-
Anonim
oni tańczą o niebo lepiej niż u nas i wogóle wszędzie... jak zwykle wszystko jest ściągane od amerykańców.... czy nie mozna wymysleć czegos innego własnego..? moim zdaniem Amesykańśki So U think U can Dance jest The best:D -
m
-
::::::
a w jakich godzinach i w jaki dzień na FOXlife jest So you think you can dance????????????????????????? ? -
-
emilka!
juz bym finałowy odcinek 3 edycji chyba juz teraz nie ma, sprawdzcie na stronie foxlife -
Martynka :)
w zeszlym tygodniu skonczyla sie 3 edycja , teraz trzeba czekac na kolejne :D -
m
-
emilka!
4 pewnie puszczą pół roku po zakończeniu więc póki co został nam youtube :D -
MacZuz
-
Anonim
Mi najbardziej podobała się para: Gev i Courtney i jeszcze Katee i Joshua. To były najlepsze duety, trochę mi szkoda, że odpadli Susie i Marquise, ale najwyraźniej byli najgorsi. -
MacZuz
A na mnie Katee i Joshua wcale nie zrobili takiego piorunujacego wrazenia. Wole Chelsie i Marka! -
Anonim
Moment, co oni tańczyli? Tango chyba. O ile trafiłam to było całkiem fajne, aczkolwiek te dwa duety, które wymieniłam wcześniej po prostu bardziej mi się podobały. -
mumin
dla mnie fajna i lepsza od naszej bo maja lepsze choerografie i wogule, nie nawidze tej jury tej baby taka krowa -
ɐuʎzɹɐʇɐʞ
Jessica musiala odejsc z programu z podowu kontuzji.. szkoda, akurat kiedy mogla udowodnic, ze jest naprawde dobra partnerka. na jej miejsce wchodzi Comfort. -
-
marta*
-
ɐuʎzɹɐʇɐʞ
-
Monia
Hej bo ja mam takie pytanko...na tej stronie jest taki filmik z tańcem i jakby ktoś wiedział to by mógł mi napisać tytuł i autora piosenki ??
http://bloggingsytycd.blogspot.com/... -
Anonim
-
Monia
-
Anonim
Joshua wygrał; D Yeaah; ) Świetna edycja. Przez SYTYCD prawie nie oglądam polskiego YCD.. dziwić się? -
Anonim