona i Kayle. Chociaz kto by nie wygrał i tak będę happy :D
    pozdrawiaaam xD
  • Anonim

Twitch i Katee tańczyli do Mercy; ) Fakt, że te otwierające się drzwi i dziwny kąt ustawienia kamery sprawiły, że mi się też mniej podobało niż kiedyś.
    Will i Jessica - ona była kieeeeepska w tym występie co popsuło całość.

Chelsea i Mark, Chelsea i Joshua - wow!!! Duuuużo lepiej zatańczone (pomimo tej aktówki pękniętej; )) piękne jedno i drugie, super! Szczególnie tango duużo lepsze...szok!

Wracając do występów z top 6 mi się podobało w sumie mało; )
    top 3 guys, bardzo fajne :)
    http://www.youtube.com/watch?v=tWSb...
    top 3 girls także
    http://www.youtube.com/watch?v=UDiA...
    Oba choreo Sonya Tayeh.

Jeśli chodzi o pary to bez wątpienia najlepszy i jedyny piękny/fajny/super etc. był występ Brandona i Kayli, choreo Stacey Tookey
    http://www.youtube.com/watch?v=aJK-...

Warte zauważenia jest co najwyżej to, że Jeanine dała czadu i na prawdę świetnie zatańczyła hip hop. Była dużo lepsza od Ade.
    Choreo, NappyTabs
    http://www.youtube.com/watch?v=_Nmv...

Solówki?
    Oczywiście najlepsza bez dwóch zdań - Brandon!
    Myślę też, że Evan zatańczył najlepszą solówkę w swoim życiu.
    Reszta? Zawiodła mnie w solówkach.

Wyniki? HURRRA! Przestali chronić Melissę :P W końcu ją wywalili - szkoda, że tak późno :)
    Top 4 jak ze snów normalnie :P Co do finału za tydzień, jedyna osoba NIE zasługująca na zwycięstwo to Evan - uwielbiam tego gościa, ale jest z tej 4 najgorszy. Kayla technicznie cud, miód, ale nie ma przekazu emocjonalnego jak tańczy solówki, więc też jest w jakimś sensie "gorsza" w tym top 4. Powinien wygrać Brandon, ma wszystko, osobowość, technikę, siłę, wszystko. Ale jeśli wygra Jeanine (która też posiada te cechy), także będę zadowolona :)
  • ♥ .

Mercy, tak właśnie.:) nie wiem czemu mi do głowy przyszło Crazy :D
    Ja to Jessici wogóle nie pamiętam :P może tak pi razy drzwi. więc widocznie jest kiepska.; p

top 3 guys and girls - popieram. :P

Co do par... jakoś nie za wiele mi się podobało. a to jest raczej rzadkość bo w tym sezonie mi się raczej to nie zdarzało. najbardziej właśnie Brandon i Kayla :)

• ♥ .

przeniesli się... ale mi się dziwnie oglądało na innej scenie.; ]
  • Agi

chyba pierwszy raz w historii SYTYCD finał nie odbył się w studiu, co?

nie widziałam wszystkich występów, ale póki co podobało mi się passo i pop - jazz w choreografii Wade'a.
    myślę, że wygra Jeanine, ale wolałabym Brandon'a.
  • Agi

wyniki takie jak myślałam; ) no i w sumie dobrze.
  • ♥ .

a byłam pewna, że wygra Brandon. A jednak nie :) i ciesze się. :] i tak bym była zadowolona - ktoby nie wygrał; ]
  • Anonim

>Agi napisała:
    >wyniki takie jak myślałam; ) no i w sumie dobrze.

Dokładnie :)
    Acz szkoda, że Brandon nie wygrał...zasługiwał na to!

Co do finału ogólnie - powinien odbywać się w studiu. Scena była za duża przez co duety i solówki "gubiły" się na parkiecie. Ale grupowe występy na tej scenie wyglądały pięknie :)

A już niedługo season 6...
  • ...

też czekam:P

Ale teraz musze tak oglądać żeby się nie pogubić :)
  • Anonim

To pamiętaj, że zaczyna się 9 września :)
    Może moderatorzy by nas podkleili?
    Troche ludzi się tu udziela, a zawsze trzeba szukać tego wątku...
  • ...

to odrazu linkujcie skąd mam co brać :)

można założyć grono So You Think You Can Dance - jeśli ktoś chce:)
  • Anonim

Zastanawiałam się nad tym, nie wiem czy byłoby zainteresowanie wystarczające by zakładać nowe grono...
    Dziś założę i wkleję linka, zobaczymy czy wypali :)
    Dzięki za podwieszenie!
  • Anonim

Przepraszam za 2 posty pod rząd, ale edycja mi zdążyła uciec; )
    Zapraszamy na grono SYTYCD
    http://grono.net/chat/#forum/248261...

Zakładajmy wątki, twórzmy grono wersji amerykańskiej; )

Pozdrawiam!
  • Anonim

nie wiecie może kiedy zaczyna się siódmy sezon?
    ;)
  • blessowabajbaja

hej czy 5 sezon amerykanskiego you can dance lecial juz na fox life ? a moze ktos wie czy bedzie powtórka ?
  • Marta :)

Właśnie leci piąta edycja na Fox life.
    Założyłaś grono tylko po to żeby o to zapytać?
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)