YOU CAN DANCE - Po Prostu Tańcz [5669]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

oni tańczą o niebo lepiej niż u nas i wogóle wszędzie... jak zwykle wszystko jest ściągane od amerykańców.... czy nie mozna wymysleć czegos innego własnego..? moim zdaniem Amesykańśki So U think U can Dance jest The best:D
  • m

a czy teraz na foxlifie też leci któraś edycja?
  • ::::::

a w jakich godzinach i w jaki dzień na FOXlife jest So you think you can dance????????????????????????? ?
  • emilka!

juz bym finałowy odcinek 3 edycji chyba juz teraz nie ma, sprawdzcie na stronie foxlife
  • Martynka :)

w zeszlym tygodniu skonczyla sie 3 edycja , teraz trzeba czekac na kolejne :D
  • m

aa...to spoko xD 3 już widziałam :)
  • emilka!

4 pewnie puszczą pół roku po zakończeniu więc póki co został nam youtube :D
  • MacZuz

A kto widzial 2 odcinek 4 edycji? Co wam sie najbardziej podobalo?
  • Anonim

Mi najbardziej podobała się para: Gev i Courtney i jeszcze Katee i Joshua. To były najlepsze duety, trochę mi szkoda, że odpadli Susie i Marquise, ale najwyraźniej byli najgorsi.
  • MacZuz

A na mnie Katee i Joshua wcale nie zrobili takiego piorunujacego wrazenia. Wole Chelsie i Marka!
  • Anonim

Moment, co oni tańczyli? Tango chyba. O ile trafiłam to było całkiem fajne, aczkolwiek te dwa duety, które wymieniłam wcześniej po prostu bardziej mi się podobały.
  • mumin

dla mnie fajna i lepsza od naszej bo maja lepsze choerografie i wogule, nie nawidze tej jury tej baby taka krowa
  • ɐuʎzɹɐʇɐʞ

Jessica musiala odejsc z programu z podowu kontuzji.. szkoda, akurat kiedy mogla udowodnic, ze jest naprawde dobra partnerka. na jej miejsce wchodzi Comfort.
  • marta*

która to już edycja?
  • ɐuʎzɹɐʇɐʞ

czwarrta
  • Monia

Hej bo ja mam takie pytanko...na tej stronie jest taki filmik z tańcem i jakby ktoś wiedział to by mógł mi napisać tytuł i autora piosenki ??

http://bloggingsytycd.blogspot.com/...
  • Anonim

Kiedy to teraz jest i o której godzinie ?
  • Monia

Hej to ktoś zna tą piosenkę czy niekoniecznie ????
  • Anonim

Joshua wygrał; D Yeaah; ) Świetna edycja. Przez SYTYCD prawie nie oglądam polskiego YCD.. dziwić się?
  • Anonim

Top 16. Mia Michaels. Świeeetne :)
| |

You Can Dance - Po prostu Tańcz! W każdą środe w TVN 21:30

Fotki

Miejsca grona (4)